OFFENTLIG LADING

OFFENTLIG LADING

Ladeguide når du er på farten.

Hjemmelading er den enkleste måten å fullade bilen i hverdagen. Men med stadig flere offentlige ladepunkter langs veien – fra bensinstasjoner til servicestasjoner langs motorveien – er det enklere enn noensinne å lade bilen mens du er på farten.

LADING PÅ REISE

LADING PÅ REISE

De fleste ladepunktene langs motorvei og offentlig vei er DC-hurtigladepunkter ettersom de er over syv ganger raskere (minimum 50 KW*) enn hjemmeladeren din. En 100 kW-lader vil lade Jaguar I‑PACE opptil 100 km på ca.15 minutter, noe som er ideelt mens du tar en mat- eller kaffepause.
DESTINASJONSLADING

DESTINASJONSLADING

Destinasjonslading er en praktisk måte å lade bilen på mens du er på farten. Dette er vanligvis tilgjengelig på kjøpesentere, restauranter, hoteller, treningssentre og parkeringshus. De fleste er AC-ladepunkter med 7 kW-lading. En 7 kW-lader leverer en rekkevidde på opptil 35 km per time.

REGISTRERING FOR OFFENTLIGE LADENETTVERK

Selv om enkelte ladepunkter er gratis å bruke, er de fleste tilgjengelig via praktiske betalingsmetoder som f.eks. mobilapp, medlemskonto eller kontaktløst bankkort. Ladekostnadene ved offentlig lading er vanligvis en kombinasjon av tilkoblingsgebyr, ladetid og/eller hvor mye strøm du bruker.

Vi anbefaler at du gjør deg kjent med flere ladenettverk slik at du har best mulig dekning og flere betalingsmetoder å velge mellom når du er på farten, spesielt på reise i utlandet.

LES MER OM ELEKTRIFISERING

SLIK LADER DU BATTERIET

SLIK LADER DU BATTERIET

Gjør deg kjent med de enkle trinnene for lading av elbil enten du lader hjemme eller når du er på farten.
LES MER
HJEMMELADING

HJEMMELADING

Å lade elbilen hjemme er mest praktisk for å starte dagen med fulladet batteri.
LES MER
LAVE EIERKOSTNADER

LAVE EIERKOSTNADER

Fra lavere driftskostnader til reduserte vedlikeholdskostnader – en elbil bidrar til å spare penger hver dag.
LES MER

*Ladetidene kan påvirkes av faktorer som ladestatus og batteritemperatur.