BENSIN- OG DIESELMOTORER

Ta en informert beslutning.
BENSIN- OG DIESELMOTORER

MOTORUTVALG

Vi tilbyr et utvalg av bensin- og dieselmotorer, men du er kanskje usikker på hvilken motor som passer best for deg. Motorutvalget vårt gjør at du kan tilpasse bilen etter livsstil og kjørestil.

HVA SLAGS FØRER ER DU?

BYKJØRING

BYKJØRING

Hvis du bruker bilen på korte turer i byen, slik som å kjøre barna på skolen eller til shopping, er bensinmotor et godt valg for deg. Du kjører lite på motorvei og bruker bilen stort sett i tettbebyggelse.
KJØRING MELLOM BYER

KJØRING MELLOM BYER

Hvis du stort sett kjører langt på motorvei og lite i byen, er dieselmotor et passende valg for deg.
BY- OG LANDEVEISKJØRING

BY- OG LANDEVEISKJØRING

For deg som bor utenfor byen, men ofte kjører på motorvei, kan dieselmotor være et egnet alternativ. Jaguars EU6-dieselmotorer er fritatt fra avgifter i lavutslippssoner.
KOMFORTABEL KJØRING

KOMFORTABEL KJØRING

Hvis du elsker spenning og liker å kjøre på landeveien, men lite i byer, er en diesel- eller bensinmotor egnet for deg.
INGENIUM MOTORER

INGENIUM MOTORER

Jaguar Land Rovers Ingenium dieselmotor har et CO2 -utslipp fra 126 g/km i Jaguar XE, én av våre mest effektive biler noensinne.

VIKTIGE FAKTA

EURO 6-MOTORER

EURO 6-MOTORER

Våre EU6-motorer er blant de reneste i verden. Utslippsnivåene kan sammenlignes med bensinmotorer, men med 20-25 % lavere CO2 -utslipp.
NITROGENOKSID

NITROGENOKSID

Siden september 2015 er alle bilene våre utstyrt med selektiv katalytisk reduksjon (SCR) etterbehandlingssystem (dvs. AdBlue), noe som bidrar til å redusere NOx -utslippene.
Dieselpartikkelfilter (DPF)

Dieselpartikkelfilter (DPF)

Fra 2004 til 2016 ble NOX -utslippene våre redusert mer over 84 %. Høyeffektive dieselpartikkelfiltre i bilene våre fanger opp 99,9 % av alt svevestøv.
ULEZ

ULEZ

Våre EU6-motorer er fritatt fra den daglige avgiften i ultralavutslippssonen (ULEZ) som ble foreslått av Transport for London i Storbritannia.

ORDLISTE

OPEN ALL
NOX
CO2
PM
EU5
EU6
DEF
DPF
SCR
NEDC
RDE
WLTP
ULEZ

LES MER

JAGUAR-MODELLER

JAGUAR-MODELLER

Alle modellene våre er et resultat av overlegen teknisk innovasjon og lederskap innen design, og fremhever de sportslige egenskapene.
PÅLITELIGHET

PÅLITELIGHET

Jaguar gjør sitt ytterste for å levere trygge, pålitelige og driftsikre luksusbiler med høy ytelse.
BENSIN ELLER DIESEL?

BENSIN ELLER DIESEL?

Endringer i lovgivningen, bekymringer for folkehelsen og åpenhet rundt utslippstesting, har ført til at mange spør seg om dieselmotorer er det rette valget for dem.