loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

SIKKERHET

En rekke avanserte førerassistanse- og sikkerhetssystemer er utviklet for å beskytte deg under kjøring.

bg-modelDisplay

XJ er utstyrt med en rekke førerassistansesystemer som gjør kjøringen både enklere og tryggere.

UTVIKLET FOR TRYGGHET

Du kan være trygg på at XJ vil beskytte både deg og passasjerene i alle tenkelige situasjoner.

bg-modelDisplay

FANTASTISKE LYS

De kraftige og effektive LED hovedlysene på XJ produserer et enestående strålemønster, og lyskvaliteten er tilnærmet dagslys slik at du gjenkjenner gjenstander og hindringer raskere. Hovedlysene er også tilgjengelig med adaptivt lyssystem1 som dreier med rattet for å forbedre belysningen i svinger og Auto High Beam Assist1 (AHBA) som skifter til nærlys hvis det registreres en møtende bil.

BARNESETER

En rekke XJ-kompatible barneseter er tilgjengelig slik at små barn sitter trygt og komfortabelt i bilen. Babystoler og barneseter m/pute er utviklet for enkel installasjon, demontering og rengjøring.

 

INCONTROL

Protect inkluderer SOS-ringeknapp som automatisk ringer de relevante nødnumrene slik at de kommer raskt til stedet i en nødsituasjon. Systemet er også utstyrt med Optimised Jaguar Assistance som sender posisjon og bildiagnostikkdata for å redusere forsinkelser på reisen. Remote Premium-appen lar deg overvåke din XJ via smarttelefonen for å kontrollere f.eks. drivstoffnivået eller bekrefte om bilen er låst eller ikke.
 

 

FØRERASSISTANSEFUNKSJONER

XJ er Jaguars flaggskip. Den perfekte kombinasjonen av moderne teknologi, sportslig dynamikk og elegant luksus. Bygg din perfekte XJ med vår konfigurator.

1Utstyr og enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelig på alle biler og markeder. Ta kontakt med din nærmeste Jaguar-forhandler for mer informasjon. 2Ikke tilgjengelig på biler med All Wheel Drive.
Alle innebygde funksjoner skal kun brukes av førere når dette er trygt. Førere skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.
Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Besøk ditt lokale Jaguar-nettsted eller din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder på dette nettstedet i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av utstyret du velger Alle innebygde funksjoner skal kun brukes av førere når dette er trygt. Førere skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.