OPPDATER DITT TOUCH PRO INFOTAINMENT-SYSTEM

OPPDATER DITT TOUCH PRO INFOTAINMENT-SYSTEM

Å oppdatere Touch Pro infotainment-system i din Jaguar gir deg tilgang til de seneste funksjonene og tjenestene i ditt infotainment-system.1

HVORDAN AKTIVERE TRÅDLØSE SOFTWARE-OPPDATERINGER

1. KOBLE TIL

1. KOBLE TIL

Trykk på 'Innstillinger'-ikonet på din touchskjerm og velg 'Alle innstillinger'. Fortsett til 'Tilkobling'-menyen og skru på mobildata, eller aktiver ditt kjøretøys Wi-Fi.
2. SKRU PÅ

2. SKRU PÅ

Gå tilbake til 'Alle innstillinger' og velg 'Software-oppdateringer'. Denne menyen gir deg muligheten til å skru på software-oppdateringer. Om de er skrudd av, kan du bare trykke på oppstartsknappen for å skru software-oppdateringer til 'På'.
3. GODTA

3. GODTA

Denne tjenesten er underlagt vilkår og betingelser. Om du har lest og akseptert disse vilkårene og betingelsene, velg 'Enig' på popup-vinduet for å aktivere software-oppdateringer.

HVORDAN INSTALLERE DE SENESTE OPPDATERINGENE

1. START OPPDATERINGER

1. START OPPDATERINGER

Gå til 'Innstillinger' > Alle innstillinger' > Software-oppdateringer' og trykk på 'Se etter oppdatering'. Om en oppdatering er tilgjengelig, vil et popup-vindu med tre valg komme opp på touchskjermen: 'Installer nå', 'Minn meg på det senere' eller 'Hopp over oppdatering'.
2. INSTALLASJON

2. INSTALLASJON

Etter å ha trykket på 'Installer nå' og godkjent Vilkår og betingelser, vil oppdateringen starte. Du kan fortsette å bruke kjøretøyet ditt som normalt mens InControl Touch Pro-systemet oppdateres.
3. FULLFØR

3. FULLFØR

Du vil motta et varsel på touchskjerm når oppdateringen er fullført. Kjøretøyet ditt er nå oppdatert med seneste software-versjon.

SOFTWARE-OPPDATERINGER OG UTGIVELSESMERKNADER

Du kan finne mer informasjon om innholdene til hver software-utgivelse via følgende linker.


HAR DU SPØRSMÅL OM DIN JAGUAR SITT INFOTAINMENT-SYSTEM?

Vår ofte stilte spørsmål, kan allerede ha svaret.

Ikke alle kjøretøy kan oppdateres via OTA.


1Oppdateringer er underlagt eiers/førers samtykke. Nettverkstilkobling kreves.