ELBILER FOR FLEET & BUSINESS

Bruk Jaguar I-PACE som firmabil.

Den helelektriske Jaguar I-PACE kan gi virksomheten din et løft. Nullutslipp, reduserte driftskostnader og betydelige statlige insentiver er bare noen av grunnene til å delta i den elektriske revolusjonen.

NULLUTSLIPP

Nullutslippsbilen Jaguar I-PACE kan bidra til å redusere firmaets miljøpåvirkning, og viser samtidig at du er forpliktet til å drive en bærekraftig virksomhet.

BESTILL SERVICE
LAVERE SÆRAVGIFTER OG REGISTRERINGSAVGIFTER
Elbiler betaler lave særavgifter og kan i enkelte tilfeller være helt fritatt for særavgifter. I land der bilskilt kjøpes i tillegg til bilen eller fås gjennom loddtrekning, kan elbiler dra nytte av lavere kostnader og muligens unngå hele kjøretøyregistreringslotteriet.
REDUSERT OMSETNINGSAVGIFT OG FIRMABILSKATT
Elbiler er vanligvis gjenstand for lavere skatter/avgifter enn bensin- eller dieselbiler. Bilkostnadene er også fradragsberettiget.
LAVERE SERVICEKOSTNADER
Sammenlignet med bensin- eller dieselbiler har elbiler færre bevegelige slitedeler, noe som betyr lavere servicekostnader. I tillegg leveres Jaguar I‑PACE med en omfattende batterigaranti på 8 år eller 160 000 km (det som inntreffer først).
SUBSIDIERTE PRISER PÅ LADEUTSTYR
I mange land tilbyr staten subsidierte priser på ladeutstyr, noe som reduserer både innkjøps- og installasjonskostnader både for arbeidsplassen og kommunale ladepunkter.
KOLLEKTIVFELT OG PARKERING
I enkelte byer har elbiler tillatelse til å kjøre i kollektivfelt. De er også fritatt for rushtidsavgift, og har lavere parkeringsavgift.
DRIVSTOFFBESPARELSER
Strømprisen er vanligvis lavere per kilometer enn bensin eller diesel. Hjemme kan eieren spare enda mer ved å bruke en hjemmelader for lading over natten med lavere strømpris.
KONTAKT OSS

For spørsmål om hvordan Jaguar I-PACE kan gjøre virksomheten din enda bedre, ta kontakt med vårt dedikerte Fleet & Business-team.

KONTAKT OSS
JAGUAR I-PACE

Les mer om den første helelektriske performance SUV-en fra Jaguar. World Car of the Year 2019.

LES MER