JAGUAR <br> F-PACE PHEV

Nå er Jaguar F-PACE tilgjengelig med Plug-in hybrid drivlinje.

UTFORSK PHEV
OPPLEV DEN RÅE KRAFTEN

En SUV med sportsbilfølelse - som alltid gir en gripende kjøreopplevelse. Føl på de enorme kjøreegenskapene du også!

BOOK PRØVEKJØRING
SAMMENLIGNE VÅRE BILENE
Velg opptil tre Jaguar-biler og sammenlign dem side om side.
BYGG DIN EGEN
Bruk konfiguratoren til å designe din perfekte Jaguar.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
Høydepunkter
DESIGN
F-PACE-eksteriøret er designet for optimal ytelse og gir et selvsikkert inntrykk. Det ubrutte panseret, de nye frontlyktene med doble "J" -blader og de doble integrerte eksosrørene - gir liv til det kraftige utseendet og tiltrekker seg oppmerksomhet fra forbipasserende.
SE FILMEN
yt:Zv7PoQh62LM
YTELSE
F-PACE kommer med den kompressordrevne Ingenium-motoren, som er utviklet med en lett aluminiumsstrukturen som tar kjøreopplevelsen til neste nivå. Du kan velge mellom bensin- og dieseldrift med mild hybridteknologi eller en innovativ Plug-in hybrid med mulighet for å kjøre 100% elektrisk.
SE FILMEN
yt:9Ka59N8FDnc
TEKNOLOGI
Bak rattet på F-PACE er all teknologi førerfokusert. Blant annet kan du nyte et 12,3-tommers interaktivt førerdisplay med sylskarp oppløsning og en integrert 11,4-tommers HD-berøringsskjerm som lar deg aktivere 90 prosent av de vanligste funksjonene med maksimalt to tastetrykk.
SE FILMEN
yt:uVC8V-g-nPE
PRAKTISK
F -PACE er ikke bare teknisk avansert, men også utrolig praktisk - den har alt du trenger for en aktiv livsstil. Avanserte førerassistentsystemer gjør hver tur avslappet, og dine medpassasjerer har god plass og kan være tilkoblet hele tiden.
LES MER
OPPTIL 53 KM ELEKTRISK KJØREGLEDE

F-PACE Plug-in hybrid tilbyr opptil 53 km * utslippsfri kjøring på kun elektrisitet. Under panseret gjemmer det seg en bensinmotor og en avansert elektrisk motor drevet av et 17,1 kWh litiumionbatteri. En innovativ trio som gir deg 404 lynraske hestekrefter, et dreiemoment på 640 Nm og evnen til å akselerere fra 0-100 km / t på 5,3 sekunder. Med en DC -hurtiglader tar det også bare 30 minutter å lade batteriet opptil 80 prosent. Perfekt for deg som pendler eller kjører mye i bytrafikk og ønsker å redusere klimaavtrykket ditt, uten å gå på kompromiss med kjøregleden.

LES MER
design
UTFORSK INTERIØR
UTFORSK INTERIØR

Vi har tenkt på alle interiørdetaljer for å skape et avslappende miljø både for deg og passasjerene. Det helt nye interiøret i Jaguar F-PACE og Jaguar F-PACE R-Dynamic består av eksklusive materialer, nye fargekombinasjoner og bedre setekomfort.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
DESIGN
DESIGN

Det nydesignede interiøret i F-PACE består av overflater i Luxtec eller skinn, myke materialer og oppsiktsvekkende detaljer. Det elegante interiøret viser det beste fra britisk håndverk, og bidrar til en minneverdig kjøreopplevelse.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
UTFORSK EKSTERIØR
UTFORSK EKSTERIØR

Det sømløse panseret, dype frontgrillen, de nye doble J-Blade signatur hovedlysene, og bredere luftinntak fremhever det dynamiske utseendet og uttrykket på veien. De nye, integrerte eksosrørene kompletterer den nydesignede støtfangeren bak, og fremhever det selvsikre utseendet.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
VELG DIN F-PACE

Alle F-PACE-modeller er tilgjengelige med en rekke motoralternativer, inkludert ladbar hybrid (PHEV) med bedre drivstofføkonomi og en rekke særegne designdetaljer.

