loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

JAGUAR GEAR - SPORTBRAKE TILBEHØR

Copy Gi en personlig touch til din XF Sportbrake. 

JAGUAR XF SPORTBRAKE - TILBEHØR

Ønsker du å personliggjøre din XF Sportbrake? Noe praktisk? Eller kanskje litt stil? Vi har laget fire pakker for vårt mest populære tilbehør: Towing, Lifestyle, Styling and Business. Ta en titt, og bygg deretter din egen XF Sportbrake eller søk i vår online tilbehørskatalog for å se alt tilbehøret.

GLOSS BLACK SPEIL

Gloss Black speilkapsler bidrar til XFs dynamiske, framtredende design.

LUFTINNTAK - GLOSS BLACK

Trekk oppmerksomheten mot XFs dynamiske uttrykk med Jaguar-merkede Gloss Black luftinntak.

SKVETTLAPPER FORAN OG BAK

Med diskrè Jaguar-merking, kompletterer skvettlapper foran og bak de flotte linjene til XF samtidig som de beskytter bilen mot skitt og steinsprut.

PET CARE OG ACCESS PACK

Det har aldri vært enklere og mindre stressende å transportere kjæledyrene dine, både for deg og for dem. Med bagasjeromsdeler i full høyde, teppe, en Pet Access Ramp og et mobilt skyllesystem sikrer denne pakken at du har alt du trenger til reisen.

HJULMONTERT SYKKELSTATIV

Settes på taket og er enkelt å montere. Hver av disse bærerne tar en enkelt sykkel og det er maksimalt plass til 3 bærere på taket. Ideelle for å begynne å sykle sammen med venner og familie.

LASTESTATIV

Den er konstruert spesielt for bilen din og disse Jaguar-merkede lastestativene bærer alt utstyret du vil ha med deg på turen.

TAKBOKS

Låsbar og romslig med 410 liter kapasitet hjelper den deg med å sikre nok plass til weekend-turen.

HOLDER TIL SKI/SNØBRETT

Et Jaguar-merket system som omfatter skyveskinner for enkel lasting og som gjør transport av vintersportsutstyr enkel. For opptil fire par ski eller to snøbrett.

Med Jaguar-tilbehør kan du legge en personlig touch på din XF.