JAGUAR E-PACE

HIGHLIGHTS

SE BILDEGALLERI

YTELSE

Med en rekke motorer og bedre kjøredynamikk leverer E-PACE den perfekte balansen mellom eleganse og ytelse.

PLUG‑IN HYBRID

PLUG‑IN HYBRID

I elbilmodus har Jaguar E‑PACE Plug‑in Hybrid (PHEV) en rekkevidde på opptil 62 km††††, noe som er perfekt for daglig bykjøring. Med en bensinmotor for lengre kjøreturer, er E‑PACE Plug‑in Hybrid den ideelle kompakte SUV-en.
LES MER

E-PACE PLUG-IN HYBRID – SPESIFIKASJONER

LADETID 0–80 %

30

minutter*

E-PACE Plug-in Hybrid leverer praktisk lading mens du er på farten.

DRIVSTOFFORBRUK

1,4–1,6

l/100 km††

Få mest mulig ut av kjøreturen med en drivstoffeffektiv E‑PACE Plug-in Hybrid.

UTSLIPP

32–36

g/km††

Nyt redusert CO2-utslipp med E‑PACE Plug-in Hybrid.

REKKEVIDDE

62–59

km††

Korte kjøreturer er perfekt for elbilmodus.
ALL WHEEL DRIVE

ALL WHEEL DRIVE

For å oppnå optimal ytelse under ulike forhold, styrer det intelligente All Wheel Drive (AWD)-systemet momentfordelingen mellom fram- og bakakslene. All Wheel Drive optimaliserer trekkraften, forbedrer de dynamiske kjøreegenskapene og gir bedre stabilitet under vanskelige forhold, slik at du kan fortsette å nyte kjøreturen.
DYNAMISK YTELSE

DYNAMISK YTELSE

En unik balanse mellom smidighet og kjørekomfort – opplev spenningen med å kjøre denne Jaguar SUV-en. Et bredt utvalg av helt nye, oppgraderte motorer og hybridteknologi, betyr at det alltid finnes en modell som passer deg.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics-systemet er ekstrautstyr, og leverer både presis dynamikk og kjørekomfort via overvåking av hjulposisjon og karosseribevegelser. Systemet justerer demperne for å gi optimal balanse mellom komfort, raffinement og kraft til enhver tid. ​
CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

For å optimalisere raffinementet, komforten og ytelsen til din Jaguar E-PACE, kan du velge Configurable Dynamics for å personliggjøre gasspådrag, girskift, styring og fjæring etter din kjørestil.

TEKNOLOGI

E‑PACE’s intuitive technologies – including Pivi, our in-car infotainment system – are fast and a joy to use. Ensuring car and driver become one, and E‑PACE is ready to go when you are.

ENKELHET SOM STANDARD

Standardfunksjoner på Pivi inkluderer:

• 11,4” berøringsskjerm
• DAB-radio
• Nydesignet grensesnitt
• Apple CarPlay®1
• Android Auto™2
• Remote3

Oppgrader til Pivi Pro4 og få det nyeste fra innebygd kunstig intelligens med funksjoner som selvlærende navigasjonssystem for en fullt tilkoblet kjøretur.
ENKELHET SOM STANDARD
INFORMASJON MED ETT BLIKK
MERIDIAN AUDIO

PRAKTISKE FUNKSJONER OG SIKKERHET

Uansett hvilken modell du velger, har E-PACE en rekke kjøreteknologier som gjør kjøreturen enda bedre.

CLEARSIGHT INNVENDIG BAKSPEIL

CLEARSIGHT INNVENDIG BAKSPEIL

ClearSight bakspeil gir deg uhindret sikt, slik at du kan se hva som skjer bak bilen. Denne moderne teknologien strømmer video fra en kamerakapsel montert på taket til E-PACE, og sikrer konstant sikt uansett hva som befinner seg bak deg.
OPPBEVARINGSLØSNINGER

OPPBEVARINGSLØSNINGER

Det sportslige utseendet til E-PACE skjuler et stort bagasjerom og klasseledende oppbevaringsplass. Med romslig hanskerom og dype oppbevaringsrom i framdørene har du alltid det viktigste for hånden, mens det store bagasjerommet har plass til det du trenger på lengre turer.
EKSKLUSIVE LED HOVEDLYS

EKSKLUSIVE LED HOVEDLYS

Eksklusive LED hovedlys med dobbel J Blade signatur kjørelys sørger for at du er godt synlig selv under solrike forhold. I tillegg får du en mer dynamisk følelse med animerte blinklys foran og bak som standard.
ELEKTRISK BAKLUKE

ELEKTRISK BAKLUKE

Den elektrisk drevne bakluken lar deg åpne og lukke bagasjerommet uten å bruke nøkkelen eller berøre bilen. Plasser foten under støtfangeren bak for å åpne eller lukke bakluken.
FØRERASSISTANSE

FØRERASSISTANSE

Jaguar E-PACE leveres med innebygde førerassistansesystemer som bidrar til enklere bykjøring og parkering, samtidig som kjøring på motorvei blir enda mer komfortabelt. Disse teknologiene gir deg en stressfri kjøreopplevelse.
LES MER

BYGG DIN EGEN

Gjør E-PACE til din egen med et utvalg av modeller, motorer og utstyrspakker.

GJØR DIN JAGUAR E-PACE ENDA MER PERSONLIG

Velg modell, motor og utstyrspakke før du velger blant et utvalg av lakkfarger, felger og interiøralternativer.

FORTSETT EVENTYRET

JAGUAR E‑PACE MODELLER

JAGUAR E‑PACE MODELLER

Du finner alle modellene her med et bredt utvalg av elegant design, høy ytelse og teknologier.
SE MODELLENE
SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER

Se de flotte detaljene. Les mer om motor og ytelse, dimensjoner og drivstofforbruk.
SE SPESIFIKASJONENE
EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

Personliggjør din E‑PACE med praktisk tilbehør. Vårt brede utvalg betyr at du kan optimalisere bilen etter dine behov.
SE EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR
BILDEGALLERI

BILDEGALLERI

Sterkt fokus på detaljer har alltid vært grunnleggende for våre biler. E‑PACE er synonymt med raffinement, praktiske funksjoner og pålitelig kjøring.
SE BILDEGALLERI


Se WLTP-tallene
De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO2-utslipp, drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

1Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i landet ditt. Les mer på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay

2Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.android.com/auto/ for mer informasjon.

3Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges etter den innledende perioden via din Jaguar-forhandler. Jaguar Remote App kan lastes ned fra Apple App Store/Google Play.

4Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon.

5Krever soldempende frontrute på enkelte markeder.

6Retningslinjer for rimelig bruk gjelder. Inkluderer 1 års abonnement som kan fornyes etter den innledende perioden.

7Retningslinjer for rimelig bruk gjelder. Etter at 20 GB data er brukt innenfor en måned, kan datahastigheten og funksjonaliteten i bilen bli redusert resten av måneden. For mer informasjon om retningslinjer for rimelig bruk i tilknytning til denne funksjonen, les vilkårene for InControl Pivi Pro på www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Avspillingstid avhenger av strømmeleverandør og videokvalitet. HD-video vil øke databruken.

8Avspillingstid avhenger av strømmeleverandør og videokvalitet. HD-video vil øke databruken. Inkluderer 1 års abonnement som kan fornyes etter den innledende perioden.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje) og marked, eller krever montering av annet utstyr. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.

Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde.

Android Auto er et varemerke som tilhører Google LLC.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og «three fields»-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.

Nanoe™ er et varemerke som tilhører Panasonic Corporation