loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

VERDENS BESTE BIL 2019:

I-PACE

For første gang i historien vinner én modell i tre kategorier
under World Car Awards.

Opplev Jaguar I-PACE som nå har over 60 internasjonale
titler å vise til siden lansering.

BESTILL PRØVEKJØRING

AKSELERASJON
0-100 km/t på 4,8 sekunder

REKKEVIDDE
Opptil 470 km WLTP-syklus*

bg-modelDisplay

VERDENS BESTE BIL I NORGE,
EUROPA OG VERDEN

Selv om I-PACE har blitt tildelt over 60 priser fra dyktige fagfolk, så er våre kunders opplevelser fortsatt det som veier tyngst. 

"Bilen har supre kjøreegenskaper, er stillegående og godt lydisolert, og er fremfor alt praktisk i bruk og morsom å kjøre. Det er heller ikke noe problem å oppnå gitt snittforbruk og ingen rekkeviddeangst på vei til-og-fra hytta, sommer som vinter."

 - Lars Wiig, kunde av I-PACE siden desember 2018

Meld deg på vårt I-PACE nyhetsbrev og få mer innsikt i bilen og hold deg oppdatert om kjøreeventer med mer: 

VEIEN TIL DIN NYE I-PACE

BYGG DIN EGEN VERSJON

Uendelig med konfigureringsmuligheter. 

360° forhåndsvisning av interiør og eksteriør

Last ned personlig PDF av din bydge I-PACE og send til forhandler. 

PRIVATLEASING

Nå har du muligheten til å privatlease din nye Jaguar I-PACE Nordic Edition.

Velg ønsket farge på bilen og mellom et utvalg av norskmontert ekstrautstyr.

(Gjelder kun lagerbiler)

BE OM TILBUD

Usikker på hva du ser etter i en I-PACE?

Få eksperthjelp fra en av våre selgere hos forhandler.

Vi kontakter deg!

INSENTIVER

I-PACE-eiere mottar økonomiske fordeler for sitt elbileierskap. Insentivene som gjør den
daglige kjøringen mer praktisk og kostnadseffektiv kan inkludere statlige insentiver, lavere
veiavgift, lav til ingen bomavgift og tilgang til kollektivfelt.

Les mer om I-PACE fordeler her:

Å EIE EN I-PACE

bg-modelDisplay

I-PACE DETALJER

REKKEVIDDE

Fulladet bil gir en rekkevidde på opptil 470 km WLTP-syklus *.

*Tallene gjelder for NEDC og de nye WLTP kjøresyklustestene. Avvik er en følge av hvordan bilene testes snarere enn redusert ytelse. Reelle tall og ytelsesdata for elbil kan variere etter kjøring og miljø.

YTELSE

Umiddelbart dreiemoment og All Wheel Drive gir I-PACE akselerasjon på nivå med en sportsbil. Bilen akselererer fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder.

BATTERI

90 kWh-batteriet i I-PACE består av litium-ion poseceller med høy tetthet. Batteriets design og toppmoderne varmeutstrålingsegenskaper gir lang levetid og tillater perioder med bærekraftig maks. kraft.


MOTOREFFEKT

I-PACE drives av to synkroniserte permanentmagnetiserte elmotorer. Du finner tilsvarende teknologi i I-TYPE Formula E racerbilen, der motorene genererer 400 hk og 700 Nm dreiemoment.DIMENSJONER

I-PACE har et kompakt avtrykk fra utsiden, men god plass innvendig. Bilen har 5 seter, innovativ oppbevaring, maks. lasteplass på 1 453 liter og 27 liter i oppbevaringsrommet under panseret.
LADING

Med en 50 kW DC hurtiglader – som er vanlig på offentlige ladestasjoner – kan I-PACE oppnå en rekkevidde på opptil 270 km per time*.

*Reelle ladetider kan variere etter miljøforhold og tilgjengelige ladeinstallasjoner.

ELEGANT DESIGN

Med et elegant, aerodynamisk design og lav luftmotstand på 0,29Cd, er I-PACE skapt for effektiv kjøring, optimal rekkevidde og stabilitet. I-PACE ser like elegant ut fra alle vinkler takket være den flytende livlinjen, det dramatiske panseret og de kraftige skuldrene.

EKSTERIØR

SOFISTIKERT INTERIØR

I-PACE integrerer teknologi og god plass på en sømløs måte. Interiøret er ryddig med taktil betjening og rene linjer. Elmotoren gir ekstra god plass og optimaliserer komforten i I-PACE.

Touch Pro Duo infotainmentsystemet i I-PACE gjør det praktisk og enkelt å betjene bilens teknologier. 4G Wi-Fi-kapasitet er standard og en rekke konnektivitetsfunksjoner gjør det enkelt å holde kontakten med din digitale verden.

INTERIØR

ENKEL BETJENING

Touch Pro Duo infotainmentsystemet i I-PACE gjør det praktisk og enkelt å betjene bilens teknologier. 4G Wi-Fi-kapasitet er standard og en rekke konnektivitetsfunksjoner gjør det enkelt å holde kontakten med din digitale verden.

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye prosessen som ble faset inn fra 2017, og måler drivstofforbruk, energiforbruk, rekkevidde og utslipp fra personbiler i Europa. Denne nye testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.