VELG DIN MODELL
F‑PACE
Det fantastiske designet til F-PACE er spennende, og nå kan du oppleve den uforglemmelige tilstedeværelsen på veien. Bilens moderne eksteriør fremheves med 18" Sparkle Silver alufelger og Noble Chrome-detaljer. På innsiden finner du svært komfortable Luxtec-seter med 8-veis elektrisk justering, enten i tidløs Ebony eller Light Oyster. I en F-PACE har både du og passasjerer enestående komfort under kjøreturen.
SE GALLERI
F‑PACE R‑DYNAMIC
F-PACE R-Dynamic er både elegant og sofistikert med iøynefallende designdetaljer, som 18" Gloss Black alufelger og R-Dynamic nedre støtfangere. De flotte detaljene fortsetter innvendig med perforerte sportsseter i skinn, som er tilgjengelig i en rekke farger. Alle seter er utstyrt med detaljer i Engine Spin Aluminium. Denne modellen har både et elegant og dynamisk designuttrykk.
SE GALLERI
F‑PACE R‑DYNAMIC BLACK
F-PACE R-Dynamic Black har en slankere og mer sportslig designprofil. Black Exterior Pack og 20" alufelger i Gloss Black skaper et selvsikkert utseende på veien, som fremheves ytterligere med røde bremsekalipere og Privacy Glass. Du finner mer luksus på innsiden med et skyvbart panoramaglasstak som gir deg god oversikt over omgivelsene, og skaper en lys og romslig følelse for alle i bilen.
SE GALLERI
F‑PACE SVR
F-PACE SVR er en kraftig og praktisk luksus-SUV som er utviklet for høy ytelse. En brølende V8-motor som yter 550 hk kombineres med Active Exhaust-systemet og fire eksospotter, for intense og spennende kjøreopplevelser. Et tøft SVR-karosserisett i eksklusiv Satin Grey finish og og Performance-seter i semsket skinn eller Windsor skinn, gir bilen et sportslig eksteriør og elegant interiør.
SE GALLERI
YTELSE
DYNAMISK YTELSE
DYNAMISK YTELSE

F‑PACE kombinerer nervepirrende ytelse med intelligente førerteknologier.

LADBAR HYBRID
NY JAGUAR F‑PACE LADBAR HYBRID SUV

Den F-PACE ladbar hybrid har bedre drivstofføkonomi og nullutslipp ved helelektrisk kjøring.

VELG DIN MODELL
SVR
F‑PACE SVR

F‑PACE SVR er Jaguars optimale performance-SUV med 5,0 l Supercharged V8 og toppfart på 286 km/t.

VELG DIN MODELL
SE SPESIFIKASJONER
HYBRID, BENSIN ELLER DIESEL
F‑PACE kan leveres med vårt utvalg av nye milde hybridmotorer (bensin og diesel) eller vår helt nye Jaguar ladbar hybrid, for de som ønsker å redusere drivstofforbruket og CO2-utslippene til et minimum. Alle modeller er utstyrt med 8-trinns automatgir.
UNIKT FOR JAGUAR
Velg mellom full dynamisk ytelse og optimalisert drivstofføkonomi. JaguarDrive Control sørger for raskere girskift i Dynamic Modus og tidligere oppgiring i Eco Modus. Regn, Is, Snø Modus-innstillingene gir en mykere overgang ved dårlig veigrep.
ENESTÅENDE BALANSE
Jaguar All-Wheel Drive med Intelligent Driveline Dynamics er et forutsigbart 4WD-system. Mens andre systemer aktiveres etter at bilen mister trekkraften, forutser vårt system endringer i dreiemomentet til forhjulene for å opprettholde kontrollen og balansen før du mister veigrepet.
INNEBYGD TEKNOLOGI
FOKUS PÅ DETALJER

Standardfunksjoner på Pivi inkluderer:

• 11,4” berøringsskjerm
• DAB-radio
• Nydesignet grensesnitt
• Apple CarPlay® 2
• Android Auto™ 3
• Remote4

Oppgrader til Pivi Pro5 og du får det nyeste av innebygd kunstig intelligens, med funksjoner som selvlærende navigasjonssystem for en tilkoblet kjøretur.

