loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

BLI EN AV DE FØRSTE TIL Å SE DEN NYE E-PACE I FRANKFURT

Den nye Jaguar E-PACE, vår aller første kompakt-SUV, vil offentliggjøres
under bilutstillingen i Frankfurt i september. Ved å melde deg på E-PACE Circle
kan du og en partner vinne en spennende VIP-tur til Frankfurt, og bli blant de
første til å se den nye E-PACE.

MELD DEG PÅ NÅ

bg-modelDisplay

BLI EN AV DE FØRSTE TIL Å SE DEN NYE E-PACE I FRANKFURT

Den nye Jaguar E-PACE, vår aller første kompakt-SUV, vil offentliggjøres under bilutstillingen i Frankfurt i september. Ved å melde deg på E-PACE Circle kan du og en partner vinne en spennende VIP-tur til Frankfurt, og bli blant de første til å se den nye E-PACE.

MELD DEG PÅ NÅ

BLI EN AV DE FØRSTE TIL Å SE DEN NYE E-PACE I FRANKFURT

Den nye Jaguar E-PACE er snart her. Vår aller første kompakt-SUV vil offentliggjøres i en spennende setting under den 67. bilutstillingen i Frankfurt i september. Jaguar gir deg og en partner muligheten til å vinne en VIP-tur til Frankfurt der du vil få oppleve bilen lenge før den offisielle lanseringen.

Todagers-programmet (11.-12. september 2017) inneholder blant annet en elegant velkomst og middag på Palais Thurn & Taxis, der gjestene vil være blant de første til å se den nye Jaguar E-PACE og motta
eksklusiv design- og produktkunnskap fra én av Jaguars designere. VIP-turen inkluderer også full tilgang til bilutstillingen i Frankfurt med en guidet tur neste dag samt flyreise og overnatting på 25hours Hotel The Goldman i Frankfurt.

Meld deg på nå for å få muligheten til å vinne denne unike premien.

MELD DEG PÅ NÅ