loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps er interaktive apper som gir deg media-streaming, sky- og posisjonsbaserte tjenester via USB-porten.

Finn gamle favoritter og oppdag ny musikk med 30 millioner sanger fra Spotify 
Finn nøklene, lommeboken og andre viktige ting på smarttelefonen din med Tile før du kjører av gårde 
Underhold deg selv med et utvalg av over 45 000 gratis lydbøker

 

UNDERHOLDNING

CHOOSIC

Finn sangene du liker raskt og enkelt, og kvitt deg med sangene du ikke liker. Vi lærer av dine preferanser over tid for å gi deg mer av innholdet du liker.JAGUAR RERUN

Kjør. Ta opp. Gjenopplev opplevelsene fra racerbanen. Jaguar ReRun lar deg ta opp kjøringen din med GoPro HERO4 eller nyere. Det eneste du trenger å gjøre er å pare med smarttelefonen din og ta opp video i 1080p eller 4K HD-kvalitet fra ReRun-appen.**


MYTUNER PRO

Over 30 000 radiostasjoner og 1 million podcaster fra 120 land – alt fra sport til nyheter, musikk og mye annet. Søk etter radiostasjoner og podcaster etter land/by og sjanger, opprett din favorittliste og lytt til den enten du er hjemme eller i utlandet – i bilen, via smarttelefonen, nettbrettet eller Apple TV/kroppsnær teknologi.

STITCHER

Stitcher lar deg lytte til dine favorittnyheter, komedier, sport og talkshow på radio on-demand. Lytt til det beste fra NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ, Adam Carolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab og over 20 000 show, podcaster og live-stasjoner.

LYDBØKER

Last ned eller stream en lydbok fra biblioteket med over 45 000 gratis lydbøker, inkludert bestselgere, nye utgivelser og klassikere i hver sjanger.REISE OG KOMFORT

SHELL

Shell Motorist-appen gir deg raskere og enklere betalingsmetoder med mobilbetalingstjenesten Fill Up & Go. Appen veileder deg til nærmeste bensinstasjon slik at du kan betale for drivstoffet raskt og enkelt med Apple Pay eller PayPal uten å stå i kø. Velg ganske enkelt hvor stort beløp du ønsker å bruke og bekreft pumpenummeret. Fyll deretter opp tanken og kjør videre. 

ACCUWEATHER

Weather for Life gir best mulig værinformasjon med Superior Accuracy™ på alle steder med håndfri visning av nåværende værforhold, prognoser hver time, varslinger om dårlig vær og et MinuteCast®-sammendrag samtidig som du kjører sikkert uten å ta øynene fra veien foran deg.


VOICE MEMO

Memo er den første stemmeopptak-appen som er spesielt utviklet for alle de øyeblikkene i bilen du bare må huske. Appen kan synkroniseres med Dropbox eller Google Drive™ og tagger for rask filtrering av opptak.±FAMILONET

Familonet svarer på spørsmålet «Hvor er du akkurat nå?» på et øyeblikk. Dette er en gratis meldingstjeneste for familie, venner og andre små grupper der du enkelt kan holde kontakten med personene som er viktige i livet ditt.

TILE

Tile* er en liten og brukervennlig Bluetooth-søker app som hjelper deg å finne tapte eller gjenglemte ting på noen få sekunder. Fest Tile til nøklene, lommeboken, vesken eller andre ting du trenger på reisen. Appen på berøringsskjermen sørger for at du har alt med deg før du reiser.

GENIUS MAPS

Genius Maps er en premium GPS-navigasjonsløsning for iPhone og Android telefoner. Alle kartene lagres på enheten slik at du unngår roaming-kostnader og batteriet varer lenger. Genius Maps-funksjonaliteten tilsvarer eller overskrider funksjonaliteten på profesjonelle navigasjonssystemer.

SYGIC

Sygic er et offline GPS-navigasjonssystem som hjelper 33 millioner mennesker i 115 land å kjøre trygt og sikkert hver eneste dag.

CITYSEEKER

CitySeeker fungerer som din personlige rådgiver for reiseinformasjon og byguide når du er på farten. Utforsk over 500 byer over hele verden, inkludert hoteller, restauranter, severdigheter og kulturminner.EVENTSEEKER

EventSeeker er din personliggjorte arrangementsservice. Denne appen minimaliserer søk og optimaliserer oppdagelser slik at du aldri går glipp av hva som ligger rundt neste hjørne. Enten du er ny i byen eller lokalkjent, bruker appen dine likes på sosiale medier og musikkbiblioteker til å anbefale arrangementer i byen du kjører gjennom.

HOTELSEEKER

HotelSeeker finner og bestiller overnatting for deg rundt om i verden. Et omfattende utvalg betyr at du vil finne det perfekte overnattingsstedet. HotelSeeker garanterer komplette lister etter dine preferanser som hotellkjede, rangering og pris.

PARKOPEDIA

Parkopedia er verdens største leverandør av parkeringsinformasjon som brukes av millioner av førere online hver måned via smarttelefonappen. Parkopedia leverer detaljert informasjon om 28 millioner parkeringsplasser i over 90 000 parkeringsanlegg i 6 000 byer i 40 land.

MILEAGE TRACKER PRO

Hold orden på kjøringen med Mileage Tracker Pro slik at du kan administrere kjørekostnadene. Med denne praktisk appen kan du se all statistikk på kjøreturene du gjennomfører oftest, slik som hvor lenge de varer, antall kilometer, og hvor mye drivstoff du har brukt.

GLYMPSE

Glympse er en rask, gratis og enkel måte å dele posisjonen din med venner og familie i sanntid via GPS-sporing.

RIVET RADIO

Rivet Radio er den perfekte kompanjongen når du kjører til arbeidet om morgenen, på treningsstudioet eller når du er på farten. Hold deg oppdatert om alt som skjer rundt om i verden - både lokale, nasjonale og globale nyheter kan leveres direkte til deg.

For å bruke Jaguar-godkjente apper på bilens berøringsskjerm, velger du InControl Apps når du bestiller din nye Jaguar. Det er en engangsbetaling, og maskinvaren kan kun monteres fra fabrikk. InControl App er tilgjengelig helt gratis på Google Play og i Apple App Store. Enkelte apper fra tredjeparter krever kjøp eller abonnement. Når du har koblet til smarttelefonen din, kan InControl Apps styres via berøringsskjermen i din Jaguar.

GÅ TIL INCONTROL KONNEKTIVITET UTFORSK BRUKERVEILEDNINGEN

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.

Du kan lese våre vilkårene og betingelsene for InControl og personvernerklæringen her. 

*Tile-appen er for tiden bare tilgjengelig på engelsk, tysk og fransk. Flere språk vil komme etterhvert. 
**GOPRO, HERO, GOPRO-logoen og GoPro Be a Hero-logoen er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører GoPro, Inc. ReRun er kompatibel med Jaguar-biler bygget fra og med 2017 som er utstyrt med Touch Pro infotainmentsystem og InControl Apps. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for mer informasjon. 
±Husk at vi ikke har et nært samarbeid med hverken Dropbox eller Google Drive. Vi bruker kun den åpne API-løsningen som tilbys av disse selskapene. Vi følger derimot deres retningslinjer for bruk av logo og varemerke, og derfor kan vi henvise til tjenestene deres i vår beskrivelse av InControl Apps. Du finner mer informasjon på https://developers.google.com/drive/v3/web/branding og https://www.dropbox.com/branding