loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INTERIØR

Interiøret i XF gir deg mange luksuriøse valgmuligheter og god plass.

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

MODERNE HÅNDVERK

Interiøret i XF består av en rekke moderne materialer som er eksklusivt utformet for å gi  enestående komfort og velvære. Interiørets midtpunkt er den integrerte designdetaljen som XF deler med andre Jaguar-modeller. Denne detaljen sveiper over instrumentpanelet fra øverst på dashbordet og langs fører- og passasjerdørene.

Jaguar XF - Interior

I FØRERSETET

Når du åpner døren på din XF og setter deg inn, er Start-knappen noe av det første du legger merke til. Den skaper en følelsesladet kobling mellom deg og bilen, og ved et trykk våkner XF til liv. Med perfekt koreografi åpner lufteventilene seg, den moderne Satin Black roterende girvelgeren* stiger opp fra midtkonsollen og motoren brøler – alt dette inspirerer deg til en flott kjøretur. 

NY XF CHEQUERED FLAG

Bygd rundt føreren. Fra skinninteriøret til Dark Hex Aluminium instrumentpanelet
trekker bilens design deg helt inn i Chequered Flag opplevelsen. 

SE GALLERI

bg-modelDisplay
Jaguar XF - Interior

DE BESTE MATERIALENE

Skinn og interiørdetaljer er nøye utvalgt for at XF skal føles så luksuriøs som overhodet mulig. Enten du velger karbonfiber eller trefinér for å supplere det vakre utvalget av skinn vil din XF alltid se og føles riktig.

DESIGNDETALJER

XF kombinerer vakkert håndverk med moderne materialer og en rekke interiørdetaljer. Førsteklasses hanskemykt Windsor skinn med dobbeltsøm kan leveres med flotte finérutførelser i en rekke farger.

Jaguar XF - Interior

PERSONLIGGJØRING

Du kan skape en XF tilpasset din stil med vakre, moderne finérutførelser, stoff og skinn av høy kvalitet i en rekke fargekombinasjoner Du kan også utstyre bilen med opplyste innstegslister med personalisert tekst*. 

*Ekstrautstyr.

 
Jaguar XF - Interior

DU HAR GOD PLASS TIL Å SLAPPE AV

Kupeen i XF består av luksus, detaljer og god plass. Den generøse takhøyden og beinplassen gir baksetepassasjerene enestående komfort. Innvendig stemningslys forbedrer atmosfæren i din XF, mens LED leselys gir klar, individuell belysning.

FRISK LUFT

For å gjøre luftkvaliteten enda bedre, kan XF Sportbrake leveres med et helt nytt ioniseringsystem. Med dette systemet passerer luften via en ionisator som filtrerer og renser luftstrømmen før den sirkulerer i kupeen. Dette nøytraliserer lukt og minimaliserer bakterier og forurensning for et mer komfortabelt og sunnere kupémiljø.

A LIGHT WAVE

Vi introduserer enda mer naturlig lys og luft i interiøret med det valgfrie 1,6m2 store faste panoramataket3 som leveres med XF Sportbrake, som er det største glasstaket i sin klasse. Du kan også bestille en elektrisk solskjerm som kan åpnes og lukkes med en håndbevegelse uten at du trenger å ta øynene bort fra veien.

Jaguars moderne prisbelønte design, dynamiske egenskaper og toppmoderne infotainment-system gjør at XF skiller seg fra konkurrentene. Bruk vår konfigurator til å skape din perfekte XF.