loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

NY XF SPORTBRAKE

Særpreget som en Jaguar. XFs selvsikre design skiller seg ut.

NYE XF CHEQUERED FLAG

Fremhever XFs prisbelønte design. 

XF

XF bygger på suksessen fra Jaguars mest prisbelønte bil noensinne. Med en overlegen kombinasjon av stil og substans, leverer bilen en forførerisk blanding av design, dynamikk og raffinement for å skape en bil som gir både spenning og effektivitet. De toppmoderne teknologiene holder deg trygg, tilkoblet og underholdt.

bg-modelDisplay

SEDAN ELLER SPORTBRAKE

XF leverer en dynamisk kjøreopplevelse uavhengig om du velger den særpregede sedanen eller den elegante Sportbrake.

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.
bg-modelDisplay

NYE XF CHEQUERED FLAG

En klar tolkning av XFs forførende balnding av design, dynamikk og raffinement.
Chequered Flag gir en unik merking, felger og et valg mellom våre bestselgende
drivlinjer som kombinerer eksklusivitet med individuell smak. 


bg-modelDisplay

LETT, INSTINKTIV, RESPONSVILLIG

Takket være Jaguars lette aluminiumsarkitektur er XF mer effektiv, har lavere driftskostnader og utslipp fra 104 g/km. Under kjøring leverer double-wishbone forhjulsopphenget og Integral-Link bakhjulsopphenget høy kjørekomfort og meget gode kjøreegenskaper.

UTFORSK KJØREOPPLEVELSEN
Jaguar XF

UTFORMET FOR PERFEKSJON

XF består av individuelle valg og luksus. Der materialer av høy kvalitet er elegant utformet for å gi en ren og omsluttende komfort. Uansett hvor du sitter kombineres moderne design, naturlig lys og utsøkt håndverk for å skape en atmosfære med avslappet raffinement.

UTFORSK INTERIØRET
Jaguar XF

INNOVASJON FRA START TIL STOPP

Hold deg tilkoblet og underholdt med XFs infotainment-systemer InControl Touch og InControl Touch Pro*. Disse systemene har rask responstid og moderne grafisk grensesnitt med «berøring» og «sveiping». Jaguars teknologier er responsvillige, intuitive og sømløst integrerte løsninger som forbedrer kjøreopplevelsen.

*Ekstrautstyr.

UTFORSK MER TEKNOLOGI

UTVIKLET FOR DEG

XF er både selvsikker og elegant, allsidig og trygg. Avanserte førerassistanseteknologier betyr at du kan slappe av i bilen i visshet om at din XF er utformet for å gi trygg kjøring samtidig en rekke praktiske funksjoner gjør kjøreopplevelsen enda bedre.

Vist modell: XF S Sportbrake med ekstrautstyr (på utvalgte markeder). 

 

UTFORSK SIKKERHET OG PRAKTISKE FUNKSJONER
Jaguar XF

FEM STJERNER I EURO NCAP-TEST

Jaguar XF oppnådde 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstester for 2015. 

Med enestående kollisjonsbeskyttelse fikk bilen høy poengsum i alle kategorier, inkludert passasjer- og fotgjengerbeskyttelse, og er blant de høyest rangerte modellene i sitt segment. 

XF er også utstyrt med en rekke aktive sikkerhetssystemer, inkludert nødbremsing for å optimalisere bilens sikkerhetsnivå.

 
BESØK EURO NCAP-SITET
Jaguar XF

XF SOM FIRMABIL

Vi tok de totale eierkostnadene i betraktning under utformingen av XF. Resultatet ble opptil 34 000 km eller 2 år serviceintervaller, CO2-utslipp fra 104 g/km og drivstofforbruk fra 4,0 l/100 km, noe som gjør XF til en av de klasseledende bilene i sitt segment.

TA KONTAKT
Jaguar XF

VELG MELLOM FEM MODELLER

Finn den perfekte balansen av effektivitet, ytelse og luksus blant XF-modellene.

SAMMENLIGNE XF-MODELLER