loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

NORGESPREMIERE – “UNG OG DUM / I-PACE DATADRIVE” REMIX

 

Den norske artisten Unge Ferrari og Jaguar har samarbeidet om å lage musikk på en helt ny måte. Ved hjelp av nyskapende programvare fra Jaguar og data fra hans kjøretur med I-PACE, har vi skapt en eksklusiv remix av hans nyeste låt, «Ung og Dum» fra hans nye album «Midt Imellom Magisk Og Manisk». Albumet og låten har allerede blitt mye omtalt i sosiale medier i forbindelse med at Unge Ferrari og Jaguar inviterte til årets mest spektakulære og eksklusive lyttesession (se video lenger ned) av det kommende albumet.

Sammen setter vi takten. Bli med.

Hold deg oppdatert på vår instagram @jaguarnorge og følg med videre!

 

HØR REMIXEN HER

SE BILDER FRA EVENTET
 

 

profilungeferrarivesnstre

En ny type låt

Musikk gjør enhver kjøretur til en unik opplevelse. I samarbeid med Unge Ferrari og Kastel Music gikk vi ett skritt lenger.

Ved hjelp av Jaguars skreddersydde programvare skapte de en eksklusiv remix av hans nyeste låt, "Ung og Dum " ved å kjøre en Jaguar I-PACE.

Bilens intelligente sensorer registrerte Unge Ferraris kjørestil – fra akselerasjonen til forbruk av elektrisk energi – og så brukte de disse dataene til å påvirke låten. 

HØR NÅ
cameramanungeferrari

Magisk lyttesession i Oslos undergrunn

Unge Ferrari inviterte nære og kjære til en lukket lyttesession ifm hans kommende album «Midt Imellom Magisk Og Manisk».

Den 8. November ble 50 gjester plukket opp på en hemmelig adresse hvor de derifra ble transport videre av Jaguar til den endelige lokasjonen.

Resten av historien og hvordan kvelden utviklet seg kan du se her.

VIDEO FRA LYTTESESSION

BEHIND THE SCENES FILM

MØT PACE-FAMILIEN

PACE-familien er selve essensen av Jaguar kombinert med praktiske egenskaper for å skape unike SUV-modeller. Alle modeller er utstyrt med toppmoderne teknologi og innovasjoner som gir bilene en helt unik personlighet. 

I-PACE

Jaguar lanserer sin første helelektriske performance-SUV. Den eneste forskjellen er at Jaguar I-PACE er en ren batteridrevet bil. Den er både flott å se på og en fryd å kjøre. I-PACE er første og fremst en Jaguar.

LES MER

E-PACE

E-PACE er den første kompakte SUV-en fra Jaguar, og er utstyrt med en unik blanding av elegant utseende, smidighet og dynamiske kjøreegenskaper. Med en førerfokusert coupé midt i det familiefokuserte interiøret, leverer E-PACE de praktiske egenskapene og komfortable ytelsen Jaguar er kjent for. Det er første gangen det produseres en slik kompakt SUV.

LES MER

F-PACE

Vår nye og spennende, performance-SUV kombinerer sportslige kjøreegenskaper og dramatisk skjønnhet med praktiske funksjoner og effektivitet. Den nye F-PACE er teknologisk avansert for å gjøre deg trygg, tilkoblet og underholdt. Den setter standarden for potent ytelse, og gjør den daglige kjøringen til en behagelig og komfortabel opplevelse både for deg og familien.

LES MER