Ny limited edition fra Jaguar: F-PACE SVR Edition 1988 by SV BESPOKE

• Vi presenterer Edition 1988: F-PACE SVR Limited Edition er inspirert av Jaguars racingsuksess, bygget av SV Bespoke-eksperter

• Høy ytelse: F-PACE SVR V8 Supercharged med 550 hk er flaggskipet i Jaguars SUV-utvalg og tilbyr nå forbedret kjøredynamikk

• Bespoke finish: Edition 1988 leveres med unik Midnight Amethyst lakk, alufelger i Champagne Gold og eksklusive detaljer i Sunset Gold

• Begrenset antall: Kun 394 eksemplarer vil bli bygget – én for hver runde da Jaguar vant 24-timersløpet på Le Mans i 1988

• Lansering: Edition 1988 vil presenteres under 24-løpet på Le Mans 8.–12. juni og gjøre sin dynamiske debut under Goodwood Festival of Speed 23.–26. juni

• Tilgjengelig for bestilling: Jaguar F-PACE SVR Edition 1988 er tilgjengelig nå og er priset fra £ 101 550, inkl. frakt og leveringsomkostninger, i Storbritannia. Les mer på: www.jaguar.com/SVO


Eksklusive F-PACE SVR Edition 1988 er den første Limited Edition-versjonen av Jaguars flaggskip-SUV, bygget av SV Bespoke-eksperter. Kun 394 eksemplarer er tilgjengelig på verdensbasis.

Dette er en spesifikasjon som er inspirert av Jaguars stolte racingtradisjoner, og inkluderer spesialutviklet Midnight Amethyst lakk og gulldetaljer, 22” smidde alufelger i Champagne Gold Satin , eksteriør- og interiørdetaljer i Sunset Gold Satin samt «One of 394» SV Bespoke-grafikk.

Edition 1988-navnet og antall biler som vil bli byggest av Jaguars Special Vehicle Operations, er en hyllest til antall runder som ble kjørt av vinnerbilen Jaguar XJR-9 LM under 24-timersløpet på Le Mans i 1988.

Mark Turner, Commercial Director of Special Vehicle Operations hos Jaguar, sier: «Siden lanseringen i 2019 har Jaguar F-PACE SVR etablert seg som en karakteristisk og dynamisk performance-SUV. Disse kvalitetene, sammen med
SV Bespoke-eksperter og eksklusive detaljer, gir F-PACE Edition 1988 et enestående designuttrykk. Og med et svært begrenset antall tilgjengelig er vi sikre på at den raskt vil bli en av de mest ettertraktede F-PACE SVR-modellene noensinne.»


Midnight Amethyst Gloss lakk er en ny farge som er eksklusiv for kunder av Jaguar F-PACE SVR Edition 1988.


Richard Woolley, Special Vehicle Operations Creative Director hos Jaguar, sier:F-PACE SVR Edition 1988 er inspirert av Jaguars legendariske racerbiler. Midnight Amethyst Gloss lakken virker svart ved første øyekast, men ametyst-undertonene åpenbarer seg i sollyset, noe som fremhever det dynamiske eksteriøret på SVR. For å oppnå denne dramatiske Ultra Metallic Gloss-effekten, testet vi mer enn 40 varianter for å skape den ønskede fargedybden.»

Edition 1988 har også en unik Jaguar-logo og -motiv i Sunset Gold Satin på bakluken og en laseretset Edition 1988-logo på skjermene foran.

I tillegg til F-PACE SVR Black Pack-detaljene på Edition 1988, har bilen også speildeksler, bremsekalipere, navkopper og R-innskrift på SVR-logoen i Gloss Black.

Det raffinerte og luksuriøse interiøret i F-PACE SVR Edition 1988 inkluderer blant annet skinninteriør i Semi-Aniline Ebony og eksklusive detaljer i Sunset Gold Satin på dashbordet, eikene på rattet, girvelgerne og performance-klimaseter foran.

I tillegg kommer Jaguar-logo og hornring på rattet i Satin Black finish, mens SV Bespoke og Edition 1988 logoer på de opplyste innstegslistene og dashbordet kompletterer pakken.


Mark Wilkes, Director of Vehicle Personalisation hos Jaguar, sier: «Edition 1988 startet med at våre SV Bespoke- Jaguar Design-team lot seg inspirere av de ikoniske racerbilene som Jaguar kjørte under 24-timersløpet på Le Mans. Resultatet ble en flott kombinasjon av farger og detaljer som feirer Jaguars sportslige suksess samtidig som F-PACE SVR får et mer elegant og eksklusivt designuttrykk.»

F-PACE SVR er Jaguars premium performance-SUV. Denne Limited Edition-versjonen er utstyrt med en 5,0 liters V8 Supercharged bensinmotor med 550 hk, akselererer fra 0–100 km/t på 4,0 sekunder og har en toppfart på 286 km/t.

Omfattende tekniske oppgraderinger som er utviklet av ekspertene hos Special Vehicle Operations sikrer at F-PACE SVR leverer en performance-fokusert kjøreopplevelse samtidig som det er en flott bil til hverdagsbruk.

Et luksuriøst interiør med skyvbart panoramatak, Head-Up Display og de nyeste tilkoblingsteknologiene, inkludert trådløs lading av enheter og Amazon Alexa-integrasjon1, fremhever F-PACE SVR Edition 1988 som en raffinert og toppmoderne SUV med enestående ytelse.

Pivi Pro infotainmentsystemet har nå what3words2, der destinasjoner deles opp i kvadrater på 3x3 meter, hvorav hver kvadrat har fått tildelt en kombinasjon av tre ord for nøyaktig navigasjon. Du taster for eksempel inn ordene «wins.report.miracle» for å komme frem til hovedinngangen til motorsportsbanen Circuit de la Sarthe, som arrangerer det årlige 24-timersløpet på Le Mans

Jaguar F-PACE SVR Edition 1988 vil presenteres sammen med den 1988 Le Mans-vinnende XJR-9 på Special Vehicle Operations-området under 24-timersløpet på Le Mans, 8.–12. juni, og gjør sin dynamiske debut under Goodwood Festival of Speed 23.–26. juni.

SVR Edition 1988 er flaggskipet i F-PACE-utvalget, som inkluderer modellene S, SE, HSE, R-Dynamic Black, 300 SPORT, 400 SPORT og SVR. F-PACE-modellene er tilgjengelig med bensin-, diesel- og Plug-in Hybrid-motorer (på utvalgte markeder). Den nye modellen er nå tilgjengelig for bestilling og er priset fra £ 101 550 i Storbritannia. Les mer på: www.jaguar.com/SVO

1 Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Førere skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid. Amazon Alexa er kun tilgjengelig på utvalgte markeder. Amazon, Alexa, Amazon Music, Audible og alle relaterte varemerker er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller deres datterselskaper. Visse Alexa-funksjoner er avhengig av smarthusteknologi.

2what3words er tilgjengelig på F-PACE SVR globalt med unntak av Japan og Sør-Korea.