ipace
I‑PACE EV320 LIMITED EDITION

Nå tilgjengelig fra 599.900,-.

SE KAMPANJE

AKSELERASJON
0-100km/t på 4,8 sekunder

REKKEVIDDE
470km WLTP-syklus*

SAMMENLIGNE VÅRE BILENE
Velg opptil tre Jaguar-biler og sammenlign dem side om side.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les og last ned de nyeste Jaguar-brosjyrene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
VIKTIG UTSTYR
YTELSE
I-PACE er først og fremst en Jaguar. Elmotoren 400hk og perfekt vektfordeling leverer 696 Nm umiddelbart dreiemoment, EV320 leverer 500Nm og smidigheten til en sportsbil.
LES MER OM YTELSE
EKSTERIØR
Med et elegant, aerodynamisk design og lav luftmotstand på 0,29 Cd, er I‑PACE skapt for effektiv kjøring, optimal rekkevidde og stabilitet. I-PACE ser like elegant ut fra alle vinkler takket være den flytende livlinjen, det dramatiske panseret og de kraftige skuldrene.
LES MER OM EKSTERIØR
INTERIØR
I-PACE integrerer teknologi og god plass på en sømløs måte. Interiøret er ryddig med taktil betjening og rene linjer. Elmotoren gir ekstra god plass og optimaliserer komforten i I-PACE.
LES MER OM INTERIØR
INNEBYGD TEKNOLOGI
Pivi Pro, vårt nye one-touch infotainmentsystem, gir all viktig infotainment, på et øyeblikk. Det er inspirert av og er like intuitivt som smarttelefonen din.
LES MER OM TEKNOLOGI
JAGUAR I-PACE FINANSERING
BYGG DIN EGEN VERSJON
Uendelig med konfigureringsmuligheter.
360° forhåndsvisning av interiør og eksteriør
Last ned personlig PDF av din bydge I-PACE og send til forhandler.
BYGG DIN EGEN VERSJON
PRIVATLEIE
Nå har du muligheten til å privatleie din nye Jaguar I-PACE.
Les mer om våre ulike privatleie avtaler her.
LES MER
BE OM TILBUD
Usikker på hva du ser etter i en I-PACE?
Få eksperthjelp fra en av våre selgere hos en autorisert Jaguar forhandler.
Vi kontakter deg!
BE OM TILBUD
I-PACE EKSTERIØR
DRIVLINJER
I-PACE INTERIØR
POWERTRAIN
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
Klikk for å interagere
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
Touch to interact

Bildene er kun ment for illustrasjonsformål.

I-PACE DETALJER
REKKEVIDDE
Bruk rekkeviddekalkulatoren vår til å finne ut hvordan Jaguar I-PACE passer sømløst inn i livsstilen din.
YTELSE
Umiddelbart dreiemoment og All Wheel Drive gir I-PACE akselerasjon på nivå med en sportsbil. Versjonen med 400 hk akselerer fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder. Versjonen med 320 hk akselerer fra 0-100 km/t på 6,4 sekunder.
BATTERI
90 kWh-batteriet i I-PACE består av litium-ion poseceller med høy tetthet. Batteriets design og toppmoderne varmeutstrålingsegenskaper gir lang levetid og tillater perioder med bærekraftig maks. kraft.
MOTOREFFEKT
I-PACE drives av to synkroniserte permanent magnetiserte elmotorer. Du finner tilsvarende teknologi i I‑TYPE Formula E-racerbilen, der motorene genererer 400 hk med et dreiemoment på 696 Nm (500Nm dreiemoment på drivlinjen EV320).
DIMENSIONER
Bilen har 5 seter med mulighet for nedfellbart midtsete, innovativ oppbevaring, maks. lasteplass på 1 453 liter og 27 liter i oppbevaringsrommet under panseret.
LADING
Med de to medfølgende ladekablene kan I-PACE lades enten hjemme eller via det stadig voksende nettverket av offentlige ladepunkter.
LES MER OM LADING AV ELBILER
ELEKTRIFISERING
REKKEVIDDE OG LADING
Enten dette er din første elbil eller ikke, vil du se hvordan Jaguar I-PACE passer sømløst inn i livsstilen din via vår rekkeviddekalkulator og annen nyttig informasjon.
LES MER OM REKKEVIDDE OG LADING
INSENTIVER
I-PACE-eiere mottar økonomiske fordeler for sitt elbileierskap. Insentivene som gjør den daglige kjøringen mer praktisk og kostnadseffektiv kan inkludere statlige insentiver, lavere veiavgift, lav bomavgift og tilgang til kollektivfelt.
LES MER OM INSENTIVER FOR ELBILER
RACING SKAPER INNOVASJON
Vi ble med i Formula E i 2016 for å skape fantastiske elbiler som er både komfortable å kjøre og flotte å se på. Formula E Championship lar oss teste og utvikle nye teknologier som vi kan bruke i de vanlige bilene våre for å gi deg en ekte Jaguar-opplevelse.
VELG DIN I‑PACE

Jaguar I-PACE er den perfekte kombinasjonen mellom design og innovasjon. I-PACE tilbyr tre ulike utstyrsvarianter. Les mer om modellene via knappen under.

VELG DIN MODELL
LES MER
EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR
Personliggjør din Jaguar I-PACE med vårt brede utvalg av ekstrautstyr og tilbehør, og skap den perfekte bilen tilpasset livsstilen din.
SE EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR
JAGUAR I-PACE SOM FIRMABIL
Takket være innovative teknologier, nullutslipp og god plass gjennom smart design, er Jaguar I-PACE den perfekte bilen for moderne bedrifter.
UTFORSK FLEET AND BUSINESS
KJØR ELEKTRISK MED JAGUAR
Enkel og tilgjengelig lading, betydelige kostnadsbesparelser og en mer bærekraftig kjøreopplevelse. Jaguars elektrifiserte verden venter på deg.
UTFORSK ELECTRIC
SAMMENLIGNE VÅRE BILENE
Velg opptil tre Jaguar-biler og sammenlign dem side om side.
BYGG DIN EGEN
Bruk konfiguratoren til å designe din perfekte Jaguar.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Jaguar forhandler.

†† Se WLTP-tallene.

WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne standardisert drivstofforbruk og CO2-utslipp for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.

Offisielle EU-testtall fra produksjonstester under EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall og ytelsesdata for elbil kan variere etter kjøring og miljø.


Spesifikke funksjoner kan være ekstrautstyr. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for mer informasjon. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder på dette nettstedet i forbindelse med teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er underlagt programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av utstyret du velger. All innebygd teknologi skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.