loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation
Jaguar XE

I-PACE EV320 LIMITED EDITION

Nå tilgjengelig fra 599.900,-.

Jaguar XE

HELELEKTRISKE JAGUAR I PACE

For første gang i historien vant én modell i tre kategorier under World Car Awards.

Jaguar XE

HELT NY TEKNOLOGI

Vårt Pivi Pro-infotainmentsystem er like brukervennlig som smarttelefonen din.

Jaguar XE

3-FAS LADING

Nye Jaguar I-PACE er utstyrt med en 11kW 3-fas ombordlader, som kan fullade bilen raskere enn før.

Jaguar XE

NEDFELLBART MIDTSETE

På nye Jaguar I-PACE kan midtsetet felles ned og gir plass til skibag og annet.

UTFORSK JAGUAR I-PACE

YTELSE

I-PACE er først og fremst en Jaguar. Elmotoren 400hk og perfekt vektfordeling leverer 696 Nm umiddelbart dreiemoment, EV320 leverer 500Nm og smidigheten til en sportsbil.


UTFORSK YTELSE

EKSTERIØR

Med elegant, aerodynamisk design og lav luftmotstand på 0,29 Cd, er IPACE skapt for effektiv kjøring, optimal rekkevidde og stabilitet. I-PACE ser like elegant ut fra alle vinkler takket være den flytende livlinjen, det dramatiske panseret og de kraftige skuldrene.


UTFORSK EKSTERIØRET

INTERIØR

I-PACE integrerer teknologi og god plass på en sømløs måte. Interiøret er ryddig med taktil betjening og rene linjer. Elmotoren gir ekstra god plass og optimaliserer komforten i I-PACE.


UTFORSK INTERIØRET

INNEBYGD TEKNOLOGI

Pivi Pro, vårt nye one-touch infotainmentsystem, gir all viktig infotainment, på et øyeblikk. Det er inspirert av og er like intuitivt som smarttelefonen din.


UTFORSK TEKNOLOGI

VEIEN TIL DIN NYE I-PACE

BE OM TILBUD

Ønsker du å motta tilbud på Jaguar I-PACE?

Vi kontakter deg og sender deg et tilbud.KONTAKT FORHANDLER

Usikker på hva du ser etter i en I-PACE?

Få eksperthjelp fra en av våre selgere hos forhandler.I-PACE DETALJER

REKKEVIDDE

Bruk rekkeviddekalkulatoren vår til å finne ut hvordan Jaguar I-PACE passer sømløst inn i livsstilen din.

 

YTELSE

Umiddelbart dreiemoment og All Wheel Drive gir I-PACE akselerasjon på nivå med en sportsbil. Versjonen med 400 hk akselerer fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder. Versjonen med 320 hk akselerer fra 0-100 km/t på 6,4 sekunder.

BATTERI

90 kWh-batteriet i I-PACE består av litium-ion poseceller med høy tetthet. Batteriets design og toppmoderne varmeutstrålingsegenskaper gir lang levetid og tillater perioder med bærekraftig maks. kraft.

MOTOREFFEKT

I-PACE drives av to synkroniserte permanent magnetiserte elmotorer. Du finner tilsvarende teknologi i ITYPE Formula E-racerbilen, der motorene genererer 400 hk med et dreiemoment på 696 Nm (500Nm dreiemoment på drivlinjen EV320).

DIMENSJONER

Bilen har 5 seter, innovativ oppbevaring, god bagasjeplass på over 1 453 liter og 27 liter i oppbevaringsrommet under panseret.

LADING

Med de to medfølgende ladekablene kan I-PACE lades enten hjemme eller via det stadig voksende nettverket av offentlige ladepunkter.

bg-modelDisplay

ELEKTRIFISERING

REKKEVIDDE OG LADING

Enten dette er din første elbil eller ikke, vil du se hvordan Jaguar I-PACE passer sømløst inn i livsstilen din via vårt spørreskjema om lading.


LES MER

INSENTIVER

I-PACE-eiere mottar økonomiske fordeler for elbileierskapet sitt. Insentivene gjør den daglige kjøringen mer praktisk og kostnadseffektiv, og kan inkludere statlige insentiver, lavere veiavgift, ingen bomavgift og tilgang til kollektivfelt.


LES MER

RACING SKAPER INNOVASJON

Vi ble med i Formula E i 2016 for å skape fantastiske elbiler som er både komfortable å kjøre og flotte å se på. Formula E Championship lar oss teste og utvikle nye teknologier som vi kan bruke i de vanlige bilene våre for å gi deg en ekte Jaguar-opplevelse.

EN JAGUAR I-PACE SKAL OPPLEVES

Jaguar I-PACE er den perfekte kombinasjonen mellom design og innovasjon, som kun kan oppleves bak rattet.

Derfor oppfordrer vi deg til å booke en prøvekjøring.


bg-modelDisplay