loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

XJ

Jaguars premium sedan er den perfekte kombinasjonen av
moderne teknologi, sportslig dynamikk og elegant luksus.

  • KOMBINERT CO2-UTSLIPP g/km
  • Fra 185*
  • DRIVSTOFFORBRUK (BLANDET KJØRING) l/100 km
  • Fra 7,0*

XJ

XJ redefinerer luksusbilen. En dramatisk kombinasjon av skjønnhet, luksus og kraft. Bilen har smidige kjøreegenskaper og leverer en oppkvikkende, dynamisk kjøreopplevelse. Kupeen er romslig og avslappende for både fører og passasjer. Jaguars toppmoderne Touch Pro-system leveres som standard sammen med en rekke andre utvendige og innvendige oppgraderinger. XJ er utstyrt med LED hovedlys og baklys Ingen biler ser ut eller føles som en XJ.

bg-modelDisplay

STIL OG ELEGANSE

XJ tilbyr håndverk av høy kvalitet både utvendig og innvendig. Velg mellom en rekke elegante interiøralternativer, inkludert Ivory Soft Grain perforerte og polstrede skinnseter med Ebony dashbord, Ebony taktrekk i semsket skinn og trefinér i Gloss Figured Ebony. 

UTFORSK INTERIØR
bg-modelDisplay

STANDARD ELLER LANG AKSELAVSTAND

Alle XJ-modeller er det perfekte fritids- eller arbeidsmiljøet uansett om du velger standard akselavstand (SWB) eller lang akselavstand (LWB). Modeller med lang akselavstand gir baksetepassasjerene over 1 meter beinplass og en unik kjøreopplevelse med oppgradert luftfjæring for enda bedre komfort.


ENESTÅENDE

XJ oppnådde den høyeste poengsummen innen luksusbilsegmentet
i 2016 Strategic Vision Inc. Total Quality Impact™-undersøkelsen.
Denne omfattende undersøkelsen måler eierskapsopplevelsen der
førerne blir bedt om å rangere alle aspekter ved kjøp, eierskap og
kjøring. Dette dekker alt fra pålitelighet til komfort og lojalitet. Vi er
stolte over at XJ ble rangert som «enestående» av bileierne.

LES MER

bg-modelDisplay

DYNAMISK DESIGN

XJs selvsikre eleganse inkluderer en imponerende frontgrill
med grillgitter, kraftige LED hovedlys og oppsiktsvekkende
LED baklys med særpreget Pinstripe-grafikk. Bilens robuste
egenskaper reflekteres i den lave, brede holdningen og den
lange, stramme livlinjen.

UTFORSK EKSTERIØR

bg-modelDisplay

 
Biler som vises i videoer kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

 

XJ50 SPECIAL EDITION

Inspirert av fortiden og utviklet for fremtiden. Jaguar XJ Special Edition feirer 50 år med eksklusivt design og vakre detaljer.

UTFORSK XJ50

INNVENDIG RO

Det luksuriøse interiøret i XJ består av håndverk av høy kvalitet. Du kjører ikke bare en XJ, men blir transportert i en elegant og komfortabel bil der du glemmer både tid og sted.

UTFORSK INTERIØRET

KRAFTIG, RESPONSVILLIG OG SMART

Alle XJ-motorer leverer en enestående kombinasjon av ytelse, raffinement og effektivitet. Motoralternativet er V6 300 hk diesel.  Motorene er utstyrt med Stop/Start-teknologi for bedre drivstoffeffektivitet og redusert CO2-utslipp.

UTFORSK KJØREOPPLEVELSEN

SKJØNNHET. KRAFT. SMIDIGHET

XJs aluminiumskarosseri er både lett, kraftig og stivt. Chassiset i aluminium er naglet og limt sammen uten sveising og karosseristrukturen sørger for at dette er en av de letteste bilene i sin klasse. Det enestående kraft-til-vekt-forholdet gjør ytelsen enda bedre og chassiskonstruksjonen gir økt stivhet for bedre kjøreegenskaper og økt sikkerhet på veien.

UTFORSK KJØREOPPLEVELSEN
XJ SEDAN

EN TILKOBLET BIL

Remote Premium er nå standard på XJ slik at du kan overvåke bilen fra din smarttelefon. Kontroller drivstoffnivået, lås/lås opp bilen via fjernstyring, still inn perfekt kupétemperatur og finn din XJ raskt med Remote Beep og Flash. Neste generasjon Touch Pro infotainmentsystem i din XJ sørger at du har alle viktige betjeningsknapper og skreddersydd underholdning innenfor rekkevidde.

UTFORSK TEKNOLOGI

XJ SOM FIRMABIL

Jaguar XJ er utstyrt med toppmoderne teknologier og elegant luksus slik at førerne nyter tiden bak rattet. XJ leverer høy effektivitet takket være den lette aluminiumsarkitekturen og en kraftig dieselmotor.

TA KONTAKT

UTFORSK MODELLUTVALGET

Søk i modellutvalget og finn din perfekte kombinasjon av ytelse, kjøreegenskaper og komfort.

UTFORSK XJ-MODELLER