JAGUAR INTRODUSERER NYE F-PACE PHEV

 • Jaguar introduserer nye F-PACE: Med forbedret design, nytt interiør, og en effektiv elektrifisert drivlinje.
 • Forbedret eksteriør: Med smale LED-frontlykter, ny grill, støtfanger og oppdaterte baklys.
 • Elektrifiserte drivlinjer: Leveres som Plug-in hybrid (PHEV) og mild-hybrid (MHEV)
 • PHEV: Plug-in firesylindret hybrid, med en helelektrisk rekkevidde på opptil 53 km.
 • Sekssylindret mild-hybrid: 400hk seks-sylindret 3,0-liter bensinmotor, og nyeste seks-sylindrede 300hk dieselmotor med mild-hybrid teknologi, gir en eksepsjonell ytelse.
 • Nye Pivi Pro: Jaguar F-PACE leveres med Jaguars nyeste teknologi, Pivi Pro infotainment- system, og en 11,4-tommers HD skjerm.
 • SOTA- oppdateringer: Med Software-over-the-air oppdateringer, holder kjøretøyet seg oppdatert med de nyeste kjøretøysystemene. Alt installeres sømløst over wifi.
 • Tilgjengelig for bestilling: Nye Jaguar F-PACE har en startpris på 799.900,- og er tilgjengelig for bestilling i Norge fra og med i dag. Forventet levering er februar 2021.Nye F-PACE, med oppdatert eksteriør og interiør, siste generasjons Pivi-Pro infotainment- system, og valget mellom fire- og sekssylindrede motorer inkludert PHEV, gjør nye Jaguar F-PACE mer luksuriøs enn noen gang. Den firesylindrede 404hk PHEV modellen, har en helelektrisk rekkevidde på opptil 53 km.Utvendig har SUV-en blitt oppdatert med et renere og mer skulpturelt design, inkludert nytt panser og forstørret grill. De nye og smale LED-frontlyktene er tilgjengelige med Adaptive Driving Beam-funksjonalitet, og dimmer fjernlysene for imøtekommende trafikk.F-PACE kommer med et helt nytt interiør, som oser av luksus og forbedringer. Det nye cockpitdesignet er dristigere, med et større fokus på førersiden enn tidligere. Midtkonsollen har fått flere oppbevaringsmuligheter, og inkluderer nå også muligheter for trådløs lading. Den integrerte 11,4-tommers HD berøringsskjermen er som selve hjertet av interiøret, og leveres med nye Pivi Pro. Systemet inkluderer forbedret oppløsning med tre ganger så sterkt lys, og 48% større skjerm enn i tidligere F-PACE modeller.


De nye og oppdaterte setene har bredere passform, flere massasjefunksjoner og forbedret varme,- og kjøling.En rekke avanserte teknologier, som Cabin Air Ionisation, forbedrer luftkvaliteten i bilen og fjerner allergener og lukt. Systemet leveres med PM2.5-filtrering, som fanger opp ultrafine partikler. Føreren kan enkelt aktivere systemet etter behov.

JAGUAR INTRODUSERER NYE F-PACE PHEV

Drivlinjer

 • Nye F-PACE er tilgjengelig med P400e PHEV drivlinje, samt seks-sylindrede bensin og dieselmotorer. Alle F-PACE-modellene har firehjulsdrift og åtte-trinns automatgir.


Diesel

 • 300hk MHEV 3.0-litre six-cylinder turbo, eight-speed automatic, AWD


Bensin

 • 400hk MHEV 3.0-litre six-cylinder e-s/c and turbo, eight-speed automatic, AWD
 • 404hk PHEV 2.0-litre four-cylinder turbo, eight-speed automatic, AWD


PHEV

Den nye 2,0-liters firesylindrede 404hk PHEV-modellen leveres med en 640Nm bensinmotor, og en 105kW elektrisk motor. Den elektriske motoren drives av et 17,1kWh litiumsbatteri, og har et CO2-utslipp på kun 49g/km. 0-100 km/t tar kun 5,3 sekunder.


Fulladet har nye P400e en helelektrisk rekkevidde på opptil 53 km, som gjør det mulig for de fleste nordmenn å unnagjøre den daglige kjøringen til og fra jobb, helt utslippsfritt. Bagasjerommet er noe redusert for å imøtekomme komponentene tilknyttet PHEV-drivlinjen, likevel har nye F-PACE et bagasjerom på hele 485 liter.


Nyeste F-PACE leveres med en rekke kjøremodusvalg, som Eco, Regn-Is-Snø og Dynamisk, som alle kan velges, manuelt av fører, etter veiforholdene.


For å hjelpe sjåføren med å få tilgang til viktig informasjon raskt, har nye F-PACE et interaktivt førerdisplay med forbedret grafikk, samt et eget oppsett for navigasjon i fullskjerm. Med Head-up Display-teknologi, får sjåføren tilgang til viktig informasjon under kjøring, med minst mulig distraheringer.

JAGUAR INTRODUSERER NYE F-PACE PHEV

Active Road Noise Cancellation overvåker og fjerner støy fra dekk og vei, for å skape et forbedret fører-,og passasjermiljø. Teknologien kan også bidra til å redusere utmattelse under lange kjøreturer, som ofte er forbundet med langvarig eksponering for støy. Støyreduksjonen isolerer også kabinen for uønsket motorlyd.


Nye Jaguar F-PACE leveres med selskapets nyeste 3D Surround Camera-teknologi, som gir god oversikt ved manøvrering av bilen. Kamerateknologien inneholder en rekke innstillinger som Junction View, 3D Perspective View og ClearSight Plan View.


Kunder kan velge mellom S-, SE- og HMS-spesifikasjonspakker, alle tilgjengelige som R-Dynamic modeller.


Jaguar F-PACE er tilgjengelig for bestilling i Norge fra og med i dag 15.september, og har en startpris på 799.900 kroner.