loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

SIKKERHET OG PRAKTISKE FUNKSJONER

XF tilbyr allsidig romslighet, praktiske funksjoner og 5-stjerners Euro NCAP.

Vist modell: XF S Sportbrake med ekstrautstyr (på utvalgte markeder).

bg-modelDisplay

Vist modell: XF S Sportbrake med ekstrautstyr (på utvalgte markeder).

PRAKTISKE DETALJER

Det allsidige interiøret i XF gjør at du kan nyte livsstilen din til det fulle. De praktiske og avanserte kjøreteknologiene gjør kjøringen enklere og mer avslappende.

ACTIVITY KEY

Activity Key, ekstrautstyr som kun er tilgjengelig på XF Sportbrake, gjør en aktiv livsstil enda enklere. Det robuste og vanntette armbåndet lar deg nyte en lang rekke aktiviteter - fra fallskjermhopping til svømming - samtidig som du har umiddelbar tilgang til bilen til enhver tid. Den tradisjonelle nøkkelen ligger innelåst i bilen, og er deaktivert av sikkerhetsmessige årsaker.

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

ELEKETRISK BERØRINGSFRI BAKLUKE2

Med elektrisk berøringsfri bakluke kan du åpne bakluken selv om du har hendene fulle. Du trenger ganske enkelt bare å plassere foten under en av sidene bak, og bakluken åpnes eller lukkes.

 

BAGASJEROM

Det allsidige interiøret i XF Sportbrake er utformet slik at du kan nyte livsstilen din til det fulle. Bagasjerommet er på 565 liter* med oppreiste bakseter. Med nedfelte bakseter får du to meter i lengderetningen og over en meter bredde på det smaleste, noe som gir 1 675 liter bagasjekapasitet, i tillegg til diskrét oppbevaring under gulvet.
 

 

ELEKTRISK NEDFELLBART TILHENGERFESTE

Det elektrisk nedfellbare tilhengerfestet skjules bak støtfangeren når det ikke er i bruk.
Leveres som ekstrautstyr. Godkjent for tilhengervekt opptil 2 000 kg.

AVANSERTE PARKERINGSASSISTENTER3

Disse systemene gjør parkeringen på trange parkeringsplasser enda enklere. Sensorer måler plassen og kan styre XF presist både ved luke- og lommeparkering. Føreren trenger bare å kontrollere bremsene og gasspedalen. Ved lukeparkering kan utkjøringsfunksjonen (Exit-Assist) være nyttig. Reverse Traffic Detection bruker Blind Spot Monitoring-systemets sensorer for å registrere biler som nærmer seg i blindsonen og utløser et lydsignal samt et varsel på berøringsskjermen 

 

BLIND SPOT ASSIST OG REVERSE TRAFFIC DETECTION

Hvis din XF registrerer en annen bil i eller som nærmer seg blindsonen, vil Blind Spot Monitor3-systemet varsle deg via et lite varsellys på det korresponderende sidespeilet. Blind Spot Assist3 er en forlengelse av Blind Spot Monitor, og vil bruke rattet for å holde deg i kjørefeltet hvis det registreres en bil i blindsonen. Reverse Traffic Detection3 bruker det samme radarsystemet og varsler deg via berøringsskjermen om biler i bevegelse under rygging, for eksempel når du kjører ut av en parkeringslomme med begrenset sikt.

Jaguars moderne prisbelønte design, dynamiske egenskaper og toppmoderne infotainment-system gjør at XF skiller seg fra konkurrentene. Bruk vår konfigurator til å skape din perfekte XF.

BYGG DIN EGEN

1 Kun XF Sedan.
2 Ekstrautstyr (krever nøkkelfri inngang og parkeringsassistent bak).
3 Ekstrautstyr, tilgjengelighet og montering på utvalgte markeder.