INFORMASJON MED ETT BLIKK

Velg blant en rekke forskjellige layouts, inkludert full 3D-navigasjonsvisning, kjøreinformasjon, eller se hvilken sang som spilles. Alt dette på et nytt og høyoppløselig 12,3” interaktivt førerdisplay. Leveres som ekstrautstyr.

Head-up Display6 projiserer viktig informasjon på frontruten. Tilgjengelig som ekstrautstyr. Hold deg oppdatert på bilens hastighet, girposisjon og navigasjon på fargeskjermen.

MERIDIAN™ AUDIO

Britiske MeridianTM Audio handler om musikalske opplevelser. Og vi snakker ikke bare om å skru opp volumet. Det handler om å intensivere dybdenivået, klarheten og lydbildet med en kombinasjon av avansert akustisk teknologi og strategisk plasserte høyttalere for å produsere en lydplattform. Dette kaller vi «lydtrinnet» og passer perfekt til interiøret i F-PACE. Velg mellom MeridianTM eller MeridianTM Surround Sound Systems. Leveres som ekstrautstyr.

RO OG FRED

Med aktiv demping av veistøy, takket være den innovative teknologien fra lydekspertene MeridianTM Audio7, og redusert vibrasjonsnivå, leverer F‑PACE bedre kjørekomfort både for deg og passasjerene.

HOLDER DEG TILKOBLET
Online Pack8 tilbyr flere tilkoblede tjenester via et innebygd SIM-kort, som gir tilgang til:

• Ubegrenset strømming
• Online stemmegjenkjenning
• Værvarsling
• Synkronisering av nettkalender
UNDERHOLDNING FOR ALLE
Velg Wi-Fi-aktivering med abonnement9 slik at du kan bruke:

• Valgfrie strømmetjenester
• Opptil 20 GB per måned
• Antenne for bedre tilkobling
• Flere tilkoblede enheter
TRÅDLØS LADING
Trådløs lading av enheter via en signalforsterker lar deg lade kompatible smarttelefoner uten behov for kabel eller ladedokk. Leveres som ekstrautstyr. Telefonen bruker bilantennen for bedre signal og samtalekvalitet mens du sitter i bilen.
CLEAN AIR-BOBLE
Clean Air-funksjonen forbedrer velværen for både fører og passasjerer ved å fange opp fine partikler og luftbårne allergener fra uteluften, inkludert støv og pollen. Air Purge er et system som «frisker opp» kupéluften og gir økt velvære for alle i bilen. Ved å aktivere den nye Auto-Purify-modusen via Pivi, kan du overvåke luftkvaliteten og PM2,5-nivåene både inne i bilen og utendørs – uansett hvor du er.
PRAKSISITET OG SIKKERHET
PRAKTISK LASTEPLASS
F‑PACE har opptil 778 liter1, 10 bagasjerom, selv med venner og familie i baksetet. Hvis du trenger ekstra plass, kan du legge ned baksetet for å få et bagasjevolum på hele 1 82710 liter. F‑PACE oppfyller dine behov både i hverdagen og i helgene.
ACTIVITY KEY
Activity Key* gjør en aktiv livsstil enda enklere. Armbåndet er robust og vanntett. Du kan utføre en lang rekke aktiviteter, alt fra fallskjermhopping til svømming, og samtidig ha bilnøkkelen med deg. Den tradisjonelle nøkkelen ligger derimot innelåst i bilen, og er deaktivert av sikkerhetsmessige årsaker.
PIXEL LED HOVEDLYS MED SIGNATUR KJØRELYS
Pixel LED hovedlys med animerte blinklys leveres som ekstrautstyr. Adaptive Driving Beam gir enda bedre sikt i mørket ved å justere lysstrålen automatisk for å unngå blending av møtende biler.
FØRERASSISTANSE
Jaguar F‑PACE leveres med innebygde førerassistansesystemer som bidrar til enklere bykjøring og parkering, samtidig som kjøring på motorvei blir enda mer komfortabelt. Disse teknologiene gir deg en stressfri kjøreopplevelse.
FORTSETT EVENTYRET
VELG DIN JAGUAR F‑PACE
Du finner alle modellene her med et bredt utvalg av flott design, høy ytelse og teknologier.
VELG DIN MODELL
GALLERI
Et sterkt fokus på detaljer har alltid vært grunnleggende for våre biler. Jaguar F-PACE. Det ligger i detaljene.
SE GALLERI
SPESIFIKASJONER
Se de flotte detaljene. Les mer om motor og ytelse, dimensjoner og drivstofforbruk.
SE SPESIFIKASJONER
DEN PERFEKTE KJØRETUREN STARTER HER

En luksuriøs performance-SUV med praktiske funksjoner, høy brukervennlighet og effektivitet. Bruk konfiguratoren til å designe din perfekte Jaguar F-PACE.

BYGG DIN EGEN
JAGUAR TILBEHØR
JAGUAR TILBEHØR

Gi F-PACE et personlig preg! Med vårt originale tilbehør er det enkelt å bygge en bil som matcher din livsstil og dine behov.

UTFORSK TILBEHØR
JAGUAR-KOLLEKSJONEN
JAGUAR-KOLLEKSJONEN

Vårt eksklusive utvalg av klær, tilbehør og gaver er inspirert av bilene sitt design.

LES MER
SAMMENLIGNE VÅRE BILENE
Velg opptil tre Jaguar-biler og sammenlign dem side om side.
BYGG DIN EGEN
Bruk konfiguratoren til å designe din perfekte Jaguar.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
MOTTA NYHETSBREV
Meld deg på vårt nyhetsbrev

† Oppgitte tall er beregnet ut ifra NEDC2 fra produsentenes offisielle WLTP-tester, i samsvar med EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Tallene for CO2 -utslipp og drivstofforbruk kan variere avhengig av hvilke felger og dekk bilen er utstyrt med og hva slags ekstrautstyr som er montert. NEDC2 er tall som er beregnet med en offisiell formel fra WLTP-tallene, som tilsvarer hva de ville ha vært under den gamle NEDC-testen. På denne måten blir skatteberegningen korrekt.


Se WLTP-tallene

WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne standardisert drivstofforbruk og CO2 -utslipp for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.


1 Avhengig av drivlinje.

2 Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for mer informasjon.

3 Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.android.com/auto/ for mer informasjon.

4 Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges etter den innledende perioden via din Jaguar-forhandler. Jaguar Remote App kan lastes ned fra Apple App Store/Google Play.

5 Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon.

6 Krever soldempende glass på enkelte markeder. Navigasjon på frontruten er kun tilgjengelig når Pivi Pro er installert i bilen.

7 Ekstrautstyr.

8 Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Inkluderer 1 års abonnement som kan forlenges hos din Jaguar-forhandler etter den innledende perioden.

9 Bildet viser Jaguar Click and Go-system. Tilbehør selges separat. Nettbrett er ikke inkludert. Retningslinjer for rimelig bruk gjelder. Etter at 20 GB data er brukt innenfor en måned, kan datahastigheten og funksjonaliteten i bilen bli redusert resten av måneden. For mer informasjon om retningslinjer for rimelig bruk i tilknytning til denne funksjonen, les vilkårene for InControl Pivi Pro på www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Avspillingstid avhenger av strømmeleverandør og videokvalitet. HD-video vil øke databruken.

10 Flytende volum er industristandarden som måles ved å fylle bagasjerommet med væske. Volum måles opptil taket. Baklukekonfigurasjon og bagasjeplass varierer etter modell, og om bilen er utstyrt med et plassbesparende reservehjul.

11 Activity Key kan lades i ca. 2 timer, noe som gir opptil 10 dagers batteritid.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje) og marked, eller krever montering av annet utstyr. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.


Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.


Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.


Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde.
Android Auto er et varemerke som tilhører Google LLC.
NanoeTM er et varemerke som tilhører Panasonic Corporation.