loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

XF SPORTBRAKE S

XF Sportbrake på sitt mest spennende og ytelsesorienterte.

CO2-UTSLIPP g/km
Fra 118 med manuell girkasse
Fra 119 med automatgir

DRIVSTOFFORBRUK blandet kjøring (l/100 km)
Opptil 4,5 manuell girkasse
Opptil 4,5 automatgir

 
bg-modelDisplay

XF S kombinerer V6-motor med sportslig luksus. Nyt presise kjøreegenskaper med det sportslige understellet og enestående kjørekvalitet fra Adaptive Dynamics med Configurable Dynamics. Den selvsikre S-stylingen matcher ytelsen med røde bremsekalipere, 19” alufelger, doble eksospotter, bakspoiler og unik eksteriørstyling.

SPORTSINSPIRERT LUKSUS

XF Sportbrake S leverer luksus med sportslig stil. Sportssetene i skinn og semsket skinn,
sidelistene i metall og rattet har alle den eksklusive S-logoen.

bg-modelDisplay

ADAPTIVE DYNAMICS

For optimal komfort og presis kontroll, justerer Adaptive Dynamics de elektronisk styrte demperne for å optimalisere hjulopphenget på XF. Systemet analyserer styringen opptil 500 ganger i sekunder, karosseribevegelsene opptil 100 ganger i sekundet og førerens bevegelser for konstant overvåking og levering av de perfekte innstillingene etter forholdene og førerens ønske.

Jaguar XF S

SPORTSLIG STYLING

Med tøff styling både innvendig og utvendig matcher utseende og ytelse på XF Sportbrake S. Den er både muskuløs og har en aerodynamisk form, i tillegg til sportslig støtfanger foran, spoiler og Gloss Black sidelister. Innvendig skaper sportssetene og en unik Dark Hex aluminiumslist et interiør som setter ytelse i høysetet.

FULL KRAFT

XF Sportbrake S leveres med en kraftig 3.0 liter V6 Supercharged bensinmotor med 380 hk som også finnes på F-TYPE S. Denne motoren leverer høy ytelse, optimal effektivitet og raffinement. Dreiemomentet på 450 Nm leverer 0-100 km/t på 5,3 sekunder og en toppfart på 250 km/t.

STANDARDUTSTYR PÅ ALLE XF SPORTBRAKE

GJØR XF TIL DIN EGEN

Med et omfattende utvalg av utvendig og innvendig tilbehør er XF klar til å matche deg og din livsstil.

BYGG DIN XF

Skap en XF som er perfekt tilpasset din livsstil, kjørestil og ønsker.

bg-modelDisplay