loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

JAGUAR INCONTROL
BRUKERVEILEDNING

ALT DU TRENGER FOR Å BRUKE FUNKSJONER OG APPER I JAGUAR INCONTROL. 

bg-modelDisplay

TILKOBLEDE FUNKSJONER OG APPER

InControl er det teknologiske senteret i Jaguars kupéopplevelse, og leverer presis temperaturstyring, navigasjon, underholdning og sikkerhet samt sømløs tilkobling med omverdenen. Du må opprette en konto og aktivere de valgte InControl-tjenestene, avhengig av hvilke InControl-funksjoner du har kjøpt. 


SLIK STILLER DU INN INCONTROL-FUNKSJONENE

AKTIVERE INCONTROL PROTECT*

For å kunne bruke InControl Protect-tjenestene må du følge 3 enkle trinn for å opprette en konto online, registrere bilen din og aktivere InControl-tjenestene du har kjøpt.

*På enkelte modeller er Protect inkludert i Remote. 

INSTALLASJON AV SIM-KORT

For å kunne bruke InControl konnektivitet som Wi-Fi Hotspot og Pro Services må du installere et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling.


SETTE OPP PRO SERVICES

Pro Services presenterer en rekke forbedringer i forhold til Touch Pro. 


INSTALLERE INCONTROL APPS

InControl Apps kan lastes ned via Apple App Store eller Google Play for de fleste Android og Apple iOS smarttelefoner. Installer InControl Apps for å finne kompatible apper for enheten din.


LES MER

UTFORSK INCONTROL APPS 

SLIK BRUKER DU INCONTROL-FUNKSJONENE

KARTOPPDATERINGER

Sørg for at navigasjonssystemet er oppdatert ved å laste ned de nyeste kartoppdateringene. 

SECURE TRACKER

Secure Tracker bruker sporingsteknologi til å varsle deg ved innbrudd eller innbruddsforsøk og signaliserer bilens posisjon til lokale myndigheter for enkel gjenfinning.


LES MER

UTFORSK SECURE TRACKER 

JAGUAR BLUETOOTH®-TILKOBLING

Finn ut hvordan du bruker Bluetooth®-tilkobling med enhetene dine og utforsk funksjonene som kan holde deg tilkoblet under kjøring. 


LES MER

JAGUAR INCONTROL SUPPORT

MY JAGUAR INCONTROL NETTSTED

Registrer deg og logg på My Jaguar InControl for å skreddersy dine preferanser og administrere dine InControl-funksjoner. 

JAGUAR INCONTROL SUPPORT

Vi er klare til å hjelpe deg med alle henvendelser og fortelle deg mer om Jaguar InControl.

VILKÅR

Les vilkårene for Jaguar InControl og personvernerklæringen.Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.