SIKKERHET OG PRAKTISKE FUNKSJONER

Uten tvil førerens bil.

EXPLORE SAFETY
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les og last ned de nyeste Jaguar-brosjyrene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
ET TRYGT STED Å VÆRE

Veltebøyler er en viktig sikkerhetsfunksjon på Convertible-modellene samtidig som de er flotte å se på. Veltebøylene er tilgjengelige i Satin Chrome eller Gloss Black.

PLASS TIL TO
EKSTRA TRYGGHET
F-TYPE er utstyrt med et omfattende kollisjonsputesystem både for deg og forsetepassasjeren. Sensorer registrerer både størrelse og vekt før kollisjonsputene foran aktiveres. De avanserte setebeltene med forstramming i F-TYPE strammer automatisk setebeltene ved kraftig nedbremsing.
PLASS TIL DE VIKTIGE TINGENE
Mer enn nok plass til en helgetur. F-TYPE er utstyrt med tilstrekkelig bagasjeplass for håndbagasjen til to personer. På Coupé-modellen kan bakluken åpnes og lukkes automatisk med et knappetrykk.
LYSER OPP I MØRKET

Pixel LED hovedlysene med signatur kjørelys på F-TYPE tilpasser bredden og dybden av lysstrålen etter bilens hastighet. Hovedlysene dimmes automatisk ved møtende trafikk.

UANSTRENGT FRA A TIL B

F‑TYPE er uten tvil, en førerfokusert bil. Avanserte sikkerhetssystemer og førerassistent systemer hjelper deg å fokusere på den rene kjøregleden. .

FØRERASSISTANSE
SIKKERHET
BLIND SPOT ASSIST PACK
Hvis bilen din registrerer et kjøretøy i blindsonen når du skal skifte kjørefelt, vil Blind Spot Assist bruke rattet for å holde deg i kjørefeltet. Rear Traffic Monitor bruker samme system for å varsle deg via berøringsskjermen om biler i bevegelse under rygging.
LANE KEEP ASSIST
Registrerer når bilen utilsiktet er på vei ut av kjørefeltet og bruker rattet for å holde deg i kjørefeltet.
RYGGEKAMERA
Ryggekameraet gir bedre oversikt under rygging. Under rygging vises statiske linjer som representerer bilen og bilens projiserte bane på berøringsskjermen.
CRUISEKONTROLL OG HASTIGHETSBEGRENSER
Cruisekontroll lar deg opprettholde konstant hastighet uten å bruke gasspedalen. Speed Limiter lar deg stille inn maks. hastighet.
PARK ASSIST
Lukeparkering er enklere enn noensinne med Park Assist som styrer bilen inn og ut av parkeringsplassen. Når du velger Drive eller Reverse trenger du bare å kontrollere bilens hastighet. Grafikk og varslinger veileder deg via hjelpelinjer på skjermen.
TRAFIKKSKILT GJENKJENNER OG ADAPTIV HASTIGHETSBEGRENSER
Holder deg informert om fartsgrenser og forbikjøring forbudt-skilt ved å vise dem klart og tydelig på instrumentpanelet. Adaptiv hastighetsbregrenser bruker trafikkskiltgjenkjenning til å holde fartsgrensene.
NØDBREMSING
Bidrar til å unngå kollisjoner med andre biler og fotgjengere ved hjelp av innebygde kameraer. Hvis det registreres en potensiell frontkollisjon, vil systemet avgi lyd- og lyssignaler. Hvis du ikke reagerer på en potensiell kollisjon, vil systemet bruke bremsene for å redusere hastigheten ved et potensielt sammenstøt.
DRIVER CONDITION MONITOR
Driver Condition Monitor overvåker rattbevegelser, bremse- og gasspedalaktivitet, registrerer når du begynner å føle deg trett og varsler deg når det er på tide å ta en pause.
DEKKTRYKKOVERVÅKING SYSTEM (TPMS)
Dette systemet overvåker lufttrykket i alle dekkene, og varsler deg om dekk med lavt dekktrykk.
BYGG DIN EGEN
VELG DIN F-TYPE

Ingen svar er feil når du velger mellom Coupé og Convertible.

VELG DIN MODELL
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.


Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.