loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

EKSTERIØR

XJ leverer ren luksus. En rekke farger og felger er tilgjengelig, inkludert eksklusive
XJ50 ‘Style 5045’ alufelger med fem doble eiker og Gloss Black Diamond Turned Finish.

bg-modelDisplay

Selvsikker, elegant og kraftig. Det dråpeformede XJ-designet er utviklet for optimal aerodynamisk effektivitet, reduserer luftmotstanden til et minimum, forbedrer akselerasjonen og drivstoffeffektiviteten samt reduserer CO2-utslippene.

bg-modelDisplay

MUSKULØST UTSEENDE

En XJ i bevegelse er et flott syn. Bilens robuste egenskaper reflekteres i den lave, brede holdningen og de lange, stramme linjene. Med elegante linjer og skulpturert eleganse er XJ et godt eksempel på Jaguars løfte om dramatisk, dynamisk og ren design.

INTELLIGENS I BEVEGELSE

Design og ingeniørkunst kommer til live i XJ. Fronten er tøff og selvsikker med en imponerende frontgrill med grillgitter. På hver side av frontgrillen sitter de energieffektive LED hovedlysene med Jaguars unike Double J-kjørelys.

LETT GJENKJENNELIG FRA ALLE VINKLER

LED baklys med J-signatur og særegne eksosrør fremhever kraften og smidigheten til XJ.

STØTFANGERE

XJ50 er utstyrt med XJ Autobiography støtfangere foran og bak for å fremheve bilens selvsikre holdning. Støtfangeren foran er utstyrt med forkrommede ringer rundt luftinntakene og svart grillgitter.

FLYTENDE TAKLINJE

Bakvinduet på XJ bøyer seg rundt hele bilen og gir en flytende taklinje som fremhever den lange, lave og brede profilen.

XJ R-SPORT

XJ R-Sport er utstyrt med dynamisk stylingdetaljer inkludert grill, bakskjerm, frontsplitter, R-sidelister og bakspoiler i Gloss Black. 

XJ er Jaguars flaggskip. Den perfekte kombinasjonen av moderne teknologi, sportslig dynamikk og elegant luksus. Bygg din perfekte XJ med vår konfigurator.