TEKNOLOGI OG INNOVASJON

TEKNOLOGI OG INNOVASJON

Intelligent teknologi og innovasjon er kjernen i alt vi gjør, og gir bilene våre bedre ytelse og økt effektivitet.

FREMTIDEN ER NÅ

Alle Jaguar-modeller er utstyrt med intelligent teknologi – fra dekk med lav rullemotstand til batteridrevne elbiler med enestående kjøreegenskaper.

LETT ALUMINIUMSARKITEKTUR

LETT ALUMINIUMSARKITEKTUR

Aluminium gir oss muligheten til å bygge et chassis som er betydelig lettere enn stål. Dette bidrar til bedre drivstofføkonomi, lavere utslipp og en mer dynamisk kjøreopplevelse.
INGENIUM-MOTORER

INGENIUM-MOTORER

Jaguars toppmoderne Ingenium-motorer er designet og utviklet for å optimalisere ytelse og bærekraft, samtidig som bileiernes driftskostnader reduseres.
ELEKTRIFISERING

ELEKTRIFISERING

Jaguar I‑PACE er en attraktiv, helelektrisk SUV som leverer ren Jaguar-ytelse og null eksosutslipp, noe som gjenspeiler vår suksess med å utvikle toppmoderne teknologi og nye drivlinjer.
ALL WHEEL DRIVE

ALL WHEEL DRIVE

Jaguars All Wheel Drive (AWD) med Intelligent Driveline Dynamics overvåker kontinuerlig hastigheten og trekkraften til hvert hjul, samt fjæring, styring og bremser for bedre stabilitet, trygghet og kontroll under alle forhold.
HEAD-UP DISPLAY (FRONTRUTEPROJEKSJON)

HEAD-UP DISPLAY (FRONTRUTEPROJEKSJON)

Frontruteprojeksjon (Head-up Display) viser viktige data på frontruten. Systemet leverer krystallklar fargegrafikk slik at du enkelt kan følge med på viktig informasjon.
INCONTROL INFOTAINMENT

INCONTROL INFOTAINMENT

Vårt utvalg av InControl-tjenester og apper kobler deg sømløst og sikkert til din Jaguar og omverdenen. Infotainmentsystemet inkluderer Touch Pro Duo, vårt mest avanserte innebygde underholdningssystem.
ELMOTORER

ELMOTORER

I‑PACE drives av to synkrone elmotorer med permanentmagnet som er integrert i begge akslene, og leverer 400 hk og 696 Nm umiddelbart dreiemoment med akselerasjon fra 0–100 km/t på 4,8 sekunder.
ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

Adaptive Surface Response (AdSR) overvåker miljøet kontinuerlig, og justerer motor- og bremseinnstillingene etter kjøreforholdene. AdSR-systemet fungerer i alle hastigheter for å hjelpe deg ved utfordrende vær- og kjøreforhold.
AUTONOME BILER

AUTONOME BILER

Jaguar har inngått et samarbeid med Waymo for å utvikle en selvkjørende Jaguar I‑PACE for sin førerløse transporttjeneste. Verdens første premium selvkjørende elbil vil levere optimal sikkerhet og pålitelighet.