loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

EKSTRAUTSTYR OG JAGUAR GEAR

Med Jaguars enestående utvalg av ekstrautstyr og Jaguar Gear, kan du skape verdens flotteste E-PACE. 

Er din E-PACE akkurat slik du vil ha den? Du kan velge mellom alt fra ulike oppbevaringsløsninger og eksklusive mattesett til presisjonsbygde alufelger og sportslig tilbehør fra Jaguar Gear for en helt unik personalisering av bilen din. 

HOLD MEG INFORMERT

UTSTYRSPAKKER - EKSTERIØR

BLACK PACK

Black Pack gir bilen et mer dramatisk utseende. Utstyrspakken inkluderer grill, luftinntak og vinduslister i Gloss Black.

bg-modelDisplay

UTSTYRSPAKKER - INTERIØR

COLD CLIMATE PACK

Utstyrspakken Cold Climate Pack inkluderer oppvarmede vindusspylere, oppvarmet frontrute, mykt og oppvarmet skinnratt.

bg-modelDisplay

VELG JAGUAR GEAR

bg-modelDisplay

Eksteriør

Tilpass din E-PACE. Finn tilbehør tilpasset din livsstil.

Stigtrinn

Stigtrinn bidrar til enklere inn- og utstigning og enklere tilgang til taket. Utstyrt med Jaguar-logo, kantlist i rustfritt stål og gummibelegg for å komplettere bilens eksteriørstyling.

BLANKE KANALRØR

Høypolerte kanalrør i rustfritt stål kompletterer bilens eksteriørstyling.

LUFTINNTAK I KARBONFIBER

Sideventiler i karbonfiber av høy kvalitet skaper en performance-inspirert og oppgradert styling.

INTERIØR

OPPLYSTE INNSTEGSLISTER

Elegante innstegslister i rustfritt stål for fører- og passasjerdørene. Lyser når enten fører- eller passasjerdørene åpnes. De fremheves av et mykt fosforblått lys. Kunden kan velge et motiv i Monochrome blant godkjente skrifttyper/motiver.

SPORTSPEDALER

Dette pedalsettet er designet slik at det passer perfekt over de eksisterende pedalene. Settet er laget av rustfritt stål og gummi som gir bilen et unikt og moderne utseende.

LUKSURIØSE MATTER

Luksuriøst, skreddersydd 2 050g/m2 mattesett foran med Jaguar-logo og Nubuck-kantbinding. De luksuriøse mattene setter prikken over i-en for et stilig interiør.

TOURING

LASTESTATIV (KREVER TAKRAILS)

Lastestativet er praktisk for lasttilbehør. Lastestativ for E-PACE monteres på fabrikkmonterte takrails, og har en ny og unik låsemekanisme slik at lastestativet enkelt kan monteres eller fjernes uten bruk av verktøy.

TAKMONTERT SYKKELSTATIV

Den takmonterte og låsbare sykkelholderen er enkel å montere og har plass til én sykkel pr. holder. Du kan maksimalt montere tre holdere. 

TAKBOKS TIL SPORTSUTSTYR

Romslig, låsbar takboks på 320 liter som er spesialdesignet for sportsutstyr. Størrelse: 206 x 84 x 34 cm.

CLICK AND PLAY

Click-and-Play er en avtakbar nettbrettholder som enkelt kan posisjoneres i ulike vinkler for bedre komfort og bakseteunderholdning.

CLICK-AND-HANG

Den avtakbare kleshengeren gjør at du henge opp skjorter eller jakker som holdes rynkefrie under kjøring. Inkluderer også en integrert krok for bruk utenfor bilen.

KOPPHOLDER MED TRÅDLØS LADING

Koppholderen med trådløs lading er utformet for å kunne se telefonen når den lades når den lades i midtkonsollen. Holderen er utformet for ulike telefoner med en bredde opptil 73 mm, og holder telefonen sikkert på plass under lading. Laderen viser et LED-lys når telefonen lades og slås av når telefonen er helt oppladet.

Jaguars første kompakt SUV er en unik kombinasjon av elegant utseende, smidighet og dynamiske kjøreegenskaper. Bygg din perfekte E-PACE med vår konfigurator.

HOLD MEG INFORMERT