loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

DYNAMISK YTELSE

Opplev spenningen ved å kjøre F-PACE med smidige kjøreegenskaper
og teknologisk avanserte motorer med høy ytelse og effektivitet.

PERFORMANCE-TEKNOLOGI

F-PACE bringes til liv via motorkraft kombinert med Jaguars lette aluminiumsarkitektur og avanserte teknologier for dynamisk ytelse. Dette gir høy ytelse og imponerende drivstofføkonomi.

SE MODELLER

JAGUAR F-PACE SVR – DYNAMISK YTELSE

Med F-PACE SVR har Special Vehicle Operations (SVO) skapt en performance-SUV som akselererer fra 0-100 km/t på imponerende 4,3 sekunder. 

SELVSIKKERHET

Enten du velger bakhjulsdrift (RWD)1 eller All Wheel Drive (AWD)
vil F-PACE alltid føles og kjøres som en Jaguar.

LETT ALUMINIUMARKITEKTUR

F-PACEs lette aluminiumarkitektur er stiv og sterk med enestående beskyttelse av alle passasjerer, samtidig som den reduserte vekten øker effektiviteten og forbedrer kjøreegenskaper og bremsing. F-PACE er en av de letteste bilene i sin klasse* med nesten 50:50* vektfordeling for mer sportslig ytelse og enestående kjøreopplevelse.

*Avhenger av modell og motor

MOTORER OG GIRKASSER

BENSIN

F-PACE tilbyr et utvalg bensinmotorer, inkludert to fra vårt utvalg av Ingenium-motorer. Disse 2,0 liters 4-sylindrede Turbocharged bensinmotorene med enten 250 hk eller 300 hk gir enestående kraft og dreiemoment. Med moderne teknologi og lavfriksjonlager er denne motoren bygget for smidig og effektiv ytelse.

NY DIESEL

Ingenium-teknologien er brukt i tre av dieselmotorene på F-PACE-modellene. Disse lav friksjon, hel-aluminium motorene sikrer deg smidig kjøring og ytelse hver eneste dag. Alle er utstyrt med Stop/Start-teknologi1 og regenerativ lading. Her brukes kinetisk energi fra bremsing til å lade batteriet for optimal drivstofføkonomi, spesielt ved bykjøring.

F-TYPE-INSPIRERTE MOTORER

Alle F-PACE bensinmotorer leverer kraft og respons. 3,0 liter V6 Supercharged bensin2 deles med F-TYPE og yter 380 hk med et dreiemoment på 450 Nm. 5,0 liter V8 med 550 hk og dreiemoment på hele 680 Nm er tilgjengelig for F-PACE SVR. Begge leverer umiddelbar ytelse ved alle hastigheter, samt et unik lyd.

3,0 LITER V6 TWIN 300 HK

3,0 liter V6 Twin Turbocharged diesel leverer kraft med raffinement og effektivitet med et imponerende dreiemoment på 700 Nm. Motoren er utstyrt med trykkbasert drivstoffinnsprøytning på opptil 2 000 bar, for effektiv forbrenning og redusert utslipp.

MANUELL GIRKASSE ELLER AUTOMATGIR

Den 8-trinns automatgirkassen i F-PACE er svært responsvillig, smidig og effektiv. Den leverer raske girskift for effektiv akselerasjon og forbikjøring. Du kan også kontrollere girskiftene manuelt med girvelgerne på rattet. Den 6-trinns manuelle girkassen* leverer smidige og korte girskift. Denne lette og svært avanserte girkassen bidrar til F-PACEs enestående effektivitet. 

*Leveres kun på 2,0 liters i4 turbodieselmotor (på utvalgte markeder).

F-PACE er en Performance Crossover som kombinerer optimal kjøreglede med praktiske funksjoner og effektivitet. Bygg din perfekte F-PACE med vår konfigurator.

SE MODELLER

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.