loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INNEBYGD TEKNOLOGI

De avanserte førerassistansesystemene i XJ sørger for at du er trygg, tilkoblet og underholdt.

bg-modelDisplay

XJ er utstyrt med Jaguars toppmoderne Touch Pro infotainmentsystem som standard. Jaguars teknologier er responsvillige, intuitive og sømløst integrerte løsninger som gjør kjøreopplevelsen enda bedre.

TILKOBLET BIL

Alle XJ-modeller er utstyrt med det toppmoderne Touch Pro infotainmentsystemet.
Systemet integreres sømløst med din smarttelefon og leverer en rekke tjenester som
gjøre kjøreopplevelsen enda bedre og holder deg tilkoblet mens du er på farten.

BERØRINGSSKJERM

Berøringsskjermen er kommandosenteret i XJ. Det intuitive grensesnittet kan personliggjøres og bruke kjente smarttelefon- og nettbrettbevegelser som å berøre, sveipe og knipe for rask og nøyaktig bruk.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Interaktivt HD førerdisplay i XJ gir deg viktig informasjon på en 12,3" HD TFT-skjerm. Denne skjermen erstatter det tradisjonelle instrumentpanelet. Dette kraftige, virtuelle displayet kombinerer brukervennlig grafisk grensesnitt med avansert funksjonalitet for å gjøre kjøringen enda mer komfortabel og underholdende. Du kan velge mellom fire forhåndsinnstilte temaer eller full 3D-navigasjonsvisning. 

BAKSETEUNDERHOLDNING

Bakseteunderholdningsystemet består av individuelle, nedfellbare 10” HD-skjermer og leveres som ekstrautstyr. 16:9-forholdet betyr at skjermene er perfekt tilpasset fullskjermvisning av filmer. Og ettersom systemet leveres med trådløse hodetelefoner, fjernkontroll USB- og HDMI-utganger som støtter ulike nettbrett og smarttelefoner, har XJ trådløs tilkobling til alle i bilen.

MERIDIAN™ LYDSYSTEMER

De berømte britiske varemerkene for design, innovasjon og ytelse – Jaguar og Meridian – har inngått en samarbeidsavtale for å gi deg en konsertlignende lydopplevelse. De avanserte algoritmene fra Meridian skaper en enestående lydopplevelse både for deg og alle passasjerene. 

BEDRE SIKKERHET

XJ er utviklet for optimal sikkerhet både når bilen står stille og under kjøring. Alarm og startsperre leveres som standard. Du kan enten låse eller dobbeltlåse dørene med nøkkelen eller via en knapp på dørhåndtaket. Når du kjører avgårde kan dørene programmeres til automatisk låsing ved en forhåndsinnstilt hastighet.

 

XJ er Jaguars flaggskip. Den perfekte kombinasjonen av moderne teknologi, sportslig dynamikk og elegant luksus.

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Besøk ditt lokale Jaguar-nettsted eller din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder på dette nettstedet i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av utstyret du velger Alle innebygde funksjoner skal kun brukes av førere når dette er trygt. Førere skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.