loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INNEBYGD TEKNOLOGI

InControl er vårt utvalg av avanserte teknologier, informasjon og underholdning som kobler deg og din E-PACE til den store verden. 

InControl er utstyrt med intuitive og avanserte, innebygde teknologier slik at alle i bilen får mest mulig ut av reisen. Den 10” Touch Pro-skjermen på midtkonsollen støtter både sveiping og kniping, og leverer enestående audiovisuell underholdning.

BESTILL PRØVEKJØRING

INCONTROL PACKS

CONNECT PRO PACK

Touch Pro blir enda bedre hvis du velger Connect Pro Pack som består av Smart Settings, 4G Wi-Fi Hotspot, Pro Services og Navigation Pro. Denne tilleggspakken er utviklet for å optimalisere opplevelsen både i og utenfor bilen slik at både du og passasjerene kan nyte kjøreturen samtidig som dere er tilkoblet.

SMARTPHONE PACK

Smartphone Pack er en tilleggspakke som gjøre det enkelt å bruke apper som vises på smarttelefonen via skjermdeling med infotainmentsystemet i E-PACE. Apple CarPlay er tilgjengelig for de som bruker iPhone. Jaguar InControl Apps-teknologien tillater også at appene i bilen kan styres via berøringsskjermen i E-PACE. Du trenger bare å koble til smarttelefonen din via en USB-kabel.

 

REMOTE

Remote leverer informasjon om bilen din og gir deg fjernstyrt interaksjon. Denne tjenesten inkluderer Optimised Assistance som sender både posisjonen din og diagnostikkdata ved et havari, samt SOS Emergency Call. Jaguar InControl Remote-appen lar deg også undersøke drivstoffnivået og finne bilen på en full parkeringsplass. 

SECURE TRACKER*

Hvis noen bryter seg inn i bilen din eller den forflyttes ulovlig, vil Secure Tracker automatisk varsle deg og overvåkingssenteret slik at du kan lokalisere og få tilbake bilen så raskt som mulig. Selv om bilen er stjålet med nøklene i, kan du aktivere varslingssystemet ved å ringe kundesenteret med Secure Tracker-appen.
 
*Kun tilgjengelig med Remote. 

 

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

For å sikre god underholdning, nyttig informasjon og tilkobling i bilen, er E-PACE utstyrt med et 12,3" HD interaktivt førerdisplay. Systemet kan motta og vise kjøredata, underholdning og aktive sikkerhetsdata, inkludert navigasjon, telefon og medier. 

MERIDIAN™ SOUND SYSTEM

De britiske lydekspertene Meridian gir både deg og passasjerene en meget god musikkopplevelse, og valget mellom to lydsystemer av høy kvalitet. Det enestående Meridian Surround Sound System med Trifield™-teknologi leverer et komplett lydbilde og klarheten fra en live konsert via 15 høyttalere.

Jaguars første kompakt SUV er en unik kombinasjon av elegant utseende, smidighet og dynamiske kjøreegenskaper. Bygg din perfekte E-PACE med vår konfigurator.

HOLD MEG INFORMERT

†Trifield og «three fields» er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd. ††Meridian et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd.

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Besøk ditt lokale Jaguar-nettsted eller din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i ditt land. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.