loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

KJØREOPPLEVELSE

Oppdag den elegante XJ med enestående motor, lynrask girkasse og en rekke avanserte kjøreteknologier.

bg-modelDisplay

UTFORSK MODELLUTVALGET

XJ kombinerer komforten og elegansen fra en luksusbil med responsvilligheten og kjøregleden fra en sportsbil.

SKJØNNHET. KRAFT. SIKKERHET

XJs aluminiumskarosseri er kraftig, svært stivt og veldig lett. Chassiset i aluminium er naglet og limt sammen uten sveising og karosseristrukturen sørger for at dette er den letteste bilen i sin klasse. 
Det enestående kraft-til-vekt-forholdet gjør ytelsen enda bedre og chassiskonstruksjonen gir økt vridningsstivhet for bedre kjøreegenskaper og økt sikkerhet på veien.

KRAFTIG, RESPONSVILLIG OG SMART

XJ er bygget for å tilfredsstille mange ulike kjørestiler. Alle modeller er utstyrt med 8-trinns girkasse for smidige girskift som gir mer responsvillig kjøring og redusert drivstofforbruk.

KOMFORT OG KONTROLL

Adaptive Dynamics overvåker bilen kontinuerlig opptil 500 ganger i sekundet, og tilpasser demperinnstillingene etter forholdene.Disse kontinuerlige justeringene bidrar til at XJ ligger flatt og stabilt på veien og forbedrer styringen uten at det går utover kjørekomforten.

FULL KONTROLL

XJs 8-trinns automat styres av JaguarDrive Selector som heves i håndhøyde når man trykker på «Start»-knappen. JaguarDrive Control tilbyr to kjøremodi – Dynamic Mode leverer mer responsvillig akselerasjon og Winter Mode leverer mer progressiv styring under glatte forhold.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguars unike All Surface Progress Control (ASPC) er en cruisekontroll for lave hastigheter mellom 3,6 km/t og 30 km/t.Dette systemet bidrar til at XJ takler situasjoner med lav trekkraft uansett værforhold slik at føreren kan konsentrere seg om å styre bilen. Systemet er også utstyrt med en funksjon der XJ trygt kan kjøre mykt i gang på glatte overflater samt en Hill Descent-funksjon som kontrollerer bilens hastighet i bratte bakker.

XJ er Jaguars flaggskip. Den perfekte kombinasjonen av moderne teknologi, sportslig dynamikk og elegant luksus.