loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

DYNAMISK YTELSE

Opplev spenningen ved å kjøre F-PACE med smidige kjøreegenskaper
og teknologisk avanserte motorer med høy ytelse og effektivitet.

PERFORMANCE-TEKNOLOGI

F-PACE bringes til liv via motorkraft kombinert med Jaguars lette aluminiumsarkitektur og avanserte teknologier for dynamisk ytelse. Dette gir høy ytelse og imponerende drivstofføkonomi.

SELVSIKKERHET

Enten du velger bakhjulsdrift (RWD)1 eller All Wheel Drive (AWD)
vil F-PACE alltid føles og kjøres som en Jaguar.

LETT ALUMINIUMARKITEKTUR

F-PACEs lette aluminiumarkitektur er stiv og sterk med enestående beskyttelse av alle passasjerer, samtidig som den reduserte vekten øker effektiviteten og forbedrer kjøreegenskaper og bremsing. F-PACE er en av de letteste bilene i sin klasse* med nesten 50:50* vektfordeling for mer sportslig ytelse og enestående kjøreopplevelse.

*Avhenger av modell og motor

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

JAGUAR F-PACE SVR – DYNAMISK YTELSE

Med F-PACE SVR har Special Vehicle Operations (SVO) skapt en performance-SUV som akselererer fra 0-100 km/t på imponerende 4,3 sekunder. 

SELVSIKKERHET

Enten du velger bakhjulsdrift (RWD)* eller firehjulsdrift
vil F-PACE alltid føles og kjøres som en Jaguar.
*Tilgjengelig på utvalgte markeder

MOTORER

F-PACE tilbyr et utvalg av raffinerte, effektive diesel- eller bensinmotorer,
inkludert vårt nye utvalg av Ingenium dieselmotorer.

bg-modelDisplay

F-TYPE INSPIRERT

Bensinmotorene i F-PACE leverer kraft og responsvillighet, i tillegg til økt effektivitet. Den 3,0 liters V6 Supercharged bensinmotoren, som deles med F-TYPE, er tilgjengelig enten med 340 hk eller 380 hk. Motoren med 380 hk akselererer fra 0-100 km/t på 5,5 sekunder. Disse aluminiumsmotorene leverer høy ytelse og dreiemoment umiddelbart ved alle motorhastigheter, samt et unikt lydbilde.

3,0 LITER V6 300 HK TWIN TURBO DIESEL

3,0 liter V6 Twin Turbo diesel leverer kraft med raffinement og effektivitet med imponerende dreiemoment på 700 Nm for responsvillig kjøring. Motoren er utstyrt med trykkbasert common-rail drivstoffinnsprøytning på opptil 2 000 bar for effektiv forbrenning og redusert utslipp.

MANUELL GIRKASSE ELLER AUTOMATGIR

Den 8-trinns automatgirkassen i F-PACE er svært responsvillig, smidig og effektiv. Den leverer raske girskift for effektiv akselerasjon og forbikjøring. Du kan også kontrollere girskiftene manuelt med girvelgerne på rattet. Den 6-trinns manuelle girkassen* leverer smidige og korte girskift. Denne lette og svært avanserte girkassen bidrar til F-PACEs enestående effektivitet. 

*Leveres kun på 2,0 liters i4 turbodieselmotor (på utvalgte markeder).

F-PACE er en Performance Crossover som kombinerer optimal kjøreglede med praktiske funksjoner og effektivitet. Bygg din perfekte F-PACE med vår konfigurator.

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev