AKTIVERE PROTECT
AKTIVERE JAGUAR PROTECT

For å kunne bruke InControl-funksjonene må du aktivere InControl-funksjonene du allerede har kjøpt.

INCONTROL-REGISTRERING HOS FORHANDLER
Klikk på lenken fra e-posten om InControl som er sendt av din forhandler og som kobler deg til InControl-nettstedet, og følg de enkle trinnene som vist på skjermbildet.
 
Hvis du ikke har mottatt e-posten om aktivering fra forhandleren må du se i søppelpost eller kontakte forhandleren.
SELVREGISTRERING FOR INCONTROL
Hvis forhandleren ikke har registrert deg med en konto må du følge denne enkle prosessen for å registrere, koble til og aktivere InControl-funksjonene dine.
 
Før du starter må du sørge for tilgang til bilen din. Den må være parkert utendørs i et område med god Internett-dekning, og du må ha registreringsnummeret for hånden.
 
Du trenger også chassisnummeret som du finner på venstre side på frontruten eller i eierhåndboken.
TRINN 1
Besøk My Jaguar InControl-nettstedet for å opprette en konto, skriv inn e-postadressen din for å motta en e-post om registrering. Klikk på lenken i e-posten og følg instruksjonene på skjermen.
GÅ TIL MY JAGUAR INCONTROL NETTSTEDET
TRINN 2
Du vil deretter bli spurt om å koble din Jaguar til kontoen for å bekrefte at du er eieren eller en autorisert bruker. For å kunne gjøre dette trenger du tilgang til bilen innen 60 minutter for å fullføre oppsettet før du starter prosessen på nytt.
TRINN 3
Du vil bli bedt om å fylle ut bilinformasjonen og godta vilkårene. Du kan også slå på Journey-funksjonen.
REMOTE SMARTPHONE APP

Når du er ferdig med aktiveringsprosessen kan du laste ned Remote Smartphone-appen med kontoinformasjonen din. Appen er gratis og inkluderer en demo-modus.

LAST NED FOR APPLE IOS
LAST NED FOR ANDROID
MY JAGUAR INCONTROL NETTSTED

Gå til My Jaguar InControl med den samme påloggingsinformasjonen for å endre opplysninger, legge til eller fjerne biler, administrere abonnementer og Journey og mer.

GÅ TIL MY JAGUAR INCONTROL NETTSTEDET
LEGGE TIL EN BIL PÅ KONTOEN DIN
Før du starter må du sørge for tilgang til bilen din. Den må være parkert utendørs i et område med god Internett-dekning, og du må ha registreringsnummeret for hånden. Du trenger også chassisnummeret som du finner på venstre side på frontruten eller i eierhåndboken.
 
For å legge til en bil på kontoen din må du logge deg på kontoen din og gå til «Add Vehicle»-fanen. Følg trinnene på skjermen for å koble bilen til kontoen din.
FJERNE EN BIL FRA KONTOEN DIN
Når du selger, bytter inn eller overfører eierskapet til din Jaguar privat, må du fjerne bilen fra InControl-kontoen din. For å gjøre dette, må du logge deg på My Jaguar InControl, gå til «Vehicle Settings»-fanen og trykke på «Remove Vehicle»-knappen.
 
Hvis du har utestående InControl-abonnement, vil disse overføres til den nye eieren av bilen i resten av abonnementsperioden gitt at den nye eieren setter opp en ny InControl-konto.
JAGUAR INCONTROL SUPPORT
MY JAGUAR INCONTROL NETTSTED
Registrer deg og logg på My Jaguar InControl for å skreddersy dine preferanser og administrere dine InControl-funksjoner.
GÅ TIL MY JAGUAR INCONTROL NETTSTEDET
JAGUAR INCONTROL SUPPORT
Vi er klare til å hjelpe deg med alle henvendelser og fortelle deg mer om Jaguar InControl.
KONTAKT OSS
SE VANLIGE SPØRSMÅL
VILKÅR
Les vilkårene for Jaguar InControl og personvernerklæringen
SE VILKÅRENE
KONTAKT OSS
Kontakt oss for Jaguar kundesupport eller generelle henvendelser.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
VILKÅR OG BETINGELSER
Se og last ned vilkår og betingelser for Jaguar InControl og personvernpolicyer.
GUIDER OG HÅNDBØKER
Se og last ned Jaguar-håndboken, brukerveiledninger og videoer.

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.