ADVANCED DRIVER ASSISTANCE SYSTEMS (ADAS)

Bil som kjører over en fribærende bro

DRIVER ASSISTANCE MODE

Inkluderer Forward Collision Warning, Lane Keep Assist, Overspeed Warning og Change of Speed Limit Warning.

JDX bil moderne ratt
JDX bil moderne ratt

KJØREFUNKSJONER

InControl inkluderer standard og valgfrie kjøreassistansefunksjoner som hjelper deg å få mest mulig ut av din Land Rover, og gir deg den tryggest mulige turen til hvor enn du vil dra.

Vector-illustrasjon av nødbremsing-teknologi

EMERGENCY BRAKING

Emergency Braking kan hjelpe med å forhindre kollisjoner med andre kjøretøy, fotgjengere eller syklister. Systemet gir deg advarsler for mulige kollisjoner, og vil automatisk bremse om du ikke foretar noen handlinger.
Jaguar lane assist monitoreringssystem

LANE KEEP ASSIST

Lane Keep Assist merker når ditt kjøretøy skjener ut av filen du kjører i, og hjelper deg ved å dra litt I rattet i retning filen du ligger i slik at du kan ta over og komme tilbake i riktig posisjon.
Jaguar lane assist monitoreringssystem

BLIND SPOT ASSIST

Blind Spot Assist2 hjelper deg med å skifte fil tryggere med et varsellys i sidespeilet ditt som lyser om du har et annet kjøretøy i blindsonen din. Automatisk styrekorreksjon advarer deg for å avbryte filskiftet og unngå kollisjon.
Trafikklysgjenkjenningsteknologi

TRAFFIC SIGN RECOGNITION WITH ADAPTIVE SPEED LIMITER

Få et enkelt overblikk over fartsgrenser og skilt i instrumentpanelet eller det valgfrie Head-up Displayet. Nå det er aktivert, bruker Adaptive Speed Limiter Traffic Sign Recognition3 for å justere ditt kjøretøys fart.
Vector-illustrasjon av en bils kjøreforhold

KJØREFORHOLDMONITOR

Driver Condition Monitor merker det om du begynner å bli søvnig ved å monitorere bevegelse av rattet, og aktivitet på bremse- og gasspedalene. Da får du en tidlig varsel når du trenger å ta en pause.
Vector-illustrasjon av Rear Collision Monitoring

REAR COLLISION MONITOR

Rear Collision Monitor kan merke om et kjøretøy nærmer seg bakfra uten å bremse ned, og gir deg en alarm om en potensiell kollisjon. Systemet vil så forsøke å få sjåføren bak til å bremse ved å automatisk skru på nødblink.

PARKERINGSFUNKSJONER

Hjelper deg å manøvrere din Land Rover inn på de trangeste parkeringsplassene. Kontakt din forhandlig for å oppdage hvilke funksjoner som er best for deg.

Front and Read Parking Detection

PARKERINGSASSISTANSE FORAN OG BAK

Gjør manøvrering enda enklere. Sensorer på støtfangerne foran og bak aktiveres manuelt, eller når bilen står i revers. Når du parkerer, vil touchsskjermen gi visuelle og hørbare advarsler for hvor nærme du er et hinder.
Vector-illustrasjoner av Rear Traffic Monitoring

REAR TRAFFIC MONITOR

Rear Traffic Monitor advarer deg om kjøretøy, fotgjengere og andre farer som kommer fra enhver side. Det er spesielt nyttig når du rygger ut av en parkeringsplass.
Vector-illustrasjoner av Clear Exit-teknologi

CLEAR EXIT MONITOR

Clear Exit Monitor hjelper passasjerer å forlate kjøretøyet på en trygg måte ved å gi et varsellys i døren om en fare nærmer seg, som for eksempel forbikjørende biler eller syklister.

DESIGN DIN EGEN

Bruk konfiguratoren til å designe din perfekte Jaguar.

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Luksuriøs performance-SUV som tilbyr praktikalitet og effektivitet.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Jaguar sin første kompakt-SUV er en unik kombinasjon av vakkert utseende, smidighet og dynamiske kjøreegenskaper.
JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

Vi introduserer Jaguar sin første helelektriske performance-SUV.
JAGUAR F-TYPE

JAGUAR F-TYPE

Pulsøkende, rendyrket sporstbil fra Jaguar.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Den mest avanserte, effektive og raffinerte sportssedan som Jaguar noensinne har produsert.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Luksuriøs sedan med distinktivt design, dynamiske kjøreegenskaper og toppmoderne teknologier.

*Om du må sette kjøretøyet ditt i Transport Mode eller Service Mode i mer enn 10 timer, ber vi deg vennligst om å kontakte Tracking Call Centre for assistanse.


1Viktig: Kjøretøy i GSR II-markeder og/eller NCAP-markeder vil automatisk gå i High-modus hver gang du starter bilen. I markeder som ikke er GSR II- og eller NcAP-markeder vil den valgte modusen holde seg i bilens minne og vil ikke bytte modus når du starter kjøretøyet. Uavhengig av marked, vil de valgte innstillingene i Custom-modus ble husket av kjøretøyet. GSR II (General Safety Regulation II) er et sikkerhetslovverk som trådde i kraft for nye modeller i 2022 og vil bli gjeldende på allerede lanserte modeller i 2024.
2InControl-funksjoner, innstillinger og deres tilgjengelighet er avhengig av marked — kontakt din forhandler for informasjon om lokal markedstilgjengelighet, og vilkår og betingelser. Visse funksjoner krever et passende SIM-kort med dataplan, som igjen vil kreve videre abonnement etter den innledende perioden utstedt av din forhandler. Mobiltilkobling kan ikke garanteres på alle lokasjoner. Informasjon og bilder vist i relasjon til InControl-teknologi, inkludert skjermer og bildesekvenser, er underlagt software-oppdatering, versjonskontroll og andre systemoppdateringer/visuelle endringer avhengig av valgte innstillinger og utstyr.
3InControl-konto er nødvendig. For å fortsette å bruke de relevante funksjonene etter den innledende abonnementsperioden, må du fornye ditt abonnement og betale fornyelsesavgift.
4Vilkår og betingelser kan finnes her.
5InControl Remote-, Secure Tracker- eller Secure Tracker Pro-abonnement og InControl-abonnement er nødvendig. Secure Tracker- og Secure Tracker Pro-tjenester må aktiveres, og kjøretøyet må være i et område med nettverksdekning. For å fortsette å bruke de relevante funksjonene etter den innledende abonnementsperioden, må du fornye ditt abonnement og betale fornyelsesavgift.


†For mer informasjon, last ned og bruk iGuide-appen.

Last ned iGuide for Apple

Last ned iGuide for Android.

Valgfrie funksjoner og deres tilgjengelighet kan variere på bakgrunn av kjøretøysspesifikasjon (modell og drivverk) og marked, eller kreve installasjon av andre funksjoner og tilvalg for å kunne installeres. Vennligst kontakt din forhandler for flere detaljer, eller konfigurer ditt kjøretøy på våre nettsider.


Bilens funksjoner skal kun brukes av sjåfør når det er trygt. Sjåfører må påse at de har full kontroll over kjøretøyet til enhver tid.

Kun for kompatible smarttelefoner.