TRÅDLØSE PROGRAMVAREOPPDATERINGER

TRÅDLØSE PROGRAMVAREOPPDATERINGER

ALLTID TILKOBLET, ALLTID OPPDATERT

Din teknologisk avanserte Jaguar oppdateres trådløst, akkurat som smarttelefonen din. Takket være bilens trådløse programvareteknologi vil den alltid være oppdatert og klar for kjøring. Ved hjelp av Jaguars innebygde datatilkobling kan den nyeste programvaren lastes ned automatisk uten kostnad. Oppdateringer trenger ikke å utføres umiddelbart – du kan planlegge en oppdatering opptil to uker på forhånd på et tidspunkt som passer for deg.

SLIK INSTALLERER DU TRÅDLØS PROGRAMVAREOPPDATERING

TRINN 1 – START OPPDATERING

TRINN 1 – START OPPDATERING

Når en oppdatering er tilgjengelig, vises en melding på berøringsskjermen med to alternativer: «Oppdater nå» eller «Planlegg». Du må godta vilkårene og betingelsene for å fortsette.
TRINN 2 – INSTALLER

TRINN 2 – INSTALLER

Når du er klar til å starte, trykker du på «Oppdater nå». Noen oppdateringer krever at bilen slås av og låses med alarmen aktivert før oppdateringen kan starte. I dette tilfellet vil du ikke kunne bruke bilen mens installasjonen pågår. Din Jaguar vil varsle deg når denne typen oppdatering er nødvendig.
TRINN 3 – PLANLEGG

TRINN 3 – PLANLEGG

Hvis oppdateringen krever at bilen slås av, kan du planlegge oppdateringen for et tidspunkt som passer for deg. Oppdateringer kan planlegges opptil to uker på forhånd.
TRINN 4 – FULLFØR

TRINN 4 – FULLFØR

Når oppdateringen er fullført, mottar du et varsel på berøringsskjermen som informerer deg om at installasjonen er fullført. Nå kan du nyte den nyeste programvaren til din Jaguar.

PROGRAMVAREOPPDATERING – PRODUKTMERKNADER

Se innholdet i hver programvareversjon ved å bruke lenkene nedenfor:

OPEN ALL
OS 2.0.1
OS 2.0.2
OS 2.0.3
OS 2.0.4
OS 2.0.5
OS 2.0.6

AUTOMATISKE OPPDATERINGER

De fleste programvareoppdateringer krever at du godtar dem manuelt før installasjon. Når det er behov vil din Jaguar automatisk oppdatere seg selv med tanke på sikkerhet eller vedlikehold av systemer. For automatiske oppdateringer trenger du ikke å gjøre noe. Du vil ikke motta et varsel på berøringsskjermen, og du kan kjøre som normalt.

AUTOMATISKE OPPDATERINGER