loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

JAGUAR GEAR - TILBEHØR

Skreddersy XF etter din livsstil. Velg blant en rekke praktiske og stilige tilbehør.

JAGUAR XF SEDAN - TILBEHØR

Personliggjør din XF med tilbehør fra Jaguar. Dette tilbehøret kan forbedre din XF på mange ulike måter. Enten du vil vise hvem du er, få praktiske funksjoner i hverdagen eller bare nyte fritiden. Våre mest populære tilbehør er delt inn i fire pakker: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle og Business. Velg én av disse pakkene eller velg din perfekte kombinasjon av individuelt tilbehør.

SIDESPEIL I KARBONFIBER

Speildeksler i karbonfiber understreker XFs tøffe eksteriørstyling.

LUFTINNTAK I KARBONFIBER

Fremhever den sportye framtoningen til XF ved å legge til aerodynamiske sideventiler med listverk i karbonfiber.

INNSTEGSPLATER - PERSONLIGGJORT OPPLYST

Når du åpner fører- eller passasjerdøren lyser innstegsplatene opp med mykt Phospho Blue lys. Elegant stylet i rustfritt stål er disse også en mulighet til å personliggjøre din XF ytterligere med et monokromt motiv i et valg av godkjente fonter/skript.

PET PACK

Den perfekte løsningen for å holde bilen for skitne poter, med en beskyttet andre seterad og en sølefri vannskål som hjelper deg med å hindre utsiden i å komme inn.

TAKBOKS

Låsbar og romslig med 410 liter kapasitet hjelper den deg med å sikre nok plass til weekend-turen.

LASTESTATIV

Den er konstruert spesielt for bilen din og disse Jaguar-merkede lastestativene bærer alt utstyret du vil ha med deg på turen.

SYKKELSTATIV MED GAFFELFESTE

Når du har lyst til å bytte fra fire til to hjul. Ideelt egnet til lette sykler og racer-hjul sikrer dette sykkelstativet utstyret enkelt og sikkert og gjør at at du føler deg trygg når du transporterer sykkelen din.

SYKKELSTATIV FOR MONTERING PÅ TILHENGERFESTE

En design som er sentrert rundt det praktiske der det tilhengermonterte sykkelstativet kan tiltes ned for å få tilgang til bakluken. Dette er en rask og sikker sykkelbærer som gjør at du kan ta med deg sykkelen overalt.

Med Jaguar-tilbehør kan du legge en personlig touch på din XF.