loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

XF S

XF på sitt mest spennende og ytelsesorienterte. XF med V6-motor.

  • CO2-UTSLIPP g/km
  • Fra 104 med manuell girkasse
  • Fra 109 med automatgir
  • DRIVSTOFFORBRUK blandet kjøring (l/100 km)
  • Opptil 4,0 manuell girkasse
  • Opptil 4,0 automatgir
bg-modelDisplay

XF S kombinerer V6-motor og sportslig luksus med en nervepirrende stil. Nyt presise kjøreegenskaper med det sportslige understellet og enestående kjørekvalitet fra Adaptive Dynamics med Configurable Dynamics*. Den selvsikre S-karosseristylingen matcher ytelsen med røde bremsekalipere, 19” alufelger, doble eksospotter, slank bakspoiler og unik eksteriørstyling.

SPORTSINSPIRERT LUKSUS

XF S leverer luksus med sportslig stil. Sportssetene i Taurus og semsket skinn, sidelistene i metall og rattet har alle den eksklusive S-logoen.

bg-modelDisplay
Jaguar XF S

ADAPTIVE DYNAMICS

For optimal komfort og presis kontroll justerer Adaptive Dynamics de elektronisk styrte demperne for å optimalisere hjulopphenget på XF. Systemet analyserer styringen opptil 500 ganger i sekunder, karosseribevegelsene opptil 100 ganger i sekundet og førerens bevegelser for konstant overvåking og levering av den perfekte understellsinnstillingen etter forholdene og førerens ønske.

Jaguar XF S

SPORTSLIG STYLING

Med tøff styling både innvendig og utvendig matcher utseende og ytelse på XF S. XF S er både muskuløs og har en aerodynamisk form, i tillegg til sportslig støtfanger foran, spoiler og Gloss Black sidelister. Innvendig skaper sportssetene og en unik Dark Hex list et interiør som setter ytelse i høysetet.

Jaguar XF S

FULL KRAFT

XF S leveres med en kraftig 3,0 liter V6 Supercharged bensinmotor med 380 hk som også finnes på F-TYPE S. Denne motoren leverer høy ytelse, optimal effektivitet og raffinement. Dreiemomentet på 450 Nm leverer 0-100 km/t på 5,3 sekunder og en toppfart på 250 km/t.

Jaguar XF Models

GJØR XF TIL DIN EGEN

Med et omfattende utvalg av utvendig og innvendig tilbehør er XF klar til å matche deg og din livsstil.

GJØR XF TIL DIN EGEN

Med et omfattende utvalg av utvendig og innvendig tilbehør er XF klar til å matche deg og din livsstil.

bg-modelDisplay