loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

OM JAGUAR

UTVIKLET OG BYGGET I STORBRITANNIA

En suksesshistorie skapt i Storbritannia 

Enkelte varemerker gjør fantasi til virkelighet. Bare du nevner navnet blir folk begeistret og inspirert av det tidløse designet og ser frem til neste produkt. Jaguar er et slikt varemerke.

Et erkebritisk varemerke med design og teknikk som er skapt av noen av de fremste på området. I dag har vi lang erfaring med å bygge biler med høy ytelse, enestående design og unike kjøreegenskaper - lett gjenkjennelige biler som folk elsker.

Vi har alltid vært forpliktet til å skyve grensene for hva som er mulig, og dette er årsaken til at vi er den største investoren innen automativ forskning, utvikling og teknikk i Storbritannia.


Vi investerer i mennesker

Som den største automotive arbeidsgiveren i Storbritannia har vi et team på nesten 24 000 ansatte som jobber på våre moderne design- og tekniske anlegg og produksjonsanlegg i Midlands. Sammen bidrar de til å skape den perfekte balansen mellom ytelse, teknologi, økonomi og bærekraft som har gjenoppbygget vårt varemerke.

Vi har skapt over 8 000 arbeidsplasser i løpet av de fire siste årene med ytterligere 1 000 flere arbeidsplasser underveis. I 2012 ansatte vi over 300 nyutdannede og vi har doblet antall lærlinger i løpet av de fire siste årene. Og resultatet? Vi har gjenoppbygget varemerket med et team som legger det fremtidige grunnlaget for vår virksomhet og den britiske bilundustrien.


Med flagget til topps over hele verden

I tillegg til en lojal og voksende britisk kundegruppe er det sterk etterspørsel for våre biler over hele verden. Som en del av Tata Motors-familien (siden 2008) har vi et globalt perspektiv. Over 80% av bilene som blir produsert ved vårt avanserte produksjonsanlegg i Castle Bromwich eksporteres til 101 markeder over hele verden, inkludert Kina, USA og Europa. Dette gir utrolige 80 milliarder kroner i kassen for å støtte gjennopprettingen av balansen mellom britisk handel og eksport.

”Innovativ design, teknikk og teknologi er vår kjernevirksomhet. Vi vil fortsette å investere i nye produkter, utvikle nye teknologier og forbedre kompetansen til våre ansatte.”
Dr Ralf Speth - CEO Jaguar