loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

SIKKERHET OG PRAKTISKE FUNKSJONER

Uansett hvor du reiser og hva du tar med deg, er E-PACE utviklet for å gi
deg og passasjerene en avslappende, komfortabel og trygg kjøreopplevelse. 

bg-modelDisplay

For optimal sikkerhet, er E-PACE utstyrt med en rekke funksjoner som både beskytter deg og passasjeren og aktivt forhindrer ulykker. Førerassistansesystemene i E-PACE samarbeider for å gjøre kjøringen både enklere og tryggere.

BESTILL PRØVEKJØRING

ACTIVITY KEY

Med Activity Key kan du nyte dine favorittaktiviteter samtidig som
nøkkelen ligger trygt i bilen. For å gjøre det hele enda mer praktisk,
kan du bruke Activity Key som armbånd. Armbåndet er robust og
helt vanntett slik at du kan ha det på selv under de mest ekstreme
sportsaktiviteter. Det eneste du trenger å gjøre er å berøre bakluken
med Activity Key for å låse eller låse opp bilen samt aktivere eller
deaktivere den vanlige bilnøkkelen. 

ELEKTRISK BERØRINGSFRI BAKLUKE*

Den elektriske berøringsfrie bakluken lar føreren betjene bakluken fra fortauskanten uten fysisk berøring av bilen eller bilnøkkelen. Ved å ganske enkelt plassere foten under en av sidene bak, vil bakluken åpnes eller lukkes. 

* Kun tilgjengelig med nøkkelfri inngang.

 

TA MED DEG DET DU VIL

Store ting er enkelt å ta med seg i det 1,3 m brede bagasjerommet, noe som gjør at du f.eks. har plass til en sportsvogn som ligger flatt i din E-PACE. Med et bagasjerom opptil 577 liter, har du god plass til to middels store kofferter og tre håndkofferter.

FØRERASSISTANSEFUNKSJOENR

Nødbremsing

Hvis det registreres en potensiell kollisjonsfare, vil E-PACE avgi et lydsignal om en mulig frontkollisjon etterfulgt av visuelle varslinger. Hvis føreren ikke reagerer på en potensiell kollisjon vil systemet bruke bremsene til å redusere farten ved et eventuelt sammenstøt. Dette systemet inkluderer Pedestrian Sensing.

Lane Keep Assist

Denne teknologien registrerer når bilen utilsiktet beveger seg ut av kjørefeltet, og styrer deg forsiktig tilbake på plass.

Driver Condition Monitor

Registrerer når du begynner å føle deg trett, og gir deg et varsel når det er på tide å ta en pause.

Cruisekontroll med hastighetsbegrenser

Cruisekontroll lar deg opprettholde jevn hastighet uten å måtte bruke gasspedalen, noe som reduserer førertretthet. Hastighetsbegrenseren lar deg forhåndsinnstille bilens maks. hastighet.

Parkeringsassistenter foran og bak

Sensorene i støtfangerne foran og bak aktiveres når du rygger for å gjøre manøvreringen både enklere og tryggere. Når du parkerer, viser berøringsskjermen og lydsignalene hvor nær du er hindringene.

360° Surround Camera*

Gir 360º eksteriørvisning via berøringsskjermen, noe som er til hjelp under ulike manøvreringer, f.eks. ved parkering og for å kjøre enkelt inn og ut av trange parkeringsplasser og veikryss.
 
*Ekstrautstyr.

 

MATRIX LED HOVEDLYS

Velg Matrix LED hovedlys med Intelligent High Beam Assist (IHBA)
og adaptive frontlys. Ved å dele hovedstrålen inn i hårfine vertikale
stråler, optimaliseres fjernlyset ved møtende trafikk samtidig som
den kaster en skygge foran møtende kjøretøy for å hindre blending,
og sørger dermed for økt veisikkerhet. De helt nye blinklysene
reduserer tiden det tar for andre trafikanter å gjenkjenne blinkretningen.

bg-modelDisplay

KOLLISJONSPUTESYSTEM FOR FOTGJENGERE

Ved en kollisjon, vil sensorene i støtfangeren foran aktivere en skjult kollisjonspute under panseret. Systemet hever panseret og utløser en kollisjonspute for å unngå at fotgjengere eller syklister kommer i kontakt med frontruten.

DRIVER ASSISTANCE PACKS

Adaptiv cruisekontroll med Queue Assist

Holder trygg avstand til bilen foran. Hvis bilen foran skulle stoppe helt, vil systemet sørge for at bilen din stanser mykt og smidig. Når trafikken foran er i bevegelse, kan du bare trykke på gasspedalen og Adaptiv cruisekontroll vil følge bilen foran igjen.

High-speed Emergency Braking

Registrerer en potensiell frontkollisjon med et annet kjøretøy, og viser en Forward Alert for å varsle føreren om å bruke bremsene. Hvis føreren ikke reagerer, vil bilen bruke bremsene for å redusere farten ved et eventuelt. 

Blind Spot Assist3

Hvis bilen din registrerer kjøretøy i blindsonen når du skal skifte kjørefelt, vil systemet bruke rattet for å holde deg i det nåværende kjørefeltet.

Park Pack

Rear Traffic Monitor

Varsler deg om kjøretøy, fotgjengere eller andre farer som nærmer seg fra sidene på bilen din. Systemet vil varsle deg med både lyd- og lyssignaler selv når sikten er dårlig.

Park Assist

Dette systemet gjør lukeparkering og parkering i parkeringslommer til en lek. Grafikk og varslinger veileder deg via hjelpelinjer på skjermen. Det eneste du trenger å gjøre er å velge riktig gir og kontrollere hastigheten.

360° parkeringsassistent

Sensorene rundt bilen aktiveres automatisk når du velger revers. Systemet kan også aktiveres manuelt. Når du parkerer, viser berøringsskjermen og lydsignalene hvor nær du er hindringene.

Jaguars første kompakt SUV er en unik kombinasjon av elegant utseende, smidighet og dynamiske kjøreegenskaper. Bygg din perfekte E-PACE med vår konfigurator.

HOLD MEG INFORMERT

1 Inkludert i SE og HSE Specification Packs eller som ekstrautstyr. Kun tilgjengelig hvis bilen er utstyrt med elektrisk innfellbare sidespeil med automatisk dimming. Leveres kun på modeller med automatgir. 2 Inkludert i S, SE og HSE Specification Packs eller som ekstrautstyr. 3 Kun tilgjengelig hvis bilen er utstyrt med elektrisk innfellbare sidespeil med automatisk dimming.