loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

SIKKERHET OG PRAKTISKE FUNKSJONER

XF tilbyr allsidig romslighet, praktiske funksjoner og 5-stjerners Euro NCAP.

Vist modell: XF S Sportbrake med ekstrautstyr (på utvalgte markeder).

bg-modelDisplay

Det allsidige interiøret i XF gjør at du kan nyte livsstilen din til det fulle. De praktiske og avanserte kjøreteknologiene gjør kjøringen enklere og mer avslappende.

ACTIVITY KEY

Activity Key, ekstrautstyr som kun er tilgjengelig på XF Sportbrake, gjør en aktiv livsstil enda enklere. Det robuste og vanntette armbåndet lar deg nyte en lang rekke aktiviteter - fra fallskjermhopping til svømming - samtidig som du har umiddelbar tilgang til bilen til enhver tid. Den tradisjonelle nøkkelen ligger innelåst i bilen, og er deaktivert av sikkerhetsmessige årsaker.

ELEKTRISK BERØRINGFRI BAKLUKE

2Med elektrisk berøringsfri bakluke kan du åpne bakluken selv om du har hendene fulle. Du trenger ganske enkelt bare å plassere foten under en av sidene bak, og bakluken åpnes eller lukkes.
*Ekstrautstyr (krever nøkkelfri inngang og parkeringsassistent bak).

 

BAGASJEROM

Det allsidige interiøret i XF Sportbrake er utformet slik at du kan nyte livsstilen din til det fulle. Bagasjerommet er på 565 liter* med oppreiste bakseter. Med nedfelte bakseter får du to meter i lengderetningen og over en meter bredde på det smaleste, noe som gir 1 675 liter bagasjekapasitet, i tillegg til diskrét oppbevaring under gulvet.
 

 

ELEKTRISK NEDFELLBART TILHENGERFESTE

Det elektrisk nedfellbare tilhengerfestet skjules bak støtfangeren
når det ikke er i bruk. Leveres som ekstrautstyr.
Godkjent for tilhengervekt opptil 2 000 kg.

AVANSERTE PARKERINGSASSISTENTER

3Disse systemene gjør parkeringen på trange parkeringsplasser enda enklere. Sensorer måler plassen og kan styre XF presist både ved luke- og lommeparkering. Føreren trenger bare å kontrollere bremsene og gasspedalen. Ved lukeparkering kan utkjøringsfunksjonen (Exit-Assist) være nyttig. Reverse Traffic Detection bruker Blind Spot Monitoring-systemets sensorer for å registrere biler som nærmer seg i blindsonen og utløser et lydsignal samt et varsel på berøringsskjermen.

Jaguars moderne prisbelønte design, dynamiske egenskaper og toppmoderne infotainment-system gjør at XF skiller seg fra konkurrentene. Bruk vår konfigurator til å skape din perfekte XF.

1 Kun XF Sedan.
Ekstrautstyr (krever Keyless Entry).
Ekstrautstyr (krever utvendige speil med automatisk dimming).
Ekstrautstyr (krever 360° Parking Aid).
Krever Navigation Pro.