MOTORPOOL – ASKER & BÆRUM

Motorpool har siden 1988 dyrket lidenskapen for førsteklasses mekanikk, innovativ teknologi og grensesprengende design. I dag er vi over 40 ansatte som er lidenskapelig opptatt av bil.
Sterk lidenskap definerer selskapet og speiler kulturen utad. Vår filosofi er at en kunderelasjon skal vare livet ut. Dette ønsker vi å formidle i alt vi gjør. Vi er en av få sertifiserte forhandlere av Jaguar i Norge, og tilbyr salg og verkstedtjenester for det tradisjonsrike bilmerket.
I tillegg er vi en av landets mest erfarne forhandlere av Land Rover. Vi legger vår stolthet i kunnskap, service og kvalitet. Derfor er vi også godkjent som autorisert verksted for Land Rover.
MOTORPOOL – ASKER & BÆRUM

HER FINNER DU OSS?

1

MOTORPOOL – ASKER & BÆRUM

Bergerveien 5, 1396 Billingstad

TJENESTER

  • Forhandler

Åpningstider

Mandag-Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 15:00

VÅRE TJENESTER

KJØP

KJØP

Finn det perfekte tilbudet eller finansieringspakken for å hjelpe deg med å kjøpe din Jaguar-bil.
BESTILL EN PRØVEKJØRING

BESTILL EN PRØVEKJØRING

Du er bare noen få klikk unna å prøvekjøre en ny Jaguar. Bare fyll inn opplysningene dine, så kontakter vi deg snart for å avtale den beste datoen og klokkeslettet for deg.

FINN DIN PERFEKTE JAGUAR PÅ NETT

Med den luksuriøse følelsen av evig tid og en verden av muligheter, er veien til din nye Jaguar nå enklere enn noen gang.
FINN DIN PERFEKTE JAGUAR PÅ NETT

JAGUAR APPROVED

En streng 165-punkts bilsjekk, minimum 24 måneders garanti med kjørelengde opp til 150 000 kilometer, er bare noen av fordelene med Jaguar Approved.