loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation
Jaguar XJ

XJ

EKSTRAORDINÆR LUKSUS

Jaguar XJR

XJR

MYNDIG KRAFT, DEFINITIV LUKSUS

Jaguar XJ

XJ

OPPLEV EKSTRAORDINÆR LUKSUS

HVA ER XJ?

XJ redefinerer luksusbilen. En dramatisk kombinasjon av skjønnhet, luksus og kraft. Bilen har smidige kjøreegenskaper og leverer en oppkvikkende, dynamisk kjøreopplevelse. Kupeen er romslig og avslappende for både fører og passasjer.
Ingen biler ser ut eller føles som en XJ. 

OPPLEV EN ANNEN VERDEN

XJ er perfekt når du er i humør til å kjøre eller bare vil være passasjer.  I tillegg til meget høy luksusstandard for passasjerer, har bilen den dynamiske kjøreopplevelsen du forventer fra en Jaguar.  Som fører eller passasjer vil du oppdage at kvaliteten på håndverket skiller XJ fra andre biler med grundig gjennomtenkte farger, materialer og utførelser.

Jaguar XJ

AVSLAPPENDE INTERIØR

Skap ditt ideelle interiør i en bil som er utformet til å stimulere alle sanser. Slapp av i ren luksus med hanskemykt skinn, moderne utførelser og en rekke flotte detaljer som du i stor grad kan velge ut selv. Start med interiøret ved hjelp av en rekke fargekombinasjoner. Deretter kan du velge mellom ulike flotte, skinnende finérutførelser i tre som fremhever følelsen av romslighet.

Alle detaljer er nøye utvalgt for at interiøret i din bil skal fremheve Jaguars luksusfølelse. Du kan også velge blant utførelser i Piano Black eller Carbon Fibre for en glatt og moderne effekt. Gjør bilen din enda mer personlig med nøye utvalgt skinn fra de beste leverandørene i flere ulike farger.

 • XJ LUXURY INTERIØR

  Cashew seter med Truffle dashbord i Bond skinn og Canvas taktrekk

  FINÈR

  Satin American Walnut

 • XJ PREMIUM LUXURY INTERIØR

  Ivory seter med Oyster dashbord i mykt skinn og Ivory taktrekk

  FINÈR

  Gloss Burr Walnut

LUKSUS I BEVEGELSE

Å kjøre en XJ er en uforglemmelig opplevelse. Den leverer smidig, dynamisk ytelse takket være den stive, lettvektige aluminiumkonstruksjonen og nær perfekte vektfordelingen. Intuitive teknologier i bilen gjør kjøringen enda mer behagelig. Fra smidige girskift og bedre kontroll under kjøringen med JaguarDrive Selector™ og JaguarDrive Control™, til de lynraske girskiftene med Jaguar Sequential Shift™ som tilpasses din kjørestil. Samtidig overvåker Adaptive Dynamics førerens bevegelser og optimaliserer bilens opphengsinnstillinger for økt kjørekomfort og kontroll.

Jaguar XJ

ENESTÅENDE YTELSE

Dynamisk ytelse er innebygd i alle XJ-motorene slik at du har enestående ytelse og kjøreegenskaper til enhver tid. Alle tre motoralternativer har 8-trinns automatgirkasse for responsvillige og nesten lydløse girskift samt bedre drivstofforbruk. Du kan velge mellom vår 3,0 liters V6 275 HK turboladede dieselmotor, en 3,0 liters V6 340 HK Supercharge bensinmotor samt våre 5,0 liters V8 510 HK og 550 HK Supercharge bensinmotorer som finnes i XJ Supersport og XJR.

INNVENDIG STYRKE

Skjønnheten til XJ er mer enn bare detaljene på overflaten. Bilens aluminiumkonstruksjon er svært sterk, men allikevel lettvektig med nær perfekt vektfordeling.

Karosseriets stivhet gir tryggere, mer presis manøvrering og absorberer eventuelle sammenstøt bedre enn stål. Bilen gir deg også bedre drivstofforbruk og reduserte CO2-utslipp. Men dette er ikke alt – 50 % av alt aluminium som brukes er resirkulert.

Jaguar XJJaguar XJ

DU HAR FULL KONTROLL VIA TILKOBLINGSMULIGHETENE

I XJ har du alltid relevant informasjon for hånden, slik som f.eks. hvor neste motorveiknutepunkt eller bensinstasjon ligger. Dette takket være visningene og måleinstrumentene på det virtuelle instrumentpanelet. Du har også full stemmeaktivert styring av systemene for audio, navigasjon og telefon via den 8-tommers berøringsskjermen på midtkonsollen.

Jaguar XJ

DU FØLER DEG HJEMME

Du omfavnes av luksuriøs komfort når du setter deg inn i en XJ. Oppvarming og avkjøling (tilvalg) av forsetene gir deg den ultimate kjørekomforten med fem justerbare massasjeprogrammer.  Slapp av og strekk på beina – i XJ modellene med lang akselavstand har du over en meter med benplass. Du har også muligheten til å jobbe under kjøreturen med de vakre, skinntrukne arbeidsbordene som et tilvalg på modellene med lang akselavstand. Andre tilvalg som forbedrer det romslige baksetet inkluderer to nedfellbare flylignende seter med tre massasjeprogrammer og minnefunksjon. Rear Seat Entertainment system som er plassert på midtkonsollen sammen med to koppholdere, kan styres via en fjernkontroll. Midtkonsollen kan slås opp for å gi plass til en tredje seteplass etter behov.

Jaguar XJ interior