TOUCH PRO GUIDE FOR OPPSETT

TOUCH PRO GUIDE FOR OPPSETT

1. AKTIVER DIN INCONTROL-KONTO

For å aktivere din Jaguar sine tilkoblede tjenester og abonnement, må du først aktivere din InControl-konto. Om du har kjøpt en ny Jaguar, anbefaler vi deg om å kontakte din forhandler for hjelp med aktiveringsprosessen.

HAR DU KJØPT EN BRUKT APPROVED BRUKT JAGUAR?

Følg den enkle prosessen for å registrering under.


Vennligst merk at om knappen til Optimised Jaguar Assistance (fastnøkkelikon) lyser i konsollen i taket, så bør du kontakte din forhandler for hjelp.

HAR DU KJØPT EN BRUKT APPROVED BRUKT JAGUAR?

INCONTROL-REGISTRERING

Registrering med hjelp fra forhandler

Registrering med hjelp fra forhandler

Nå din forhandler starter på din InControl-registrering, vil du motta en link på e-post for å fullføre din registrering.


Om du ikke har fått e-posten med aktiveringslink fra din forhandler, så vennligst se i søppelpostkassen.

Selvregistrering

Selvregistrering

Om du har kjøpt en brukt Jaguar, eller om din forhandler ikke har registrert deg for en kontor, så vennligst følg linken under.


Før du starter, vennligst se til at din Jaguar er parkert på et sted med god dekning, og at du har registreringsnummer og VIN-nummer tilgjengelig.

AKTIVERINGEN ER FULLFØRT

Når du har fullført InControl-oppsettet, vil dine aktive tjenester bekreftes på a-post.


Neste gang du starter bilen, skal lysene til SOS Emergency Call og Optimised Jaguar Assistance lyse.

AKTIVERINGEN ER FULLFØRT

2. SETT OPP DIN TILKOBLING

INSTALLER SIM-KORT

INSTALLER SIM-KORT

Avhengig av ditt system, skal ditt SIM-kort settes inn i lommen markert med 'SIM' eller 'MICRO SIM' i midtkonsollen. Se til at SIM-kortet er satt inn riktig, og at kontakten i gull peker oppover.
KOBLE TIL DATA

KOBLE TIL DATA

Skru på mobildata. Når du har installert, trykker du på ikonet for innstillinger > Alle innstillinger > Funksjoner > Tilkobling > Mobildata PÅ


Etabler tilkobling. Din touchskjerm vil nå vise et 4G eller Wi-Fi-ikon. Vennligst merk at det kan ta opptil to minutter før skjermen viser 'Leser SIM under 'Mobildata'.

3. SETT OPP DINE NAVIGASJONSTJENESTER

Når du bruker navigasjonssystemet for første gang, vil du bli bedt om å lage en profil og konto. Dette lar deg lagre dine favorittdestinasjoner og tidligere reiser, samt at det åpner for flere tilkoblede navigasjonsfunksjoner.

LAG EN PROFIL

LAG EN PROFIL

Når du har gitt prifilen din et navn, vil du få beskjed om å scrolle ned til bunnen av siden. Der får du valgt mellom å 'Skru på alle funksjoner' — disse inkluderer trafikkmønster og trafikkinformasjon i sanntid — eller 'Fortsett offline' for å deaktivere alle tilkoblede navigasjonsfunksjoner. En profil kreves for å tillate mer enn en bruker i navigasjonssystemet. Minst én profil må lages for å bruke systemet.
LAG EN KONTO

LAG EN KONTO

Når profilen din er laget, kan du lage en konto ved å velge 'Logg på' på hovedskjermen til navigasjonssystemet. Du vil da bli bedt om å akseptere 'Navigasjonen vilkår og betingeliger', som du kan då tilgang til ved å kopiere URL-en du får inn i nettleseren din.


En navigasjonskonto lar det laste ned de seneste kartoppdateringene og dele interessepunkter og din antatte ankomst med venner og familie. Du vil også kunne sende destinasjoner direkte til ditt kjøretøy via InControl Route Planner-appen eller -nettsiden.

4. SYNKRONISER DINE ENHETER OG APPER

KOBLE DIN TELEFON TIL BLUETOOTH

KOBLE DIN TELEFON TIL BLUETOOTH

Bluetooth-teknologi lar det koble til kompatible telefoner og den apper til din Jaguar, uansett hvor du befinner deg. Enheten kan styres via stemmekontroll, rattet eller touchskjermen.


For mer detaljert informasjon om hvordan du parer telefonen, vennligst besøk vår nettside om tilkobling.

