SIKKERHET

SIKKERHET

Ingenting er viktigere for oss enn å designe og utvikle kjøretøy som bidrar til å holde passasjerene trygge.

TOPP BESKYTTELSE

Fra vår lette aluminiumsarkitektur og omfattende kollisjonsputesystem, til våre
avanserte førerassistansesystemer (ADAS) – en Jaguar er utviklet for å beskytte deg på alle kjøreturer.
Mens de nyeste innovasjonene innen bilsikkerhet gir deg ekstra trygghet.

AVANSERTE FØRERASSISTANSESYSTEMER

Vi har utviklet en rekke intuitive teknologier som forbedrer kjøreopplevelsen, og gjør den både tryggere, smidigere og mer underholdende.

AUTONOM NØDBREMSING

AUTONOM NØDBREMSING

Hvis det registreres en potensiell kollisjonsfare mellom 5–80 km/t, blir du varslet slik at du har tid til å reagere. Hvis du ikke reagerer, vil systemet automatisk bruke bremsene.
LANE KEEP ASSIST OG DRIVER CONDITION MONITOR

LANE KEEP ASSIST OG DRIVER CONDITION MONITOR

Lane Keep Assist med Lane Departure Warning registrerer når bilen utilsiktet beveger seg ut av kjørefeltet, og styrer din Jaguar tilbake på plass. Driver Condition Monitor registrerer førertretthet, og foreslår at føreren tar en pause.
ADAPTIV CRUISEKONTROLL MED STEERING ASSIST

ADAPTIV CRUISEKONTROLL MED STEERING ASSIST

Adaptiv cruisekontroll og Steering Assist gjør langkjøring og køkjøring enklere ved å sentrere bilen automatisk i kjørefeltet, samtidig som den opprettholder forhåndsinnstilt avstand til bilen foran.
ADVANCED PARK ASSIST

ADVANCED PARK ASSIST

Advanced Park Assist gjør parkeringen på trange parkeringsplasser enda enklere. Din Jaguar styres presist på plass ved luke- og lommeparkering. Du trenger bare å kontrollere bremsene og gasspedalen.
LANE DEPARTURE WARNING

LANE DEPARTURE WARNING

Lane Departure Warning registrerer når bilen utilsiktet beveger ut av kjørefeltet, og varsler deg med et lyssignal og en svak vibrering i rattet. Dette bidrar til økt sikkerhet ombord.
BLIND SPOT MONITOR OG REVERSE TRAFFIC DETECTION

BLIND SPOT MONITOR OG REVERSE TRAFFIC DETECTION

Blind Spot Monitor varsler deg raskt hvis bilen din registrerer et annet kjøretøy i eller som nærmer seg blindsonen. Reverse Traffic Detection registrerer derimot biler i bevegelse bak deg under rygging.
SURROUND CAMERA SYSTEM

SURROUND CAMERA SYSTEM

Vårt Surround Camera System hjelper deg med ulike manøvre, som parkering og inn- og utkjøring av trange parkeringsplasser og i veikryss. Dette systemet gir deg 360° eksteriørvisning på berøringsskjermen.
BLIND SPOT ASSIST

BLIND SPOT ASSIST

Blind Spot Assist er en forlengelse av Blind Spot Monitor, og tar over styringen av bilen for å holde deg i kjørefeltet hvis det registreres en bil i blindsonen.