loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INCONTROL KONNEKTIVITET

For overlegen tilkobling sikrer Jaguar Connect og Connect Pro at både du og passasjerene mottar en sømløs opplevelse i og utenfor bilen. Hvis du velger Remote Essentials eller Remote Premium kan du også fjernstyre bilen. Remote, Protect og Secure Tracker gjør både deg og din Jaguar enda tryggere.

SE FILMEN

CONNECT PRO

Connect Pro er kun tilgjengelig med Touch Pro og består av InControl Apps, Wi-Fi Hotspot, Remote Premium og Pro Services. Dette systemet er utviklet for å gjøre kjøreopplevelsen både i og utenfor din Jaguar enda bedre slik at du og passasjerene kan nyte kjøreturen til fulle samtidig som dere er koblet til omverdenen.

SE FILMEN 

CONNECT PRO FUNKSJONER

PRO SERVICES

Pro Services er kun tilgjengelig som en del av Connect Pro-pakken for Touch Pro, og består av en rekke unike, tilkoblede navigasjonstjenester


WI-FI-HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot leverer et 4G Wi-Fi hotspot i din Jaguar slik at du og passasjerene kan koble opptil 8 enheter til Internett. *


REMOTE PREMIUM

Jaguar InControl Remote App er kompatibelt med de fleste Android og Apple iOS smarttelefoner slik at du kan interagere med din Jaguar fra hvor som helst i verden.

INCONTROL APPS

InControl Apps er optimaliserte og interaktive apper som gir deg media-streaming og sky- og posisjonsbaserte tjenester via USB-porten.


CONNECT

Connect leverer tre viktige tjenester:
InControl Apps, som lar deg bruke kompatible apper via bilens berøringsskjerm,
Wi-Fi Hotspot, som lar deg koble opptil 8 enheter til bilens integrerte nettverk,
og Remote Premium som lar deg interagere med din Jaguar via fjernstyring.

bg-modelDisplay

CONNECT FUNKSJONER

WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot leverer et 4G Wi-Fi Hotspot i din Jaguar slik at du og passasjerene kan koble opptil 8 enheter til Internett.*


REMOTE PREMIUM

Remote Premium er kompatibelt med de fleste Android og Apple iOS smarttelefoner slik at du kan interagere med din Jaguar fra hvor som helst i verden.

INCONTROL APPS

InControl Apps er optimaliserte og interaktive apper som gir deg media-streaming og sky- og posisjonsbaserte tjenester via USB-porten.

PROTECT

Protect inkluderer også Remote-funksjoner,
Jaguar Optimised Assistance og SOS Emergency Call.
Du kan undersøke drivstoffnivå, vinduer og dører via
fjernstyring samt finne din Jaguar på fulle parkeringsplasser og mer
– alt via smarttelefonen din. Jaguar Optimised Assistance vil sende posisjon
og bildiagnostikkdata til bilbergingsselskapet ved et havari.
Ved mer alvorlige ulykker kan SOS Emergency Call sende informasjon
til nødnumrene, inkludert posisjon, samt koble deg til via telefon.

bg-modelDisplay

PROTECT FUNKSJONER

REMOTE ESSENTIALS

Du kan interagere med din Jaguar fra hvor som helst i verden med Remote Essentials. Du kan for eksempel undersøke om dører eller vinduer er åpne, kontrollere drivstoffnivå, forvarme eller forhåndskjøle bilen.JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE

Ved et havari kan du snakke direkte med Jaguar Assistance-teamet ved å trykke på knappen på venstre side av takkonsollen eller fra Assistance-skjermbildet i Jaguar InControl Remote-smarttelefonappen.

SOS EMERGENCY CALL

Du vil bli koblet til nødnumrene via telefon ved en ulykke og hvis kollisjonsputen utløses. SOS Emergency Call kan også sende viktig informasjon, inkludert din posisjon.
SECURE TRACKER

Secure Tracker bruker sporingsteknologi til å varsle deg
ved innbrudd eller innbruddsforsøk og varsler f.eks.
lokale myndigheter om bilens posisjon for enkel gjenfinning.

LES MER

bg-modelDisplay

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.

*4G er for tiden kun tilgjengelig på F-TYPE. Wi-Fi Hotspot leverer et 3G Wi-Fi Hotspot på alle andre Jaguar-modeller.