SETTE OPP PRO SERVICES
SETTE OPP PRO SERVICES

Bedre funksjonalitet for Touch Pro

Pro Services er en del av Connect Pro-pakken og leverer forbedret navigasjon, infotainment og tilkobling for Touch Pro. For å sette opp Pro Services må du følge veiledningen.

AKTIVERE KONNEKTIVITET

For å kunne sette opp de tilkoblede tjenestene må du aktivere tilkobling for biler utstyrt med Pro Services. For å hindre at tenningen slås av må du passe på at motoren er i gang og at bilen kjører på tomgang.

TRINN 1
Du må installere et Micro-SIM-kort som beskrevet på siden for installasjon av SIM-kort.
INSTALLASJON AV SIM-KORT
TRINN 2
Gå til tilkoblingsinnstillingene på bilen fra menyen om bilinnstillinger og aktiver mobildata. Gå til «Settings»-ikonet på skjermbildet > All Settings > Features > Connectivity > Mobile Data ON.
TRINN 3
Når bilen er tilkoblet vil berøringsskjermen vise enten et 3G- eller Wi-Fi-ikon øverst i hjørnet på berøringsskjermen. Husk at det kan ta opptil 2 minutter å koble seg til Internett, avhengig av styrken på nettverkssignalet.
OPPRETTE EN PROFIL

TRINN 1
Når du bruker Touch Pro Navigation for første gang vil du bli bedt om å opprette en profil. Denne profilen lar deg lagre favorittdestinasjoner, tidligere kjøreturer og navigasjonsinnstillinger.

 

TRINN 2
Når dette er gjort kan du gå nederst på siden og velge «Turn on all/Turn on» for å aktivere de tilkoblede navigasjonsfunksjonene. Disse inkluderer trafikkmønsterhistorikk og trafikkinformasjon i sanntid. Ved å velge «Continue/Cancel» deaktiverer du alle tilkoblede navigasjonsfunksjoner.

DIN NAVIGASJONSKONTO
OPPRETTE EN KONTO
Når du har opprettet en profil kan du opprette en Touch Pro Navigation-konto ved å velge «Sign In» på navigasjonsskjermen.  

Du kan også bli bedt om å gjøre dette for å få tilgang til visse funksjoner som krever at du er registrert, inkludert Share ETA, Cloud Sync eller dør-til-dør-navigasjon.

GODTA VILKÅRENE Følg instruksjonene på skjermen for å registrere en ny konto. Du vil bli bedt om å godta vilkårene for navigasjon som du har tilgang til ved å skrive inn den angitte URL-adressen i nettleseren din.
LAST NED JAGUAR ROUTE PLANNER APP
InControl Route Planner smarttelefonapp optimaliserer potensialet til Jaguar InControl Touch Pro Navigation-systemet. InControl Route Planner-appen lar deg navigere fra dør-til-dør. Still inn destinasjonen fra smarttelefonen din som deretter vil sende denne informasjonen til bilen for å ta over navigasjonen når du setter deg inn og begynner å kjøre. Når du parkerer bilen vil navigasjonen sendes tilbake til smarttelefonen din og gi deg informasjon om offentlig transport og gangveier til destinasjonen. For å registrere deg i smarttelefonappen bruker du samme e-postadresse og passord som du brukte for å sette Touch Pro Navigation-kontoen for bilens navigasjonssystem.


LAST NED FOR IPHONE

LAST NED FOR ANDROID
TILGANG TIL INCONTROL ROUTE PLANNER
InControl Route Planner lar deg planlegge rutene og lagre destinasjoner og steder. Når Pro Services er installert har du tilgang til disse rutene senere fra bilen din. Du kan også bruke Touch Pro Navigation-kontoen din fra dette nettstedet og logge deg på med e-postadressen og passordet du opprettet i navigasjonssystemet på din Jaguar. For mer informasjon om hvordan du får tilgang til de nyeste kartoppdateringene, besøk «Maps and Services» i InControl Route Planner.
GÅ TIL INCONTROL ROUTE PLANNER
OPPSETT AV LIVE APPS

En rekke LIVE Apps kan lastes ned til Jaguars Touch Pro-infotainmentsystem for å gi deg tilgang til informasjon i sanntid, inkludert vær, fly og de siste nyhetsoppdateringene.

TRINN 1
For å velge og få tilgang til LIVE Apps, velger du «Extra Features»-menyen på berøringsskjermen i din Jaguar.
TRINN 2
Logg deg på Protect-kontoen med e-postadresse og passord. Du kan også velge et kallenavn og sette opp en PIN-kode slik at du kan logge deg på uten å bruke e-postadressen og passordet hver gang. Hvis du ikke er pålogget vil ikke preferansene bli lagret.
TRINN 3
Hvis en grønn nedover-pil vises på Update-flisen betyr dette at det finnes tilgjengelige oppdateringer. Velg «Update» hvis du ønsker å oppdatere.*
JAGUAR INCONTROL SUPPORT
MY JAGUAR INCONTROL NETTSTED
Registrer deg og logg på My Jaguar InControl for å skreddersy dine preferanser og administrere dine InControl-funksjoner.
GÅ TIL MY JAGUAR INCONTROL NETTSTEDET
JAGUAR INCONTROL SUPPORT
Vi er klare til å hjelpe deg med alle henvendelser og fortelle deg mer om Jaguar InControl.
KONTAKT OSS
SE VANLIGE SPØRSMÅL
VILKÅR
Les vilkårene for Jaguar InControl og personvernerklæringen
SE VILKÅRENE
KONTAKT OSS
Kontakt oss for Jaguar kundesupport eller generelle henvendelser.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
VILKÅR OG BETINGELSER
Se og last ned vilkår og betingelser for Jaguar InControl og personvernpolicyer.
GUIDER OG HÅNDBØKER
Se og last ned Jaguar-håndboken, brukerveiledninger og videoer.

*Det kan hende du må slå av motoren, vente noen minutter og deretter starte motoren igjen for å se de fullførte oppdateringene.
 

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.