loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

DYNAMISK YTELSE

Med enda bedre dynamiske kjøreegenskaper og raffinement, er alle kjøreturer en komfortabel og sportslig opplevelse i E-PACE. 

E-PACE er balansert og responsvillig med rask og presis styring.

HOLD MEG INFORMERT

KJØREEGENSKAPER FRA JAGUAR

Chassiset på E-PACE er utviklet for å optimalisere smidigheten, raffinementet
og dynamikken under kjøring. Vi har benyttet chassiskomponenter i aluminium
for å få stivere fjæring. For å optimalisere kjørekomforten, er E-PACE utstyrt
med et uavhengig hjuloppheng med multi-link layout bak.

LAST NED BROSJYRE

4WD

For å oppnå optimal ytelse under ulike forhold, fordeler
det intelligente All Wheel Drive (AWD)-systemet
dreiemomentet mellom fram- og bakakslene. Dreiemomentet
er fordelt mellom begge akslene for å kunne utnytte tilgjengelig
trekkraft fra alle fire hjulene maksimalt.

BESTILL PRØVEKJØRING

bg-modelDisplay

ACTIVE DRIVELINE

Active Driveline gir økt smidighet, og optimaliserer trekkraften som gir bilen kjøreegenskaper tilsvarende en bil med bakhjulsdrift. Systemet tillater at opptil 100 % av momentet fordeles til bakhjulene ved optimalt veigrep. 

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

All Surface Progress Control (ASPC) bidrar til økt førertrygghet under glatte forhold. Denne funksjonen er en cruisekontroll for lave hastigheter som bidrar til at E-PACE mestrer situasjoner med lav trekkraft uansett værforhold, noe som gjør at du kan konsentrere deg om styringen.

MOTOR OG GIRKASSE

Et utvalg av Ingenium-motorer - fra kraft og ren kjøreglede til drivstofføkonomi og raffinement - er tilgjengelig for Jaguar E-PACE. En smidig og responsvillig 9-trinns automat på E-PACE sørger for at du alltid kjører i riktig gir for å optimalisere drivstofforbruket og akselerasjonen. For enda bedre førerengasjement og optimalisert drivstofføkonomi, velger du 6-trinns manuell.

INGENIUM-FAMILIEN

Alle Ingenium-motorer i aluminium er utstyrt med stive sylinderforinger og doble balanseakslinger for å sikre lave vibrasjonsnivåer for smidig kjøring og høy ytelse hver eneste dag. Alle motoralternativene er utstyrt med Stop/Start–teknologi og smart regenerativ lading, noe som betyr at kinetisk energi fra bremsing brukes til å lade batteriet for optimal drivstofføkonomi, spesielt ved bykjøring.

INGENIUM BENSINMOTOR

Ingenium bensinmotorer for E-PACE er utstyrt med innovasjoner som Continuous Inlet Variable Valve Lift-systemet som forbedrer både ytelse, drivstofføkonomi og reduserer CO2-utslippene.

INGENIUM DIESEL

For smidig ytelse er alle Ingenium dieselmotorene i E-PACE produsert i aluminium og har avansert turboteknologi med kraft og responsvillighet i hele turtallsområdet.

KJØREDYNAMIKK

MANUELL GIRKASSE ELLER AUTOMATGIR

E-PACE med 9-trinns automat er svært responsvillig, smidig og effektiv med raske girskift for uanstrengt akselerasjon. For enda bedre førerengasjement og forbedret drivstofføkonomi, leverer den lette og svært avanserte 6-trinns manuelle girkassen korte og smidige girskift.

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics-systemet leverer både dynamiske kjøreegenskaper og -komfort ved overvåking av hjulposisjon og karosseribevegelser. De elektronisk styrte demperne justeres for å optimalisere hjulopphenget og levere den optimale balansen mellom komfort, raffinement og smidighet til enhver tid.

CONFIGURABLE DYNAMICS

For å optimalisere komforten eller bilens ytelse, kan du velge Configurable Dynamics for å personalisere innstillingene for gasspådrag, girskift, styring og fjæring etter din kjørestil i E-PACE.

JAGUARDRIVE CONTROL

For en mest mulig skreddersydd kjøreopplevelse, lar JaguarDrive Control deg velge mellom Standard, Eco, Dynamic eller Winter, der hver modus foretar endringer av styring og gasspådrag.

Jaguars første kompakt SUV er en unik kombinasjon av elegant utseende, smidighet og dynamiske kjøreegenskaper. Bygg din perfekte E-PACE med vår konfigurator.

HOLD MEG INFORMERT