Connected Speech

Connected Speech

For å ta bekvemmelighet og komfort til nye høyder, lar Jaguar Connected Speech deg kontrollere navigasjon, underholdning, klimaanlegg, telefonsamtaler og mer med stemmen din. Og selv når du reiser offline, forblir spesifikke stemmekommandoer aktive og tilgjengelige på hver reise.1.

AKTIVERE CONNECTED SPEECH

Det er to måter å få tilgang til Connected Speech i din Jaguar.


1. Å vekke ditt kjøretøys kontroller ved å bruke kommandoen "Hei, Jaguar", gå til Innstillinger > Alle innstillinger > Generelt > Stemmeinnstillinger > Wake Word PÅ. Ditt eget valg av Wake Word, kan også stilles inn i Stemmeinnstillinger.


2. Alternativt, kan du trykke på 'Stemme'-knappen på rattet for å starte en stemmekommando.


For å få fullt utbytte av alle Connected Speech-funksjonene når du reiser, må du sørge for at du er logget inn på din InControl-konto.

AKTIVERE CONNECTED SPEECH

Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Standard abonnement på 1 år, som kan forlenges etter den innledende perioden utstedt av din Jaguar-forhandler.


InControl-funksjoner, alternativer, tjenester fra tredjeparter og deres tilgjengelighet er avhengig av markedet - sjekk med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet i ditt lokale marked og fullstendige vilkår. Visse funksjoner kommer med et abonnement som vil kreve fornyelse etter den innledende perioden utstedt av din forhandler. Mobilnettverkstilkobling kan ikke garanteres på alle steder. Informasjon og bilder som vises i forbindelse med InControl-teknologien, inkludert skjermer eller sekvenser, kan være gjenstand for software-oppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av valgte alternativer.


Tilleggsfunksjoner og deres tilgjengelighet kan variere avhengig av kjøretøyets spesifikasjon (modell og drivlinje), eller kreve installasjon av andre funksjoner for å kunne monteres. Vennligst kontakt din lokale forhandler for flere detaljer, eller konfigurer ditt kjøretøy på nett.


Funksjoner i bilen bør kun brukes av sjåfører når det er trygt å gjøre det. Sjåfører må sørge for at de har full kontroll over kjøretøyet til enhver tid.


1Et 12-måneders abonnement på Online Pack er nødvendig. For å fortsette å bruke den relevante funksjonen etter den første abonnementsperioden, må du fornye abonnementet og betale de gjeldende fornyelsesgebyrene. Tilgjengelig kun i tilkoblede markeder, vennligst sjekk med din forhandler. Online Pack er kun for S spesifikasjonspakker og høyere.