KOBLE TIL APPLE CARPLAY ELLER ANDROID AUTO

KOBLE TIL APPLE CARPLAY ELLER ANDROID AUTO

Med ditt kjøretøys inkluderte Smartphone Pack, kan du bruke dine apper trygt, og praktisk bruke Apple CarPlayTM 1 og Android AutoTM 2.


Koble din enhet til touchskjermen via Bluetooth eller en kompatibel USB-kabel.


For Apple CarPlayTM 1, vennligst se til at du har den seneste versjonen av iOS installert og Siri ® aktivert på din iPhone. For Android AutoTM 2, vennligst se til at du har den seneste versjonen av Android Auto-appen installer og Google stemmeassistent aktiver på din Google-enhet.

KOBLE TIL DITT KJØRETØYS INNEBYGDE APPER

KOBLE TIL DITT KJØRETØYS INNEBYGDE APPER

Få værmeldingen, nyheter og online media direkte på din touchskjerm – uten behov for en mobil enhet. 3

FØLG MED PÅ DITT KJØRETØY HVOR ENN DU ER

Følg med på din Jaguar sin sikkerhet, helse og statys med Remote-appen smarttelefonen din. Om du abonnerer på Secure Tracker, trenger du Remote-appen for å få tyverialarmer.


Vennligst mer at Remote sin app-4 funksjoner kun kan brukes når du har aktivert din InControl-konto via nettsiden til My Jaguar InControl.

FØLG MED PÅ DITT KJØRETØY HVOR ENN DU ER

HAR DU ET SPØRSMÅL ANGÅENDE TOUCH PRO?

Våre ofte stilte spørsmål kan allerede ha svaret.

FÅ MEST MULIG UT AV DITT JAGUAR INFOTAINMENT-SYSTEM

STYR DINE ABONNEMENTER

STYR DINE ABONNEMENTER

Få rask tilgang til detaljene i ditt nåværende InControl-abonnement.
NETTSIDEN TIL INCONTROL ROUTE PLANNER

NETTSIDEN TIL INCONTROL ROUTE PLANNER

InControl Route Planner lar deg planlegge dine ruter og lagre destinasjoner og steder. Når Pro-tjenestene er lagt til som en del av din InControl-pakke, kan du få tilgang til disse rutene når du måtte trenge dem senere.
INCONTROL ROUTE PLANNER-APP

INCONTROL ROUTE PLANNER-APP

Få enda bedre muligheter til å planlegge reisen i ditt Touch Pro Navigation System med Route Planner sine veibeskrivelser for kollektivtrafikk eller gange.

InControl-funksjoner, alternativer, tjenester fra tredjeparter og deres tilgjengelighet er avhengig av markedet - sjekk med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet i ditt lokale marked og fullstendige vilkår. Visse funksjoner kommer med et abonnement som vil kreve fornyelse etter den innledende perioden utstedt av din forhandler. Mobilnettverkstilkobling kan ikke garanteres på alle steder. Informasjon og bilder som vises i forbindelse med InControl-teknologien, inkludert skjermer eller sekvenser, kan være gjenstand for software-oppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av valgte alternativer.


Tilleggsfunksjoner og deres tilgjengelighet kan variere avhengig av kjøretøyets spesifikasjon (modell og drivlinje), eller kreve installasjon av andre funksjoner for å kunne monteres. Vennligst kontakt din lokale forhandler for flere detaljer, eller konfigurer ditt kjøretøy på nett.


Funksjoner i bilen bør kun brukes av sjåfører når det er trygt å gjøre det. Sjåfører må sørge for at de har full kontroll over kjøretøyet til enhver tid.


Kun kompatible smarttelefoner.


1Apple CarPlayTM er et varemerke tilhørende Apple Inc. Apple Inc sluttbrukervilkår kan gjelde. Din bil er klar for Apple CarPlay. Tjeneste levert av Apple CarPlay avhenger av funksjonstilgjengelighet i ditt land. Vennligst se https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for mer informasjon.


2Android Auto er et varemerke tilhørende Google LLC. Din bil er klar for Android Auto. Tjenestene levert av Android Auto avhenger av funksjonstilgjengelighet i ditt land. Vennligst se https://www.android.com/auto/ for mer informasjon.


3Ikke alle live-apper er tilgjengelig for alle kjøretøy. Vennligst sjekk med din forhandler.


4Tilgjengelig for nedlastning via Apple App Store eller Google Play, for de fleste Android- og Apple iOS-telefoner. Jaguar Remote-appen krever nettverkstilkobling, en kompatibel smarttelefon, en InControl-konto og et Remote-abonnement. For å fortsette å bruke de relevante funksjonene etter den innledende perioden, må du fornye ditt abonnement og betale fornyelsesgebyret.