Jaguar | THE ART OF PERFORMANCE | Jaguar Norge
loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

DUA LIPA X JAGUAR

#THEPACE VERDENSPREMIERE I AMSTERDAM

Rød F-PACE

KAMPANJE PRIVATLEASING F-PACE FRA KUN KR 5.990,-*

Nå kan du lease Jaguar F-PACE fra kun kr 5.990,-* pr. mnd. inkl. mva. Kampanjen gjelder lagerbiler med høyt utstyrsnivå og rask levering. 

Velg blant to forskjellige motoralternativer: 180 hk diesel eller 250 hk bensin. 

 

Jaguar F-PACE

NYE HELELEKTRISKE JAGUAR I-PACE

Jaguar lanserer sin første helelektriske performance-SUV.


BESTILL PRØVEKJØRING


Jaguar I-PACE

JAGUAR I-PACE

Den nye Jaguar I-PACE er en ren batteridrevet bil, og den er både elegant å se på og spennende å kjøre – dette er verdens smarteste 5-seters sportsbil.

F-PACE

F-PACE

Fra 739 900 kr

F-PACE er en Performance Crossover som kombinerer optimal kjøreglede med effektivitet. F-PACE er teknologisk avansert for å gjøre deg trygg, tilkoblet og underholdt.

E-PACE

Fra 542 900 kr

Med en førerfokusert kupé i et familieorientert miljø, kombinerer den helt nye E-PACE Jaguars kjøreopplevelse med brukervennlighet og klasseledende oppbevaringsløsninger.F-TYPE

F-TYPE

F-TYPE er en kraftig, smidig og karakteristisk Jaguar sportsbil. Den er utviklet for høy ytelse samt umiddelbar respons.


XE

XE

Fra 523 900 kr

Vår mest avanserte, effektive og raffinerte sportssedan noensinne. Med arvestoff fra allerede legendariske F-TYPE er dens sportslige hensikter åpenbare.

XF

Fra 596 900 kr

Helt tydelig en Jaguar. Det selvsikre utseendet til XF skiller seg ut i mengden. Denne dynamiske og luksuriøse sedanen har en overlegen kombinasjon av styringsrespons, kjørekomfort, raffinement og ytelse som både er effektiv og begeistrer.

XJ

XJ

XJ redefinerer luksusbilen. En dramatisk kombinasjon av skjønnhet, luksus og kraft. Bilen har smidige kjøreegenskaper og leverer en oppkvikkende, dynamisk kjøreopplevelse.Range

BRUKTE BILER

Her kan du finne vårt store utvalg av nye og brukte Jaguar modeller. Finn den bilen som passer dine behov.


JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev