loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INNEBYGD TEKNOLOGI

XFs intuitive teknologier gjør kjøreturen tryggere, mer underholdende og gir bedre tilkoblingsmuligheter.

bg-modelDisplay

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

INNOVASJON FRA JAGUAR

Fra omfattende multimediateknologi til presisjonsbygde lydsystemer og intelligente førerassistenter – XF er full av Jaguars innovative og sømløst integrerte teknologier.

INCONTROL1

Nyt det nyeste innebygde infotainment-systemet og vær tilkoblet til ditt Jaguar InControl-system. InControl-systemets intelligente løsninger integreres sømløst med dine enheter, data og medier, og bidrar til å forbedre og berike eierskapet og kjøreopplevelsen.

Jaguar XF - In-Car Technology

TOUCH PRO

XF er utstyrt med avanserte teknologier som Touch Pro med 10” berøringsskjerm og raske responstider som standard. Touch Pro inkluderer naturlig stemmestyring, et helt nytt navisystem med 2D- eller 3D-kart, og en forutsigbar navigasjonsfunksjon2.

DUAL VIEW3

Dual View er også tilgjengelig, og lar forsetepassasjer og fører se ulikt
innhold på samme 10” berøringsskjerm. Forsetepassasjeren kan for
eksempel se på en film (lytte med trådløs Surround Sound hodetelefoner)
mens føreren viser navigasjonsveiledning.

INNEBYGD WI-FI

Connect Pro Pack leverer et WI-FI Hotspot som bruker den kraftige antennen på XF slik at alle passasjerene har trådløs tilkobling for opptil åtte enheter med XFs WI-FI-nettverk1

 

HEAD-UP DISPLAY 5

Konsentrer deg om veien med XFs Head-up Display med laserteknologi. Dette toppmoderne systemet projiserer viktig informasjon på frontruten. Den skarpe, klare, lasergenererte visningen kan sees selv i direkte sollys, og viser bilens hastighet, navigasjon, cruisekontrollvarslinger og Traffic Sign Recognition der dette er tilgjengelig.
 
Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

 

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Det 12,3” HD interaktive førerdisplayet4 leverer relevant kjøreinformasjon, inkludert full 3D-navigasjonsvisning når du har behov for det. Den høye oppløsningen sikrer klar og tydelig visning og den raffinerte prosessmotoren leverer smidig og skarp grafikk.

 
Jaguar XF - In-Car Technology

LYD

Jaguar Sound System (180 W) fyller bilen med et enestående lydbilde via 8 høyttalere. For en enda bedre lydopplevelse, kan du velge mellom Meridian™ Sound System (380W) med 10 høyttalere og tokanals basshøyttaler eller Meridian Surround Sound System (825W) med 16 høyttalere og tokanals basshøyttaler. Alle i bilen vil få en rik og omsluttende lydopplevelse i XF.

Jaguars moderne prisbelønte design, dynamiske egenskaper og toppmoderne infotainment-system gjør at XF skiller seg fra konkurrentene. Bruk vår konfigurator til å skape din perfekte XF.

BYGG DIN EGEN

1Online-funksjonalitet og WI-FI tilkobling avhenger av installasjonen av et  Micro-SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling. Connect Pro Pack inneholder abonnementstjenester som kan forlenges etter den innledende perioden via din Jaguar-forhandler. InControl-funksjoner, ekstrautstyr og tilgjengelighet varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av utstyret du velger. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder. InControl Apps og Remote App kan lastes ned fra Apple/Play Store. Alle innebygde funksjoner skal kun brukes av førere når dette er trygt. Førere skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid. 
2Secure Tracker er en abonnementstjeneste som kan forlenges etter den innledende perioden via din Jaguar-forhandler. 
3Krever Navigation Pro, CD/DVD-spiller og Meridian™ Sound System/Meridian™ Surround Sound System". 
4Krever Navigation Pro. 
5Krever soldempende frontrute 

Informasjon og bilder på dette nettstedet i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av utstyret du velger Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for oppdatert og markedsspesifikk informasjon. 
Alle innebygde funksjoner skal kun brukes av førere når dette er trygt. Førere skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.