TILBEHØR FOR KJÆLEDYR

Minneverdige opplevelser med familien, inkludert kjæledyret ditt.

FOR KJÆLEDYR ER EN DEL AV FAMILIEN

Ta med deg kjæledyret på kjøretur. Vårt utvalg av tilbehør gjør at kjæledyret ditt kan strekke ut, slappe av og nyte kjøreturen uten at bilen blir skitten. La oss skape flere minneverdige opplevelser.

FINN EN FORHANDLER
BAGASJEROMSAVDELER – FULL HØYDE
Hindrer at lasten kommer inn i kupeen. Utformingen av bagasjeromsavdeleren er optimalisert for vippefunksjonen i andre seterad. Oppfyller ECE-17-bestemmelsene. Utstyrt med en praktisk skiluke for lasting av lange gjenstander som ski, når en egnet bakseteløsning er montert.
BAGASJEROMSMATTE
Vanntett gummimatte med Land Rover-logo er utstyrt med stoppkant som bidrar til å til beskytte bagasjeromsinnredningen mot smuss. For biler utstyrt med klimakontroll bak. Kan brukes med pakkeskinner, bagasjeromsavdelere og skillevegg.
BAGASJEROMSINNREDNING
Vanntett bagasjeromsinnredning med hevet kant på tre sider for å beskytte gulvet og sideveggene fra smuss og vått utstyr. Ikke kompatibelt med sikringssystem for bagasjerom.
EKSKLUSIVE PET PACKS

Vårt Pet Pack-tilbehør sørger for at kjæledyrene er komfortable og trygge under kjøring, samtidig som det beskytter bilen. Utstyrspakken er spesialutviklet for Jaguar, og består av en bagasjeromsavdeler i full høyde og bagasjeromsinnredning eller bagasjeromsmatte.**

PET PACK 1
Bagasjeromsavdeler i full høyde og bagasjeromsmatte.

Kombinerer bagasjeromsmatte i gummi med bagasjeromsavdeler i full høyde for å beskytte både bilen og kjæledyret. Gummimatten er vanntett for å beskytte bagasjeromsgulvet. Bagasjeromsavdeleren i full høyde, hindrer adgang til kupeen, samtidig som kjæledyret har det både trygt og komfortabelt.
FINN EN FORHANDLER
PET PACK 2
Bagasjeromsavdeler i full høyde og bagasjeromsinnredning.

Kombinerer bagasjeromsinnredning i gummi med bagasjeromsavdeler i full høyde for å beskytte både bilen og kjæledyret. Bagasjeromsinnredningen er vanntett og beskytter både bagasjeromsgulvet og sideveggene. Bagasjeromsavdeleren i full høyde hindrer adgang til kupeen, samtidig som kjæledyret har det både trygt og komfortabelt.
FINN EN FORHANDLER
BESTILL SERVICE
Bestill serviceavtale for din Jaguar online.
GUIDER OG HÅNDBØKER
Se og last ned Jaguar-håndboken, brukerveiledninger og videoer.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
TILBEHØR
Personliggjør din Jaguar med et bredt utvalg av tilbehør, som er designet spesielt til ditt kjøretøy.

* XF Sportbrake, E-PACE & F-PACE Pet Paks er tilgjengelig, vennligst kontakt oss i dag.
For biler uten klimakontroll bak. Prisene er korrekte på publiseringstidspunktet og kan endres. Prisene varierer etter bilmodell

** Gjelder ikke biler med reservehjul i full størrelse.