loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INTERIØR

XJ leverer teknologi, luksus og komfort av høy kvalitet† fra 10" berøringsskjerm til
håndlaget trefinérdetaljering. Det luksuriøse interiøret i XJ består av håndverk av høy kvalitet.

Biler som vises i videoer kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

Interiøret i XJ er like teknologisk avansert som det er luksuriøst. Håndverket av høy kvalitet skaper et elegant interiør. XJ er utstyrt med den nyeste innebygde teknologien for å holde deg informert og underholdt. Interiøret gjenspeiler bilens flotte eksteriør der man kan velge mellom en rekke farger, materialer og utførelser.

DU HAR GOD PLASS

Romsligheten i XJ fremheves av panoramataket og håndlaget trefinér. Luksusfølelsen fremheves med en rekke flotte sportslige elementer og det fosforblå stemningslyset gjør interiøret enda mer elegant. Du kjører ikke bare en XJ, men blir transportert i en elegant og komfortabel bil der du glemmer både tid og sted.

ROMSLIG KUPÉ

XJ-modeller med lang akselavstand har en romslig kupé uten at det går utover det elegante eksteriøret. Med over en meter beinplass for baksetepassasjerene, er dette det perfekte stedet for å jobbe, bli underholdt, strekke på beina eller bare slappe av.

HÅNDVERK AV HØY KVALITET

Hodestøttene i XJ50 er utstyrt med Jaguar-logo. Dashbordet og midtarmlenet er utstyrt med
XJ50-logo mens Gloss Shadow Walnut trefinér skaper en flott kontrastfarge i kupeen.

bg-modelDisplay

MED ØYE FOR DETALJER

Baksetet er både romslig og luksuriøst. Og kan oppgraderes ytterligere med individuelle, nedfellbare 10,2" HD-skjermer og et midtarmlene med betjeningsknapper for multimedia, for- og bakseter samt praktisk oppbevaring. Nedfellbare arbeidsbord, LED leselys, fothvilere og elektrisk drevne solskjermer for sidevinduene er også tilgjengelig for ekstra komfort og privatliv.

INTERIØR

SKINN MED DIAMOND QUILTED-SØM

På modellene XJ Portfolio, Autobiography og XJ50 er skinnsetene utstyrt med sofistikert Diamond Quilted-søm for optimal luksusfølelse. 

SETETEKNOLOGI

De multifunksjonelle setene i XJ gir deg full kontroll over din personlige komfort. Både for- og baksetene er utstyrt med elektrisk justering slik at alle kan finne sin perfekte seteposisjon. Etter mange timer bak rattet stiger du ut av din XJ like uthvilt og klar som da du satte deg inn i bilen.

UNDER LUPEN

Alle passasjerer har god utsikt takket være et varmereflekterende panoramaglasstak som går fra forsetene og over baksetene. Det filtrerer bort UV-stråler og fyller kupeen med et naturlig lys som gjør bilen luftig, romslig og privat takket være effektiv toning.

PERSONALISERT LUKSUS

Kupeen i XJ er både moderne og luksuriøs, og er utformet for å appellere til sansene. Du kan personliggjøre interiøret med en rekke materialer og utførelser som passer deg. Hanskemykt skinn og vakkert trefinér skaper en særpreget og luksuriøs atmosfære i din XJ.

XJ er Jaguars flaggskip. Den perfekte kombinasjonen av moderne teknologi, sportslig dynamikk og elegant luksus. Bygg din perfekte XJ med vår konfigurator.

*Utstyr og enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelig på alle biler og markeder. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for mer informasjon.